Ειδήσεις

26 Μαΐ 2008

Της ανωμαλίας...

Του Αγίου

Γενικά, δεν έχω τίποτε εναντίον της κοινωνικής ανωμαλίας. Αντίθετα, την θεωρώ πολύ χρήσιμη για δύο συστηματικούς λόγους:
α) αποτελεί απομυθοποιητικό στοιχείο για την κάθε καθεστωτική ομαλότητα
και
β) συμβάλλει στην αποκρυστάλλωση ιδεών και θεσμών για την νομιμοποίηση της επόμενης ομαλής φάσης, στην οποία τείνει να ισορροπήσει το σύστημα.
Οι έχοντες σχέση με τη φυσική θα με καταλάβετε. Οι μη έχοντες θα με «διαβάλετε», αλλά δεν έχει σημασία. Έτσι και αλλιώς το concept της «ανωμαλίας» για να κατανοηθεί απαιτεί την εμπειρία της ασυνέχειας, της ρήξης και την γνώση της θεσμικής (αξιωματικής) συγκρότησης της κάθε «ομαλότητας».
Η ομαλότητα στην κοινωνία επιβάλλεται πολιτικά, διοικητικά και αστυνομικά, ως δομημένη ενότητα. Εάν απουσιάζει η νομιμοποίηση του πολιτικού στοιχείου, τότε απομένει η επιβολή μέσω καταναγκαστικών μηχανισμών και η όποια ομαλότητα αποτελεί μη εσωτερικευμένη ανάγκη για το κοινωνικό άτομο.
Τότε μιλάμε για την ανάγκη ύπαρξης της ομαλότητας χάριν της ομαλότητας, της εξουσίας, με άλλα λόγια και όχι του κοινωνικού σώματος στο σύνολο του.
Μια τέτοιου είδους ομαλότητα αποτελεί εν δυνάμει κοινωνικο-πολιτική ανωμαλία την οποία κάποια μέλη της κοινωνίας επιχειρούν να ανατρέψουν, όχι πάντα στο όνομα μιας νέας ομαλότητας.
Τις περισσότερες φορές τα άτομα ή οι ομάδες που συγκροτούν τα άτομα αυτά θεωρείται ότι κάνουν επαναστατική γυμναστική, ενώ οι φορείς τους χαρακτηρίζονται άδικα «επαναστάτες χωρίς αιτία».
Είναι αλήθεια ότι η δημοκρατία συμβάλει στην κοινωνική ομαλότητα, διότι νομιμοποιεί στις συνειδήσεις τα μέσα καταναγκασμού που ασκούνται για την επιβολή της τάξης και της οργάνωσης σε ένα κοινωνικό σύνολο. Η ικανότητα αυτή της δημοκρατίας φαλκιδεύεται όταν απουσιάζει η συναίνεση πάνω σε κάποιον διακηρυγμένο πολιτικό στόχο, ο οποίος παρουσιάζεται ως πολύτιμο δημόσιο αγαθό ή ως εγγύηση για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.
Όταν, λοιπόν, έχεις να κάνεις με μια κυβέρνηση που δεν ντρέπεται να υποστηρίζει διά του «αρμοδίου» υπουργού της ότι « τα ΑΕΙ για να στρώσουν χρειάζονται να υποστούν ένα σοκ από την ίδρυση ιδιωτικών φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» και έναν άλλο, πρωτοκλασάτο, να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση αναζητεί τρόπο να παραβιάσει τη βούληση του συντακτικού νομοθέτη, τότε πηγή της ανωμαλίας είναι η ίδια η κυβέρνηση.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «ομαλή» η δήλωση Αλογοσκούφη: «Πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να δούμε είναι αν υπάρχει κάποιο νομικό παράθυρο, το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια με τη συνεισφορά κοινωφελών ιδρυμάτων και εύπορων ατόμων».
Η παραβίαση του Συντάγματος μέσω παραθύρων ή μέσω τεθωρακισμένων με μακριά κάνη αποτελεί ανωμαλία, δίχως συζήτηση. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι φανερό ότι δεν ήρθε για να πολιτευθεί προκαλώντας κοινωνική συναίνεση, αλλά για να επιβάλλει σε κοινωνικές ομάδες τη βούληση της, ακόμη και με την παραβίαση των εγγυήσεων που προσφέρει το Σύνταγμα.
Η κυβέρνηση, λοιπόν, ακολουθώντας «πολιτική των νομοθετικών παραθύρων», επιτείνει την ανωμαλία, καθώς διαταράσσοντας «ψευδο-επαναστατικά» (πραξικοπηματικά θα ήταν το ορθότερο) την ομαλότητα, στερείται δημοκρατικής κουλτούρας και πολιτικής νομιμοποίησης, ώστε να συμβάλλει καθοριστικά στην μετάβαση του συστήματος σε μια νέα μορφή ομαλότητας.
Έτσι, η κυβέρνηση-Καραμανλή, άριστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παράγοντας ανωμαλίας.
Μέσα σε αυτό το ανώμαλο κλίμα που επικρατεί στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με ευθύνη ανώμαλων συμπεριφορών της κυβέρνησης, κάθε ομαλή (δημοκρατική) έκφραση θεωρείται από κάποιες ομάδες της πανεπιστημιακής κοινότητας ανωμαλία που πρέπει να παρεμποδιστεί.Κάπως έτσι κάνανε φτερά και οι κάλπες.
Φωνάζει ο φίλος και σεβαστός δάσκαλος, Δ. Τσάτσος, ότι οι καταλήψεις και οι απαλλοτριώσεις ψηφοδόχων στα πανεπιστήμια είναι αντισυνταγματικές και σαφώς αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, και έχει δίκιο, αλλά άντε να πεις στον «επαναστατημένο» ότι είναι αυτός που προκαλεί την ανωμαλία!
Δυστυχώς, για την δημοκρατία μας, την ανωμαλία την προκαλεί η κυβέρνηση και μάλιστα προκλητικά και επιθετικά και όχι αυτοί που με την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους επιχειρούν να αναδείξουν την αντιδημοκρατικότητα και την έλλειψη νομιμοποίησης της κυβερνητικής αβελτηρίας.
Εδώ, λοιπόν, δεν έχουμε να κάνουμε με μια μορφή κοινωνικής ανωμαλίας, η οποία ίσως να αποτελούσε θετικό, δυναμικό στοιχείο για την κοινωνική εξέλιξη, αλλά για μια πολιτικο-κοινωνική ανωμαλία που προκαλεί η εξουσία για να απαξιώσει έναν δημόσιο θεσμό, που αντιμάχεται, συκοφαντεί και εξευτελίζει διαρκώς.
Ο ακτιβισμός με τις απαλλοτριωμένες κάλπες, στο βαθμό που εξελίσσεται σε τραμπουκισμό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλιώς, ίσως, θα έπρεπε να εκφραστεί η αντίδραση στις «ανωμαλίες» της κυβέρνησης, μόνο που δεν είμαι εγώ αυτός που έχει άμεσο λόγο σε αυτό.
...............

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για το blog του Πέτρου Τατούλη...

Στις 20 Μαΐου είχαμε γράψει ότι η πρόσβαση στο ιστολόγιο του Πέτρου Τατούλη επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες.

Με χαρά βλέπουμε ότι πλέον αυτό δεν ισχύει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τώρα που τα διατροφικά σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλοείναι ευκαιρία να δούμε τι τρώμε μέσα από ένα video – «γροθιά στο στομάχι»

Μήνυμα αναγνώστη
..............
Τώρα που τα διατροφικά σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, τώρα που όλοι θα σκεφτούν καλυτέρα ότι και εμείς έχουμε ευθύνη σε όλο αυτόν τον εφιάλτη με την τροφή από την υπερκατανάλωση, είναι ευκαιρία να δούμε τι τρώμε μέσα από ένα video – «γροθιά στο στομάχι»: http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για τη Μονή Εσφιγμένου: Ποιος εισαγγελέας θεωρεί, ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Μονή θέτει σε κίνδυνο την ενότητα του Αγίου Όρους;

Σχόλιο αναγώστριας για την ανάρτησή μας με τίτλο: Στο προσκήνιο επανέρχεται η Μονή Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια, μεταξύ μοναχών και της ομάδας Μεθοδίου.


Από την όλη εικόνα του δημοσιευθέντος θέματος, θα ήθελα να σταθώ στη δική σας προσφώνηση στην "ομάδα Μεθοδίου" που αρνείται παρά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και πολλά, πολλά, μπλα...μπλα... ξέρετε τι μου θυμίζετε;
Την αντίστροφη ερμηνεία της παροιμίας, που λέει ο λαός μας "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".
στην προκειμένη περίπτωση ελάτε κλέφτες και μπείτε ως νοικοκυραίοι να πάρετε με την δική μας ανοχή την Μονή Εσφιγμένου.

Α Λ Η Θ Ε Ι Α
Ποιος από εσάς γνωρίζει την ιστορία της Ιεράς Μονής;
Ποιος εισαγγελέας κατ' εσάς πρωτοδικών θεωρεί, ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Μονή θέτει σε κίνδυνο την ενότητα του Αγίου Όρους και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων;
Δεν μας λέτε όμως ποιος είναι ο κίνδυνος από την ομάδα Μεθόδιου;
Πού ο γέροντας θέτει σε κίνδυνο την ενότητα του Αγίου Όρους;
Και ποια είναι εκείνα τα Εθνικά μας συμφέροντα που θίγονται από τη στάση του;
Μήπως, λέω μήπως, τα εθνικά μας συμφέροντα θίγονται με το ξεπούλημα ή μάλλον την υπογραφή, των νέων χωρών;
Θα προσπαθήσω λοιπόν εγώ, απλά όσο μπορώ και κατανοητά, να σας απαντήσω, διότι το άρθρο σας με θίγει ως πολίτη και Χριστιανή Ορθόδοξη. Κίνδυνος λοιπόν, είναι να κρατηθεί η Ορθοδοξία όρθια.
Χωρίς αυτούς το Άγιο Όρος θα καταποντισθεί.
Έχετε δει πολλούς ανθρώπους σήμερα να υποφέρουν για την ομολογία τους;
Εσείς ξέρετε τι είναι η ομολογία πίστεως;
Όλες οι υπόλοιπες μονές, που με την στάση τους, ομολογούν την προδοσία τους, θέλουν να φύγουν οι συγκεκριμένοι μοναχοί. Γιατί;
Για να μην φαίνεται τόσο τρανταχτά η προδοσία τους.
Εδώ έχουμε ένα καινούργιο Ζάλογγο, εκείνο της Ορθοδοξίας, αμαυρώνοντας τα Όσια και τα Ιερά.
Ποια λοιπόν η πρεμούρα του εισαγγελέως για το Άγιο Όρος;
Θέλει να κρατήσει την ενότητα; Σε τι άραγε;
Τέσσερις άνθρωποι που ήρθαν από το πουθενά, παράνομοι, θα πρέπει να βγάλουν έξω 107 ψυχές, κλέβοντάς τους το σπίτι, με τις ευλογίες της Δικαιοσύνης!
Το έχετε δει εσείς πολλές φορές αυτό;
Αλήθεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα πού πάνε;
Δεν έχω να σας γράψω τίποτα άλλο, το μόνο που λέω στους υπόλοιπους μοναχούς
1) να θυμηθούν την ημέρα που έγιναν μοναχοί σε τι και σε Ποιον έδωσαν την υπόσχεσή τους.
Και
2) όταν θα έχουν φύγει από αυτή τη ζωή, πώς θα περάσουν τα τελώνια της προδοσίας της πίστεως, της ψευδορκίας, της άρνησης των Ιερών Κανόνων στο πρόσωπο του γέροντος Μεθόδιου.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας γράψω, λυπάμαι παρά πολύ, για όλα αυτά που σκέπτεσθε, μα πολύ περισσότερο για αυτά που γράφετε για τη συγκεκριμένη Μονή.
Σας ευχαριστώ πολύ
...................
Αναστασία Ζαβιτσάνου

StudioA-Blog: Εμείς απλώς παραθέσαμε γεγονότα. Και γεγονός είναι ότι "με μια πολυσέλιδη πρότασή του ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης, διαπιστώνει την καθυστέρηση που υπάρχει στην αντίδραση της πολιτείας για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων μοναχών και ζητά την άμεση επέμβαση δημοσιάς δύναμης".
Δεν πήραμε θέση και επιπλέον έχουμε και άλλες δύο αναρτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα:

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το θάνατο ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη προκάλεσε η μεγάλη μείωση του σακχάρου στον αίμα τους!

Από: Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

.....................
Το θάνατο ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη (που συνοδευόταν κι από άλλους παράγοντες κινδύνου), οι οποίοι συμμετείχαν σε επιστημονική έρευνα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκάλεσε η μεγάλη μείωση του σακχάρου στον αίμα τους!!!
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα και ταυτόχρονα ήταν η αιτία διακοπής της επιστημονικής έρευνας.
Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας κ Αντώνης Αλαβέρας, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, η οποία δόθηκε στο πλαίσιο της Ελληνικής Ημέρας για το Διαβήτη.
«Πράγματι υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διεθνή ιατρική κοινότητα, καθώς ο θάνατος των ασθενών αυτών είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Αλαβέρας.
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικης Εταιρείας αναφέρθηκε και στα θετικά αποτελέσματα που έχουν οι ινκρετίνες, ορμόνες που παράγονται από το έντερο, στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των διαβητικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ Αλαβέρας στη μελέτη αυτή που διήρκεσε πέντε χρόνια, με την ονομασία ACCORD, συμμετείχαν περίπου 10.000 ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη από την Αμερική και τον Καναδά.
Εκτός από σακχαρώδη διαβήτη οι ασθενείς αυτοί αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών, δεδομένου ότι είχαν και αυξημένη αρτηριακή πίεση, χοληστερίνη, ήταν παχύσαρκοι και έπασχαν από τη νόσο για δέκα τουλάχιστον χρόνια. Από τους 10.000 συμμετέχοντες πέθαναν οι 14.
Μέχρι σήμερα η ιατρική κοινότητα γνώριζε πως πτώση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης στο 7% συνοδευόταν από μείωση επιπλοκών του σακχαρώδους διαβήτη.
Κατ’ επέκταση οι γιατροί πίστευαν ότι χαμηλότερες τιμές θα είχαν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι κατά τη διάρκεια της μελέτης αυτής οι γιατροί και με βάση την επιστημονική γνώση , όσον αφορά το σάκχαρο στο αίμα- κατέβασαν το επίπεδο του σακχάρου ΗbA1c στο 6,4% .
Με έκπληξη παρατηρήθηκε αυξημένη θνητότητα στην ομάδα εκείνη με στόχο ΗbA1c 6% . Ο λόγος αυτού του παράδοξου αποτελέσματος δεν έχει διευκρινιστεί. Δεν αποδόθηκε σε υπογλυκαιμία, ούτε σε κάποιο φάρμακο.
Οι ερευνητές μελετούν τα στοιχεία και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου των ασθενών που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη μελέτη.
Σε περίπου ένα μήνα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μιας άλλης παρόμοιας μελέτης, της ADVANCE, η οποία έχει διεξαχθεί σε 20 χώρες, με πληθυσμό όχι τόσο επιβαρυμένο όσο της ACCORD.
«Μέχρι τότε θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το διαβήτη όπως δείχνουν οι μελέτες με αποδείξεις, με επιδιωκόμενο στόχο
.........................
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΣΤΙΓΑ Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση για το Διαβήτη η ασθένεια τείνει να εξελιχθεί σε σύγχρονη μάστιγα καθώς υπολογίζεται πως σήμερα πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων μέχρι το 2025 θα υπερβούν τα 340 εκατομμύρια άτομα!!
Στη χώρα μας το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις οι ασθενείς κυμαίνονται από 800.000 μέχρι 1.000.000. Για τον ακριβή αριθμό των ασθενών σύντομα θα πραγματοποιηθεί σχετική μελέτη.
Ο σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να χαρακτηριστεί αγγειακή νόσος δεδομένου ότι οι χρόνιες επιπλοκές του οφείλονται στην προσβολή των αγγείων όλου του οργανισμού (οφθαλμού, νεφρού, εγκεφάλου, καρδιάς και κάτω άκρων).
Η εντυπωσιακή αύξηση του επιπολασμού της παιδικής παχυσαρκίας συσχετίζεται άμεσα με την αύξηση του σακχαρώδους διαβήτη στις ηλικίες αυτές. Το γεγονός αυτό ίσως έχει ως συνέπεια την αύξηση των επιπλοκών που συσχετίζονται με τον σακχαρώδη διαβήτη, επιπλοκές που θα εμφανίζονται πιθανώς σε ολοένα και μικρότερες ηλικίες.
Η θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη αφορά την ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης αλλά και των άλλων παραγόντων κινδύνου που τον συνοδεύουν συχνά π.χ. υπέρταση και δυσλιπιδαιμία.

ΙΝΚΡΕΤΙΝΕΣ- ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΦΑΡΕΤΡΑ
Στη θεραπευτική φαρέτρα των επιστημόνων προστίθενται συνεχώς νέα φάρμακα στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη. Τελευταία προστέθηκαν και οι ινκρετίνες, ορμόνες που παράγονται από το έντερο.
« Αυτές οι ουσίες έχουν ενδιαφέρον αφού μειώνουν το σάκχαρο αλλά δεν φαίνεται να προκαλούν υπογλυκαιμία» κατέληξε ο κ Αλαβέρας.
Οι ινκρετίνες, σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, διεγείρουν την έκκριση ινσουλίνης ανάλογα με τα επίπεδα γλυκόζης στον αίμα. Επιπλέον αναστέλλουν την εκκριση γλυκαγόνης που είναι αυξημένη στο σακχαρώδη διαβήτη. Επειδή καθυστερούν την εκκένωση του στομάχου μειώνουν την πρόσληψη τροφής.
Σημαντική ιδιότητα των ινκρετινών αποτελεί η βελτίωση της λειτουργίας του κυττάρου Β, το οποίο παράγει την ινσουλίνη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η ανεύθυνη φάλαινα

Μήνυμα αναγνώστη

..........................
Του Αγίου

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στην Ελλάδα παρακολουθεί το μέγα διατροφικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους μεσογειακούς πληθυσμούς των φαλαινών.
Ανεύθυνη φάλαινα έπεσε θύμα της επιπολαιότητάς της και έφαγε το κεφάλι της, δοκιμάζοντας νόστιμα καλαμαράκια επιμολυσμένα με ορυκτέλαιο.
Η νεαρή φάλαινα άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή ανοιχτά του Κόλπου της Σάμης, στην Κεφαλονιά.
Το κήτος έχει μεταφερθεί στο λιμάνι, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή και θα ληφθούν δείγματα για τοξικολογική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής σύνθεση του ορυκτοσπορέλαιου που προκάλεσε την, κατά πάσα πιθανότητα, τροφική δηλητηρίαση στο φαλαινάκι.
Κυβερνητικοί παράγοντες δηλώνουν ότι είχαν επισημάνει εγκαίρως στους δημοσιογράφους, στον πρωθυπουργό - με σχετική επιστολή, ασφαλώς - και στους οικείους τους τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή των καταναλωτών από την επιπολαιότητα που τους διακρίνει, η οποία προσομοιάζει με εκείνην που επιδεικνύουν άμυαλα κήτη των θαλασσών.
Περισσότερα: http://grbloopers.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έρχονται τα Δημοτικά Πανεπιστήμια; Υπάρχει Συνταγματικό ασυμβίβαστο για τη λειτουργία Πανεπιστημίων από τους δήμους;

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=759

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θεσσαλονίκη θέλετε....αμέσως...Θα την φάτε εδώ ή να σας την τυλίξουμε για το σπίτι;

Μήνυμα αναγνώστη
.......................
Αυτοί είναι εκπρόσωποι του "γειτονικού" και "καταπιεσμένου" λαού των Σκοπίων... που ζητούν την... Θεσσαλονίκη!
Και εμείς είμαστε οι κακοί, φασίστες Έλληνες (σύμφωνα με τους προοδευτικάριους του Αλαβάνου και του Τσίπρα) που ζητάμε να μην μας κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας!
........................
Περισσότερα: http://www.greekalert.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παιδεραστία, το ειδεχθέστερο έγκλημα...

Μήνυμα αναγνώστη
............
Ρίξτε μια ματιά: http://oramapolis-gr.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...