Ειδήσεις

24 Σεπ 2008

Κλείδωσαν κατά λάθος τουρίστα στο Βενετσιάνικο κάστρο στο Ηράκλειο Κρήτης!

Τουρίστας που τον πήρε ο ύπνος και "ξέμεινε" κλειδωμένος μέσα στον Κούλε για τρεις ολόκληρες ώρες! Την παρουσία του αντιλήφθηκαν διερχόμενοι πεζοί και οδηγοί της παραλιακής Λεωφόρου του Ηρακλείου χθες, όταν άκουσαν τον 65χρονο τουρίστα να φωνάζει από τις αναστηλωμένες επάλξεις του διώροφου φρουρίου και να καλεί σε βοήθεια.
Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες αργά το μεσημέρι και συγκεκριμένα γύρω στις τρεις, όταν οι φύλακες φεύγοντας προφανώς δεν έλεγξαν εξονυχιστικά όλα τα σημεία του κάστρου και, βεβαίως, δεν αντιλήφθηκαν τον τουρίστα που τον είχε πάρει ο ύπνος.
Ο 65χρονος Γερμανός υπήκοος Άλφρεντ Χέκμαντ κοιμόταν βαριά και δεν άκουσε τις σφυρίχτρες που χρησιμοποιούν κατά το κλείσιμο του φρουρίου οι φύλακες. Αποτέλεσμα ήταν ο αλλοδαπός να παραμείνει «φυλακισμένος» περίπου τρεις ώρες.
……..
Συνεχίζεται…

Συνεχίζεται…Όταν ξύπνησε μη έχοντας άλλη επιλογή ο υπήκοος Γερμανίας που διαμένει σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, κάνοντας διακοπές στο νησί ανέβηκε τελικά στις επάλξεις του φρουρίου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, προκειμένου να του ανοίξουν.
Κάποιος περαστικός αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και κάλεσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και ακολούθως άνδρες του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσουν το απίστευτο περιστατικό που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στα χρονικά.
Στη συνέχεια, ενημερώθηκε και η αρχαιολογική υπηρεσία και τελικά ο τουρίστας "αφέθηκε ελεύθερος" γύρω στις έξι χθες το απόγευμα.
………….
Από: http://www.neakriti.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Και εμείς που φοβόμαστε ότι με τη λειτουργία του θα φέρει το τέλος του κόσμου… Μέχρι την άνοιξη εκτός λειτουργίας ο Cern

Υπερβολική άνοδος της θερμοκρασίας σε εκατό από τους τεράστιους υπεραγώγιμους μαγνήτες του, διαρροή ενός τόνου υγρού ηλίου και άλλα δυσνόητα, τον καθιστούν ανενεργό για τουλάχιστον δυο μήνες.
Το Νοέμβριο όμως είχε έτσι κι αλλιώς προγραμματιστεί διακοπή λειτουργίας του για τη χειμερινή περίοδο και έτσι η ημερομηνία επαναλειτουργίας προσδιορίζεται την άνοιξη του 2009.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φόρεσε το κασκόλ της για να προστατευτεί από το κρύο και τον αέρα, αλλά αυτό μπλέχτηκε στον τροχό της μηχανής της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο

Η 41χρονη Διονυσία Κων. Κοτσέτσα ενώ έφευγε με τη μηχανή της από την Αμαλιάδα, το κασκόλ της μπλέχτηκε στις ακτίνες της πίσω ρόδας και την παρέσυρε προς τα πίσω. Αυτή αιφνιδιάστηκε, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε παρασύροντάς τη στο θάνατο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προς κυρία Μπακογιάννη...

Μήνυμα αναγνώστη
….
Επειδή τυγχάνει να διαβάζω αυτήν την περίοδο το βιβλίο του κυρίου Νταγάκη, ενός αξιόλογου ανθρώπου που γράφει επώνυμα, έμαθα με λύπη ότι του ασκήθηκε δίωξη.
Αν διαβάσετε, θα δείτε ότι απλώς, έγραφε αλήθειες...
http://athivoles.blogspot.com/2008/09/blog-post_23.html

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ OΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ OΛΟΙ ΣΤΟ:
http://www.gopetition.com/online/22125.html

Όχι στην φίμωση των blogs
http://anemos5.blogspot.com/


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σειρήνες σε όλη την Ελλάδα θα ηχήσουν αύριο – Μη φοβηθείτε, άσκηση είναι…

Στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2008», αύριο Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία του Συστήματος Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε ολόκληρη τη χώρα.
Η ήχηση των σειρήνων θα γίνει στις 11.00 το πρωί, θα έχει διάρκεια ένα (1) λεπτό και ο ήχος θα είναι συνεχής, σταθερής έντασης και αντίστοιχος με τον ήχο λήξης συναγερμού.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως έγδυσαν τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας

Υπεύθυνος ο υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος που καλύπτει την αστυνομική τρομοκρατία.
Η Αθήνα δεν είναι Γάζα, Βαγδάτη ή Βαζιριστάν

Η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης έκανε ξανά το θαύμα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Αστυνομικοί που έστησαν τσεκ-πόϊντ στο δρόμο που βρίσκονται τα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος προσήγαγαν στις 7μμ στο Τμήμα Ακροπόλεως τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος καθώς και τον Γραμματέα της. Βρίζοντας χυδαία κάλεσαν περιπολικό που τους μετέφερε στο Τμήμα.
…….
Συνεχίζεται…

Όταν ο Τζαβέντ Ασλάμ τους ρώτησε γιατί δεν κάνουνε καμιά διαδικασία ελέγχου αφού πέρασαν πάνω από δύο ώρες συνέχισαν το υβρεολόγιο. Το αποκορύφωμα της χυδαίας συμπεριφοράς έγινε λίγο μετά τις 10μμ, με την αλλαγή της βάρδιας. Αφού πρώτα τον έκλεισαν σε ένα κλουβί με κάγκελα μετά τον έγδυσαν για τιμωρία. Επακολούθησαν επικοινωνίες με τον δικηγόρο της Κοινότητας Φραγκίσκο Ραγκούση, την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και βουλευτές. Μετά την παρέμβαση όλων αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι.
Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση σκούπας σε βάρος των μεταναστών με μεθόδους κατοχικού στρατού. Η εφαρμογή μεθόδων του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Γάζα , του αμερικάνικου στο Ιράκ δείχνει την αντιμετώπιση της κυβέρνησης για τις δημοκρατικές ελευθερίες. Είναι λάτρεις των βασανιστηρίων και των Γκουαντανάμο.
Αυτές τις μέρες μετά την παραίτηση Βουλγαράκη που πρωτοστάτησε στις απαγωγές των Πακιστανών και επιχείρησε να συγκαλύψει αυτό το φοβερό σκάνδαλο ήρθε ξανά στο προσκήνιο το ερώτημα αν επιτέλους θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση η θα κλείσει σιωπηρά. Η επίθεση στους εκπροσώπους της Πακιστανικής Κοινότητας είναι μια τρομοκρατική ενέργεια με στόχο τον εκφοβισμό του προέδρου της που πρωτοστάτησε στην καταγγελία των απαγωγών.
Ηδη, έχει ανακοινωθεί ότι η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο μαζί με την Πακιστανική Κοινότητα ετοιμάζουν μεγάλη συνέντευξη τύπου την επόμενη Δευτέρα 29/9 12.30μμ στον ΔΣΑ όπου και θα παρουσιαστούν τα νέα στοιχεία της εμπλοκής της ελληνικής κυβέρνησης στην συγκρότηση μαύρης λίστας σε βάρος των μελών της Πακιστανικής Κοινότητας που κατάγγειλαν τις απαγωγές. Η συνεργασία αυτή με την χούντα του Μουσάραφ έχει στερήσει διαβατήρια από πολλούς ενώ στο ίδιο το Πακιστάν υπάρχει κινητοποίηση για να καταργηθεί η μαύρη λίστα από τις ενώσεις των δικηγόρων.
Απαιτούμε να σταματήσουν οι ρατσιστικοί αστυνομικοί έλεγχοι έξω από τα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας. Η ευθύνη για την εξευτελιστική ρατσιστική επίθεση βαραίνει την κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον πολιτικό προϊστάμενο των αστυνομικών του ΑΤ Ακροπόλεως, το οποίο άλλωστε έχει πλούσιο αμαρτωλό παρελθόν σε ρατσιστικές και τρομοκρατικές αντιμετωπίσεις των μεταναστών.


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Εδώ παπάς, εκεί παπάς» μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

Μήνυμα αναγνώστη
.......

Ώρα 12.00 το μεσημέρι, Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους.
Κατά τα άλλα, υπάρχει αστυνόμευση.
Αλλά τα κορόιδα παίζουν.
Υπάρχουν και τα τσιράκια που ποντάρουν για να τσιμπήσουν τα κορόιδα...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έθαψαν και μνημόνευσαν λάθος ανθρώπους

Μια αποστολή αυτοκτονίας με ένα τραγικό τέλος, 33 πεσόντες (μεταξύ των οποίων και ο συντοπίτης μας Αιτωλοακαρνάνας επισμηναγός Βασίλειος Παναγόπουλος) και ένα απίστευτο μακάβριο μπέρδεμα, συνθέτουν την ιστορία της επιχείρησης «Νίκη» στην φλεγόμενη Κύπρο του 1974. Το δράμα των οικογενειών των πεσόντων συνεχίζεται και σήμερα εξαιτίας ενός μακάβριου μπερδέματος (αποτέλεσμα της χουντικής φαιδρότητας και ανικανότητας) το οποίο τους έφερε στη τραγική θέση να θάψουν και να μνημονεύουν λάθος ανθρώπους.
…………….
Συνεχίζεται…

Η υπόθεση προκάλεσε την κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη.
Την Ερώτηση μάλιστα υπογράφουν και έξι ακόμα Βουλευτές, οι κ.κ Μιχάλης Καρχιμάκης, Βασίλης Οικονόμου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Χρήστος Αηδόνης, Μάρκος Μπόλαρης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης.
Η ιστορία της επιχείρησης Νίκη έχει ως εξής: (το κείμενο είναι του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» τον Μάιο του 2008):
«Μια μοίρα καταδρομέων αναχωρεί εκείνες τις κρίσιμες μέρες του καλοκαιριού του 1974 από την Κρήτη σε μία λάθος αποστολή αυτοκτονίας. Ένα από τα αεροπλάνα που τους μετέφερε (του οποίου κυβερνήτης ήταν ο Αιτωλοακαρνάνας επισμηναγός Βασίλειος Παναγόπουλος) καταρρίφθηκε κατά λάθος από φίλια πυρά.
Οι 33 νεκροί της επιχείρησης «Νίκη» τάφηκαν στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμιας, χωρίς να προηγηθεί αναγνώριση της ταυτότητάς τους. Το 1979, το ΓΕΣ έκανε εκταφές λειψάνων, ικανοποιώντας αίτημα των συγγενών των εξ Ελλάδος που έπεσαν στην Κύπρο. Τα λείψανα μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα και παραδόθηκαν στους οικείους των πεσόντων για ταφή. Ωστόσο, δεν ακολουθήθηκαν οι σωστές διαδικασίες, τα λείψανα μπερδεύτηκαν και παραδόθηκαν στους συγγενείς οστά άλλων πεσόντων, αντί των δικών τους.
Όταν οι κυπριακές Αρχές, αναζητώντας τους αγνοουμένους, άρχισαν τις εκταφές λειψάνων στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμιας, διαπιστώθηκε αυτό το μακάβριο λάθος. Έτσι, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα εκταφών πεσόντων που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα για να αποδοθούν τα σωστά λείψανα σε κάθε οικογένεια. Η επιστημονική ταυτοποίηση των λειψάνων με τη μέθοδο του DNA κατέδειξε ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Από τις περίπου 35 εκταφές που έγιναν στην Ελλάδα μόνο σε μία περίπτωση δόθηκαν τα σωστά λείψανα σε μία οικογένεια. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι οικείοι έθαψαν και μνημόνευαν λάθος ανθρώπους.
Στις 35 εκταφές που έγιναν στην Ελλάδα ταυτοποιήθηκαν λείψανα που ανήκουν σε περισσότερους από 60 διαφορετικούς ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και περίπου δέκα από τους νεκρούς της επιχείρησης «Νίκη».
Από τους 33 νεκρούς της επιχείρησης «Νίκη» αναγνωρίστηκαν τα λείψανα μόνο των 10, των υπόλοιπων ακόμη αγνοούνται. Εικάζεται ότι ορισμένοι έχουν ταφεί μαζί με το αεροπλάνο στην περιοχή του Τύμβου. Ένεκα του προγράμματος εκταφής αγνοουμένων από μαζικούς τάφους, προέκυψε ανάγκη επέκτασης του Τύμβου Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία. Τα έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και με την ευκαιρία αυτή θα γίνει, εντός του καλοκαιριού, η εκταφή του κουφαριού του Noratlas που θάφτηκε στην περιοχή το 1974, για να διερευνηθεί η ύπαρξη των λειψάνων που ακόμη αναζητούνται
Παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις και προσπάθειες των οικογενειών των πεσόντων, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει επιδείξει αδράνεια στην εξέλιξη της διαδικασίας αναγνώρισης. Η αδράνεια αυτή προκάλεσε την κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνου Μωραΐτη αλλά και έξι ακόμα Βουλευτών που συνυπογράφουν την Ερώτηση. Ζητούν από το Υπουργείο να ενημερώσει για τις ενέργειες του σχετικά με το θέμα.
Οι Βουλευτές τονίζουν στην Ερώτησή τους ότι «υπάρχει ηθική υποχρέωση της ελληνικής Πολιτείας απέναντι στις οικογένειες των ηρώων να κάνει ότι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης. Η περιπέτεια των συγγενών δεν έχει τέλος. Χαρακτηριστικά, η οικογένεια του Αιτωλοακαρνάνα ήρωα επισμηναγού Βασίλη Παναγοπουλου πληροφορείται μέσω έγγραφου του ΓΕΣ στις 4 Δεκεμβρίου 2006 (Φ.104.1/32/639968, Σ.13524) ότι το Διπλωματικό Γραφείο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας γνωστοποιεί συγκεκριμένες πληροφορίες για το που βρίσκονται τα οστά του πεσόντος. Δυστυχώς όμως ουδεμία εξέλιξη και ενέργεια έχει υπάρξει από πλευράς Υπουργείου εδώ και δυο χρόνια παρατείνοντας τον πόνο των οικογενειών».

………
Από: http://www.epoxi.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Υπεύθυνοι Κέντρου Πομακικών Ερευνών: «Το τουρκόφωνο μειονοτικό σχολείο λειτουργεί ακόμα και σήμερα ως σύγχρονος θεσμός παιδομαζώματος…»

Καταγγέλλουν την ρατσιστική συμπεριφορά γνωστών εγκάθετων που επιμένουν να δημιουργούν πρόβλημα στο μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης Η εφημερίδα «Ο Χρόνος» ήταν η πρώτη που ανέδειξε το θέμα που δημιουργείται εδώ και μια εβδομάδα με υποβόσκουσα ένταση στο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης, όπου αναφερθήκαμε σε μια διαμαρτυρία «σικέ», επειδή κάποια υπεράριθμα παιδιά δεν εγγράφονται εκεί και καλούνται να προωθηθούν στο 2ο μειονοτικό σχολείο της περιοχής.
Το ζήτημα το αποκαλύπτει με πολύ πιο εύγλωττο τρόπο στην επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων το Κέντρο Πομακικών Ερευνών. Για την ιστορία και την βιβλιογραφία αυτής της υπόθεσης αξίζει να την δημοσιεύσουμε αυτούσια.
............
Συνεχίζεται...

Προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη Κομοτηνή 17-9-2008 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κύριε υπουργέ, Το Κέντρο Πομακικών Ερευνών καταδικάζει με βδελυγμία τη ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων αυτοαποκαλούμενων ηγετών της μουσουλμανικής μειονότητας (τους τουρκογενούς μέρους αυτής).

Καταδικάζουμε τη ρατσιστική συμπεριφορά του τουρκικού εθνικισμού να υποθάλπει την μαζική απομάκρυνση των τουρκογενών μαθητών από το 2ο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης όπου φοιτούν Ρωμά αλλά και Πομάκοι μαθητές και να τους ωθεί με ψευδή προσχήματα στο 1ο μειονοτικό σχολείο, το οποίο θεωρούν «πιο τουρκικό».

Από παλιά ακόμα, πριν αρχίσουν τα τσιγγανόπουλα να φοιτούν στα σχολεία, το 2ο μειονοτικό οι τουρκογενείς το αποκαλούσαν «Πομακικό σχολείο». Το τουρκόφωνο μειονοτικό σχολείο λειτουργεί ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα, ως σύγχρονος θεσμός παιδομαζώματος, λεηλατώντας τις συνειδήσεις και την ταυτότητα των νέων γενεών του πομακικού πληθυσμού. Η διαδικασία αυτή έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχική και διανοητική ανάπτυξη των παιδιών. Η μητρική πομακική απορρίπτεται, οι μαθητές ντρέπονται για την γλώσσα τους, τους εμπεδώνεται η άποψη ότι αυτή δεν έχει καμία αξία και άρα πρέπει να μάθουν άλλες (με πρώτη την τουρκική). Το γεγονός αυτό αποτελεί κορυφαία καταπάτηση των ανθρωπίνων και εκπαιδευτικών δικαιωμάτων των Πομάκων μαθητών, συγκρινόμενο μόνο με την κατάργηση των μαύρων της Αφρικής στην περίοδο του απαρτχάϊντ. Ενώ όμως εκεί καταργήθηκε, εδώ στο «λίκνο της Δημοκρατίας» το …τουρκικό απαρτχάϊντ ανθεί ξεδιάντροπα, θεριεύει και απειλεί τους πάντες. Σας ερωτούμε κύριε υπουργέ:

Γιατί δεν λαμβάνετε κανένα μέτρο για τους Πομάκους μαθητές οι οποίοι υφίστανται πολλαπλή γενοκτονία; Γιατί δεν προωθείτε τη διδασκαλία της πομακικής γλώσσας; Γιατί δεν αποδεχθήκατε την πρόσφατη «πρόταση Πρόδρομου Εμφιετζόγλου» για δεκαετή χρηματοδότηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ώστε να μελετηθεί περαιτέρω και να διδαχθεί η πομακική; Γιατί δεν ιδρύετε δημόσια δημοτικά και νηπιαγωγεία στα πομακικά χωριά;

Με εκτίμηση

Για το κέντρο Πομακικών Ερευνών

Κεμάλ Εμίνογλου»

Η επιστολή που τα λέει έξω από τα δόντια είναι ένα δείγμα των αντιδράσεων και της άλλης πλευράς, μέσα στα σπλάχνα της ίδιας της μειονότητας που πρέπει επίσης να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν.

Μ.Μ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, δεν έχει ούτε διευθυντή, ούτε γιατρούς

Ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι γιατροί του νοσοκομείου στο Αγρίνιο, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας έως ότου έρθει επίσημη διαβεβαίωση πως θα πληρωθούν τις εφημερίες που τους χρωστούν από τον μήνα Μάρτιο.
Η κινητοποίηση προκάλεσε "έμφραγμα" στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, στα τακτικά χειρουργεία, καθώς και σε κλινικές του Νοσοκομείου, αλλά και σημαντική κόπωση στο εναπομείναντα ιατρικό προσωπικό.
Έτσι, δύο από τους τρεις γιατρούς της παθολογικής κλινικής πήραν αναρρωτική άδεια έως 15 ημερών, ενώ ο τρίτος γιατρός της παθολογικής κλινικής λιποθύμησε, ενώ εφημέρευε, και έφυγε και εκείνος με αναρρωτική.
.......
Περισσότερα: http://e-politeia.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2318&Itemid=63
Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χάος σε κάποια υποθηκοφυλακεία λόγω Κτηματολογίου - Δίνουν πιστοποιητικά μεταγραφής σε έναν μήνα και η προθεσμία λήγει σε έναν μήνα και κάτι!

Για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Κτηματολόγιο, οι πολίτες καλούνται να προσκομίσουν το αποδεικτικό πληρωμής πάγιου τέλους κτηματογράφησης, φωτοαντίγραφα του τίτλου κτήσης, αλλά και του πιστοποιητικού μεταγραφής.
Εάν κάποιος έχει χάσει το πιστοποιητικό μεταγραφής του ακινήτου του, πρέπει να αποταθεί στο Υποθηκοφυλακείο.Εκεί όμως επικρατεί το αδιαχώρητο. «Άμα έρθετε σήμερα, θα το πάρετε στις 15 Οκτωβρίου» μας είπαν σε υποθηκοφυλακείο της Ανατολικής Αττικής, όταν ρωτήσαμε σχετικά.
Δηλαδή, όσοι πάνε σήμερα στο συγκεκριμένο υποθυκοφυλακείο θα πάρουν το απαραίτητο για την εγγραφή της περιουσίας τους έγγραφο, μόλις δυο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία λήξης της υποβολής δηλώσεων.
Όσοι πάνε αύριο, σε μια εβδομάδα, σε έναν μήνα;



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μεχρι το βράδυ υπολογίζεται ότι δε θα έχει αμόλυβδη το 90% των πρατηρίων βενζίνης. Φουλάρετε...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το «Άβατο» - Προς τις απανταχού γυναίκες της υδρογείου.

Μήνυμα αναγνώστη
……

Δοθείσης ευκαιρίας με τα τεκταινόμενα στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το ΄΄Άβατο΄΄.
Την προηγούμενη 30ετία είχαμε μια μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Γυναικείων και Πολιτικών Οργανώσεων περί της Ισότητος των δύο Φύλλων. Με κατάληξη την αποδοχή της Πολιτείας και της Κοινωνίας Κυρίως, του επί 1000ετιών άδικου διαχωρισμού, επί των Κοινωνικοπολιτικών εκφάνσεων των Προφανών Δικαιωμάτων των Γυναικών.
Απορώ λοιπών οι τόσες Γυναικείες Οργανώσεις, Πολιτικά Κόμματα, διάφοροι Φορείς περί διάφορων Δικαιωμάτων κ.λ.π. πως και δεν είδαν!!! το Θέμα του ΄΄Άβατου΄΄.
Έχω δε και μια απορία, σε ποια άλλη Χώρα της EU και όχι μόνο, ισχύει αυτός ο Μεσαιωνικός Θεσμός, όπου Πολίτης της Ένωσης Αγορεύεται να εισέλθει σε τόσο Χερσαία Περιοχή!!!!!
……..
Συνεχίζεται…

Δηλαδή, Υπάρχει Νόμος Εθνικός ή Κοινοτικός που να Απαγορεύει την Είσοδο σε μια ΄΄Πολιτεία΄΄;
Επίσης απορώ με τις κατά καιρούς Γυναίκες Βουλευτές που για 10ετίες ολόκληρες δεν έχουν πάρει το Θέμα στα Χέρια τους, μερικές απ’ αυτές δε τις βλέπουμε Λαλίστατες στα κανάλια να Διαρρηγνύουν τα Ιμάτιά των Περί θεμάτων Ισότητας.
Εγώ λοιπόν Πιστεύω πως η Λύση Πρέπει να δοθεί τώρα.
Γνώρισα κάποτε σ’ ένα Νοσοκομείο μια Μητέρα που νοσηλεύονταν και είχε Παράπονο που δεν μπορούσε να δει το Παιδί της που ήταν στο Άγιο Όρος.
Σε αυτήν την Ιδιομορφία, για να μην πω τίποτε άλλο χειρότερο, κάποιοι ΄΄Έξυπνοι΄΄ Καρεκλοθήρες έχουν για
Επιχείρημα πως Ακριβώς αυτή η Απαγόρευση κάνει το ΄΄Άγιο΄΄ Όρος να έχει μια ΄΄Ειδική΄΄ Τουριστική
Φήμη. Μέχρι και ο Κάρολος της Αγγλίας και όχι μόνο, από Καιρού εις Καιρόν, εκεί την ΄΄Βρίσκει΄΄, που
λέει ο λόγος.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους επίσης Λαλίστατους Θεολόγους Καθηγητές Πανεπιστημίων και τους άλλους Επαγγελματίες της Θρησκείας, να μας εξηγήσουν την Βαθύτερη και Διαχρονική Έννοια αυτής της Αναίτιας Απαγόρευσης. Και επειδή ξέρω πως δεν πρόκειται να το κάνουν θα το κάνω εγώ, γιατί αν παρ’ ελπίδα ακούσετε αυτούς τους Σοφιστές να Επιχειρηματολογούν επί του Θέματος, απλώς θα βάλετε
τα Γέλια.
Και οι τρεις Μονοθεϊστικές Θρησκείες (Ιουδαϊσμός-Χριστιανισμός-Ισλαμισμός) σε Αγαστή Συμφωνία αρχής γινομένης από τον Ιουδαϊσμό και την Μυθολογία της Βίβλου, που ΠΛΗΡΩΣ Ενστερνίζονται και οι τρεις, η Γυναίκα στο πρόσωπο της Εύας, ΄΄Συγχρωτιζόμενη΄΄!!!! με τον Διάβολο, ΄΄Παρέσυρε΄΄ τον Αδάμ εις την Βρώσιν
του Απαγορευμένου (από ποιόν άραγε) καρπού της Γνώσης.
Αν λοιπόν-Δίκην Θαυμάτων-που οι Αγιορείτες πιστεύουν, Εμφανιστεί η Παναγία θα της Απαγορεύσουν την Είσοδο στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;;;;
Και εν πάσει περιπτώσει εδώ και 1300 χρόνια, καμιά Πέτρα Σκανδάλου, που θεωρούν τις Γυναίκες, δεν έχει πατήσει το πόδι της στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος και έτσι εκεί πάνω όλα ΄΄Βαίνουσιν Καλώς΄΄ και Άνευ Σκανδάλων και Σκανδαλισμών, τρόπος του λέγειν δηλαδή,(όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει διαχρονικά ό,τι εγένετο όλα αυτά τα χρόνια, αρκεί να ανατρέξει σε πολλαπλές πηγές προς διασταύρωσιν των γεγονότων)._
Προτρέπω τις Γυναίκες Βουλευτές, και όχι μόνο, με προεξάρχουσα την Αρχηγού του Κοινοβουλευτικού Κόμματος ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, να διοργανώσουν μια Εκδρομή με Πούλμαν στο ΄΄Άγιον΄΄ Όρος, με πρόθεση να εισέλθουν, παρουσία Εισαγγελέως και Εκπροσώπων της EU, στο ΄΄ΆΒΑΤΟ΄΄, Κατασκηνώνοντας αν χρειασθεί.
Τότε θα δούμε ΄΄Πόσα Απίδια παίρνει ο Σάκκος΄΄, βάση ποίου Νόμου θα απαγορευτεί η Είσοδος σε Αρχηγό Πολιτικού Κόμματος, Βουλευτίνων και άλλων Γυναικών σε αυτή την τεράστια Χερσαία περιοχή της Ευρώπης.
………….
Γιάννης Στεφόπουλος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Panic Νet Μag" τεύχος 2



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαμαρτυρία για το βίντεο με το τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατάγεται από τα Σκόπια

Μήνυμα αναγνώστη
..
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΙ BLOGGERS «ΤΡΩΝΕ» ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΘΙΞΑΝ… ΣΤΟ ΘΕΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…
ΤΟ CHALLENGE TV ΣΕ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ. Η «ΣΩΣΤΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΗΤΑΝ «ΟΧΙ, ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ –ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ»ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ; ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ.

http://www.youtube.com/watch?v=ykwmS0ZUqq4
ΑΠΟ: http://anemos5.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καθηγητής στο Αρσάκειο σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της με το πτώμα της στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του

Στις 16 Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 36χρονης συζύγου του. Όπως ομολόγησε εχτές, την σκότωσε χτυπώντας την με σίδερο, έβαλε το πτώμα της στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει τη δήθεν εξαφάνισή της.
Μετά, με το πτώμα στο πορτ παγκάζ γυρνούσε στην Αττική ψάχνοντας να βρει τρόπο να εξαφανίσει το πτώμα.
Κατέληξε στην πλατεία Πικιώνη της Φιλοθέης όπου άνοιξε έναν λάκκο και την έθαψε!
Στη συνέχεια αποτάθηκε ακόμα και σε ιδιωτικό αστυνομικό δίνοντάς του εντολή να ερευνήσει την εξαφάνισή της!
Σημειώστε ότι ο δράστης είναι καθηγητής μουσικής στο Αρσάκειο της Εκάλης.
Οι οικογένειά του υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά η οικογένεια της νεκρής αρνείται ότι αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας και λέει ότι αυτό το ανέφερε στην Αστυνομία απλώς για να πετύχει καλύτερη μεταχείριση .

Διαβάστε και: Σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε σε πλατεία της Φιλοθέης!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...