Ειδήσεις

11 Οκτ 2008

Προσοχή! Γεμίζουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με διαφημιστικά φυλλάδια και όταν κατεβείτε για να τα βγάλετε, κλέβουν το αυτοκίνητο!

Η μέθοδος «σκασμένο λάστιχο» ήταν της μόδας τον περασμένο χρόνο.
Τώρα για να σας κάνουν να κατεβείτε από το αυτοκίνητο και να… δράσουν, γεμίζουν το πίσω παράθυρό του με διαφημιστικά φυλλάδια, ό οδηγός δεν έχει ορατότητα, πριν ξεκινήσει κατεβαίνει για να τα πετάξει και αυτοί που κάπου παραφυλάνε, τρέχουν και αιφνιδίως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν.
Θύματα κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένοι που έχουν χάσει το αυτοκίνητό τους μέσα από… τα χέρια τους!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καλομοίρα: Έφυγα από την Ελλάδα γιατί μου έκοβαν τα φτερά!

Και δεν είναι η μόνη που δεν αντέχει.

Αυτή η χώρα μισεί τα παιδιά της...

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Καλομοίρας στο περιοδικό "Ταχυδρόμος", εδώ.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκάνδαλο με το νερό στην Ανθούσα

Μήνυμα αναγνώστη
………..

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει για τον Κοινοτάρχη Ανθούσας Αττικής,Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, οι ελεγκτες του δημοσίου που ψάχνουν όλα τα χαρτιά για να διαπιστώσουν τι απέγιναν τα χρήματα για το νερό.
Μιλάμε για ποσό 900.000 και πλέον ευρώ που χρωστάει η Κοινότητα στην ΕΥΔΑΠ.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παρανομία, τότε ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων προβλέπει ότι τόσο ο Κοινοτάρχης, όσο και οι σύμβουλοι της παράταξης του θα εκπέσουν από το αξίωμα τους.
…….
Συνεχίζεται…

Την ίδια στιγμή το ζήτημα του νερού έχει αρχίσει και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων ΜΜΕ, όμως ο κ. Κουτσικούρης, αρνείται επίμονα να να δώσει εξηγησεις.

Όμως και ο προηγούμενος κοινοτάρχης, μουσικοσυνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι αυτός άφησε στο ταμείο της κοινότητας 1.800.000 ευρώ-το 2006- ενώ προκαλεί τον κ. Κουτσικούρη σε ανοιχτή συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου.


Θυμίζουμε ότι η κοινοτική αρχή (Νέα Δημοκρατία) προχώρησε σε υπέρογκο χαράτσωμα των κατοίκων της Ανθούσας Αττικής , επιβάλλοντας τριπλασιασμό της τιμής του νερού (μέχρι 307%), ώστε να καλύψει το χρέος της προς την ΕΥΔΑΠ, που φτάνει τα 900.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η κοινότητα αγοράζει το νερό και το διαθέτει στους κατοίκους με δικό της δίκτυο.
Το χρέος οφείλεται στο γεγονός ότι η προηγούμενη κοινοτική αρχή - στην οποία όμως συμμετείχε και ο σημερινός δήμαρχος Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης - για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2002 - 2006) δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!
Έτσι τώρα, ο κοινοτάρχης καλεί τους κατοίκους να ξαναπληρώσουν το νερό με τριπλασιασμό της τιμής του, ώστε να καλυφθεί το χρέος. Από περίπου 30 - 40 ευρώ που πλήρωνε κατά μέσον όρο το κάθε νοικοκυριό οι τιμές εκτοξεύτηκαν στα 130- 170 ευρώ!
Πάντως οι κάτοικοι της Ανθούσας αρνούνται να πληρώσουν το νερό - που ήδη το έχουν πληρώσει- και από τους 1200 περίπου λογαριασμούς που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου, έχουν πληρωθεί μόνο 250!
Ο κοινοτάρχης Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, απειλεί ότι θα διακόψει το νερό σε όσους δεν πληρώσουν.
Δεν βλέπει τα χάλια του που δεν έχει φτιάξει ούτε ένα πεζοδρόμιο, δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε μια παιδική χαρά, από τις 2-3 που υπάρχουν όλες και όλες, το παίζει και μάγκας.
Πάντως οι κάτοικοι της Ανθούσας δείχνουν αποφασισμένοι να μην υποκύψουν και πολλοί από αυτούς έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Διαβάστε και: Τριπλασίασε την τιμή του νερού και απειλεί με διακοπή όσους δεν πληρώσουν

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρακολουθούμε μια από τις μεγαλύτερες λεηλασίες στην ιστορία του κόσμου, με θύματα, για μια ακόμη φορά, τα εκατοντάδες εκατομμύρια των εργαζομένων

Μήνυμα αναγνώστη
………….

Δεν γνωρίζω αν το σύστημα καταρρέει, αλλά υποψιάζομαι ότι παρακολουθούμε μια από τις μεγαλύτερες λεηλασίες στην ιστορία του κόσμου, με θύματα για μια ακόμη φορά τα εκατοντάδες εκατομμύρια των εργαζομένων σε Ανατολή και Δύση.
Γιατί η κρίση της πραγματικής οικονομίας διογκώνεται, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αγορές που παραμένουν σε κώμα παρά τις συνεχείς μεταγγίσεις τρισεκατομμυρίων ευρώ από τα κράτη στις τράπεζες. Έτσι, ύστερα από 25 χρόνια άκρατου φιλελευθερισμού και μονεταρισμού, ύστερα από 25 χρόνια μαζικής πλύσης εγκεφάλου της κοινωνίας για «λιγότερο κράτος και περισσότερη αγορά», οι άρχοντες του νεοφιλελευθερισμού ζητούν από το κράτος βοήθεια. Αλλά χωρίς όρους.
…………
Συνεχίζεται…

Λεφτά για να σωθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα δίνονται. Το καθεστώς ιδιοκτησίας όμως δεν θίγεται. Δεν προβλέπεται ούτε καν πρόστιμο για τους απατεώνες μάνατζερ που αποχωρούν με αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά ακόμη και αν υπάρχει κάποια ιδέα για (φτου κακό) κρατικοποιήσεις, το σύστημα έχει λάβει τα μέτρα του. Εχει ήδη βάλει τα παπαγαλάκια του και τους γελωτοποιούς του να προειδοποιούν ότι αυτές οι ιδέες είναι επικίνδυνες, ανατρεπτικές, κομμουνιστικές. Και να ζητούν εμείς να βάλουμε τα λεφτά και τα αφεντικά τους θα κρατήσουν τις τράπεζές τους και τις επιχειρήσεις τους. Αλλιώς θα καταρρεύσουν ο πολιτισμός, η δημοκρατία, η οικονομία, ο δυτικός τρόπος ζωής.

Η λογική είναι άψογη: τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας. Αυτή είναι η λογική του συστήματος. Η μεγάλη απάτη που στήθηκε τα τελευταία 25 χρόνια με τη συνενοχή πολλών, πάρα πολλών «αριστερών».

Η νέα απάτη είναι έτοιμη να στηθεί ξανά με την απροκάλυπτη απαλλοτρίωση του δημοσίου χρήματος και στο τιμόνι τους ίδιους ανθρώπους που επί 25 χρόνια μας υπόσχονται ότι όλοι θα ευημερήσουμε με χαμηλότερους μισθούς, συντάξεις πείνας, επισφαλείς εργασίες, ελεύθερες απολύσεις αλλά με απεριόριστα καταναλωτικά δάνεια. Αυτούς που χρεοκόπησαν την οικονομία πλουτίζοντας από την κερδοσκοπία και σήμερα ζητούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να πλουτίσουν ξανά.

Αυτό που λείπει δεν είναι το μοντέλο σωτηρίας της «ελεύθερης αγοράς», αυτό υπάρχει, αλλά η πρόταση της Αριστεράς για ένα άλλο μοντέλο Ανάπτυξης.
Το πρόβλημα της Αριστεράς είναι να πει στους εργαζομένους τι θα έκανε βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα αν ήταν κυβέρνηση: για την άνοδο του εισοδήματος, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εκπροσώπηση στις αποφάσεις των αδύναμων ομάδων και τάξεων. Περιμένουμε...


Ανυπόμονος Αριστερός

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Πρόθεση ψήφου

ΠΑΣΟΚ 31,3%
Ν.Δ. 29,8%
ΣΥΝ 10,4%
ΚΚΕ 7%
ΛΑΟΣ 4%


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αναστάσιος Καραμάριος, βουλευτής ΝΔ: «Εγώ θα είχα παραιτηθεί μόνος μου για να διευκολύνω την κατάσταση»

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσιος Καραμάριος δηλώνει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί αύριο, πως τον ενοχλούν τα φαινόμενα πλουτισμού των υπουργών.
Επικρίνει τις δραστηριότητες σχετικά με τη Μονή Βατοπεδίου της Κατερίνας Πελέκη, συζύγου του Γιώργου Βουλγαράκη και εμμέσως θέτει θέμα παραίτησης Ρουσόπουλου, λέγοντας: «Εγώ θα είχα παραιτηθεί μόνος μου για να διευκολύνω την κατάσταση».


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ευάγγελος Μπασιάκος: «Εγώ δεν είμαι κυβέρνηση, να πάτε στον Κοντό να το λύσει...» είπε στους αγρότες

Μιλώντας στους αγρότες του Ορχομενού, μετά από παράπονα που του εξέφρασαν και όταν του ζήτησαν λύσεις για προβλήματά τους, ο Ευάγγελος Μπασιάκος τους παρέπεμψε στο σημερινό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης λέγοντας: «Εγώ δεν είμαι «κυβέρνηση, να πάνε στον κ. Κοντό να το λύσει...».

Ο υπουργός που το 2006 είχε βάλει την υπογραφή του για την περιβόητη ανταλλαγή της Βιστωνίδας…


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βατοπέδι Α.Ε. - Ούτε οι πολυεθνικές δεν κάνουν τέτοιες συμφωνίες!

Δάνεια 134 εκατ. ευρώ για μπίζνες έκλεινε το Βατοπέδι. Αυτός είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου του «Πρώτου Θέματος» που παρουσιάζει την τραπεζική πρόταση συνεργασίας, που ισχύει ακόμη και σήμερα, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Ηγούμενος Εφραίμ σε δύο φάσεις με 134.000.000 ευρώ.
Βραχυπρόθεσμα προβλέπεται δάνειο 54.000.000 ευρώ και μακρυπρόθεσμα άλλο δάνειο 80.000.000 ευρώ. Για την εκταμίευση του ποσού – μαμούθ, η Μονή θα προχωρούσε στην προσημείωση ακινήτων που έχει στην κυριότητά της, των οποίων η εμπορική αξία ξεπερνά τα 40.000.000 ευρώ.
…………
Συνεχίζεται…

Η Μονή Βατοπεδίου είναι νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Και όμως σκοπός της χρηματοδότησης είναι να προχωρήσει η Μονή σε επενδύσεις, από τις οποίες θα επιστρέφει το 20% των κερδών στην Τράπεζα.
«Επιλήσμονες της αποστολής τους, όπως ο εν λόγω ηγούμενος, έχουν απαξιώσει με τα έργα και τις ημέρες τους όχι μόνο την ορθόδοξη πίστη αλλά και το ανατολικό μοναχικό ιδεώδες», δήλωσε ο πρόεδρος Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, π. Ευστάθιος Κολλάς.
«Το παρασύστημα καλογέρων και κυβέρνησης έχει εκτοξευθεί σε σημεία απίστευτης φαυλότητας όταν φτάνει ακόμη στο σημείο να πουλά 2.000 στρέμματα επιφάνειας νερού λίμνης 2 φορές», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το ΕΘΝΟΣ, μόνο από ενοίκια τα τελευταία 5 χρόνια ο Ηγούμενος Εφραίμ έβαλε στο ταμείο του 16.5 εκατομμύρια ευρώ.
Τα υπέρογκα και αφορολόγητα έσοδα, μόνο από ενοίκια από διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες και θέσεις πάρκινγκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατατάσσουν τη Μονή Βατοπεδίου στους μεγαλύτερους εισοδηματίες της χώρας. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η Μονή Βατοπεδίου είχε παλαιότερα στην ιδιοκτησία της πολλά διαμερίσματα που νοίκιαζε μέχρι το 1996 που αποφάσισε να τα πουλήσει.
………….
Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=32611

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έγκλημα στη Φιλοθέη - Μάχη για την επιμέλεια των δυο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού

Οι οικογένειες Μαζαράκη και Κατσιλάμπρου, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν μια λύση για τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.
Όλοι θέλουν να βοηθήσουν, να κρατήσουν το 4.5 ετών αγοράκι και 14 μηνών κοριτσάκι κοντά τους, να τα μεγαλώσουν με αγάπη και στοργή, να τα στηρίξουν να ξεπεράσουν το μακάβριο παρελθόν.
Έτσι, οι συγγενείς τόσο της άτυχης πιανίστας Παναγιώτας όσο και του προφυλακισμένου καθηγητή μουσικής Γιάννη Κατσιλάμπρου έδειχναν αρχικά αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα προκειμένου να πάρουν την επιμέλεια των δύο παιδιών.
Μάλιστα μέσω των δικηγόρων τις κινήθηκαν νομικά προκειμένου να κερδίσουν τα παιδάκια. Οι πληροφορίες λένε, ότι τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση έτσι ώστε μακριά από δικαστήρια και αγωγές να μεγαλώσουν από κοινού τα δύο αγγελούδια.
…….
Περισσότερα: http://www.protothema.gr/content.php?id=16225

Type rest of the post here

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μουσείο με "εκθέματα" ανθρώπους με AIDS! - Βίντεο




Διαβάστε και: Μουσείο με "εκθέματα" ανθρώπους με AIDS!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Λόγω τεκμηρίων και οικονομικής κρίσης δεχόμαστε πολλά τηλέφωνήματα από ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν τα 4x4 που έχουν»

«Την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε η είδηση για τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα δεχθήκαμε τουλάχιστον 10 τηλεφωνήματα από ανθρώπους που επιθυμούσαν να πουλήσουν τα τζιπ τους. Μάλιστα δεν ζητούσαν να τα ανταλλάξουν με μικρότερου κυβισμού αλλά να τα αγοράσουμε τοις μετρητοίς. Από τότε λόγω και της οικονομικής ύφεσης δεχόμαστε τουλάχιστον 2-3 τηλέφωνα καθημερινά από ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν τα 4x4 που έχουν. Πέρυσι το πολύ να έπαιρνε ένας την ημέρα», λέει ο κ. Γιώργος Κολοκούτσας, υπεύθυνος πωλήσεων σε κέντρο μεταχειρισμένων στην οδό Αλίμου.
…………
Περισσότερα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=1403681


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ακούσαμε καλά; Πενήντα εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις στην τράπεζα έχει η μονή Βατοπαιδίου;

Γιατί δεν δίνει λίγα και εδώ;

Διαβάστε και:

Ιερά Καλύβη Υπαπαντής του Κυρίου στο Άγιο Όρος: Έχουμε να σας προτείνουμε κάτι το οποίο αφορά στο μνημόσυνό σας! Το δικό σας ή της οικογένειάς σας...

Ιερά Καλύβη της Υπαπαντής του Κυρίου στο Άγιο Όρος - Μνημόνευση ονομάτων μέσω e-mail, αγορά εικόνων και μοσχοθυμιάματος μέσω ίντερνετ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Δεμένα" πλοία λόγω θυελλωδών ανέμων

Δεμένα τα πλοία της Blue Star για Πάρο, Μύκονο και Χίο λόγω των ισχυρών ανέμων, εντάσεως 8 μποφόρ που πνέουν στο λιμάνι του Πειραιά.



Αν πρόκειται να ταξιδέψετε επικοινωνήστε με το Λιμεναρχείο.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του Γιώργου Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Τα Νέα" παρουσιάζει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης το οποίο προτείνει να χρηματοδοτηθεί από το κράτος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το σχέδιο των πέντε σημείων για την έξοδο από την κρίση, της ομάδας των επτά πλουσιότερων χωρών

Η ομάδα των επτά πλουσιότερων χωρών που συνεδρίασε σήμερα το πρωί στην Ουάσιγκτον κατέληξε σε σχέδιο πέντε σημείων για την έξοδο από την κρίση.

Επιγραμματικά τα σημεία αυτά είναι:
1. Μετρα για την στήριξη των τραπεζών

2. Ρευστό στην αγορά
3. Ενισχυση των τραπεζών από το δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα
4. Κρατικη εγγύηση τραπεζικών καταθέσεων
5. Προστασία φορολογούμενου χωρίς όμως συνέπειες για άλλες χώρες

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η μεγαλύτερη απόδειξη της παγκοσμιοποίησης…

Κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσει η κατρακύλα των απανταχού χρηματιστηρίων σε όλο τον κόσμο και ποια θα είναι τα αποτελέσματά της.
Σύμφωνα με παγκοσμίου φήμης έγκυρους οικονομολόγους αυτή μπορεί να διαρκέσει 2 χρόνια και μετά να έρθει … η ύφεση.
Αυτή είναι η αισιόδοξη πλευρά, αφού για άλλους η άμπωτη μετά το χρηματιστηριακό κραχ θα έρθει μετά από 10 χρόνια!!!


Διαβάστε περισσότερα


Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Κομοτηνή, το πρωινό της 11ης Οκτωβρίου.

Ο κύριος Χρήστος Γ. πετυχημένος επαγγελματίας, ομιλητικότατος, χαμογελαστός και κοινωνικός πάντα, έτσι τον θυμάμαι από μικρός, βγαίνει από το σπίτι του καθημερινά πολύ νωρίς το πρωί και ψάχνει κάτι για να γεμίσει το στομάχι του από τους κάδους των απορριμμάτων. Σήμερα με είδε και χωρίς να μιλήσει έφυγε τρομαγμένος και ντροπιασμένος.

Η μεγαλύτερη απόδειξη της παγκοσμιοποίησης…

Από: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είναι το "New Deal" που προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου, ως μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘30 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Φρανκλίνος Ρούζβελτ ανήγγειλε μια σειρά προγραμμάτων και μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής ύφεσης εξαιτίας του χρηματιστηριακού κραχ λίγα χρόνια νωρίτερα. Στόχος αυτών των προγραμμάτων ήταν η οικονομική στήριξη των φτωχών που είχαν φτάσει σε σημείο εξαθλίωσης και η προοπτική ανόρθωσης της οικονομίας μέσα από την μεταρρύθμισή της.
Το σύνολο του προγράμματος Ρούζβελτ ονομάστηκε "New Deal" και αποδείχτηκε η αρχή μιας μακροχρόνιας οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας που κορυφώθηκε μέχρι τη δεκαετία του ΄60.
......
Από: http://en.wikipedia.org/wiki/New_Deal

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θύμα ληστείας για τρίτη φορά ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στη Νίκαια

Στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στη Νίκαια εισέβαλαν δυο οπλισμένοι κακοποιοί και ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου.
Αυτήν την ώρα, στο κατάστημα ήταν και δυο πελάτες.
Οι ληστές πήραν από τον καταστηματάρχη 800ευρώ και επειδή τους φάνηκαν λίγα έστρεψαν τα όπλα στους πελάτες και πήραν χρήματα και από αυτούς.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λυγερή Βασιλείου, μητέρα παιδιού με νοητική υστέρηση: Δεν είμαστε τυχαίοι. Μας επέλεξε ο Θεός για τα δύσκολα

Σε όλους τους γονείς παιδιών με αναπηρίες, που έχετε ήδη ξεκινήσει με αγωνία έναν δρόμο δύσβατο κι ανηφορικό, θέλω να στείλω ένα μήνυμα:
Δεν είμαστε τυχαίοι. Μας επέλεξε ο Θεός για τα δύσκολα. Η Αξιοπρέπεια, η Υπομονή, το Όραμα η Πίστη, η Ελπίδα, και η Αγωνιστικότητα είναι μοναδικές επιλογές, η ζωή μας είναι μονόδρομος...
Ας τη δεχτούμε, ας την αγαπήσουμε και ας αγαπηθούμε...
Ας αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα στο όραμα και την ελπίδα.
….......…….
Δείτε το ιστολόγιο της Λυγερής Βασιλείου στο: http://ligery.pblogs.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βιαστής "αστυνομικός" έξω από σχολεία της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα η Ασφάλεια Αττικής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός έχει βιάσει μόνο τον τελευταίο μήνα στο κέντρο της Αθήνας δύο ανήλικα κοριτσάκια, ηλικίας 10 και 11 ετών, τα οποία ήταν μόνα τους στο σπίτι.
………….
Συνεχίζεται…

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης, αφού θέτει υπό παρακολούθηση τα παιδιά από τη στιγμή που φεύγουν από το σχολείο τους μέχρι και τη στιγμή που μπαίνουν στα διαμερίσματά τους, ελέγχει αν οι γονείς ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο του υποψήφιου θύματός του βρίσκεται εντός της οικίας. Οταν βεβαιωθεί ότι τα θύματά του είναι μόνα στο σπίτι, χτυπά το κουδούνι και λέγοντάς τους ότι είναι αστυνομικός τούς ζητεί να ανοίξουν την πόρτα. Τα ανήλικα πέφτουν στην παγίδα του και τότε ο νεαρός εισβάλει στο σπίτι, τα βιάζει και όταν ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του, φεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.Και στις δύο περιπτώσεις τα άτυχα κοριτσάκια βρήκαν λίγη ώρα αργότερα σε άσχημη κατάσταση οι μητέρες τους, οι οποίες κατήγγειλαν τους βιασμούς στην αστυνομία. Τα κοριτσάκια έχουν ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τους βιασμούς, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους.Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ένα κοριτσάκι, ο δράστης προτού μπει στο σπίτι επέδειξε αστυνομική ταυτότητα, η οποία κανείς φυσικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι γνήσια ή πλαστή.
Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η παρακολούθηση των θυμάτων από τον βιαστή πρέπει να διαρκεί αρκετές μέρες, καθώς από τις ώρες που χτυπά φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη στιγμή που οι γονείς γυρίζουν από τις δουλειές τους.Να σημειωθεί ότι παρόμοια υπόθεση είχε απασχολήσει στο παρελθόν πάλι την Ασφάλεια Αττικής, άνδρες της οποίας είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις φυλακές.Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγιναν οι καταγγελίες, αμέσως το μυαλό όλων πήγε στον συγκεκριμένο δράστη, ο οποίος βέβαια ελέγχθηκε αν το διάστημα που έγιναν οι βιασμοί είχε πάρει άδεια από τις φυλακές. Οπως προέκυψε όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ενώ και οι περιγραφές των θυμάτων δεν ταιριάζουν με τον κρατούμενο. Πιθανότατα πρόκειται για άλλον αρρωστημένο άντρα, ο οποίος χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς μέθοδο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

……….
Από: www.espressonews.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι κάνει σήμερα ο λουστράκος του ελληνικού κινηματογράφου;

Το Βασιλάκη Καΐλα τον λατρέψαμε μέσα από τους «πονεμένους» ρόλους του...
Τα χρόνια πέρασαν, το κλάμα στέρεψε, οι χρυσές εποχές του καλού κινηματογράφου έσβησαν, όχι όμως και ο γλυκός λουστράκος που τόσο αγαπήσαμε. Τόσο στην ταινία όσο και στην προσωπική του ζωή πάλεψε με τη φτώχεια και τις κακουχίες, αλλά δεν το έβαλε κάτω και τα κατάφερε...
Σήμερα, στα 55 του χρόνια πλέον, εξακολουθεί να δουλεύει πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας χαρίζοντας τη χαρακτηριστική φωνή του σε πολλούς παιδικούς ήρωες.
....

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μου έκλεψαν ένα φορτηγό 5 τόνων, μάρκας Ιveco, το οποίο είναι διπλοκάμπινο, χρώματος μπλε και η καρότσα ασημί ανοιχτό

Μήνυμα αναγνώστη
……

Καλημέρα σας,

Ονομάζομαι Αντώνιος Μιχαήλ, το επάγγελμά μου είναι έμπορος, κατοικώ στα Ιωάννινα και θα ήθελα την βοηήθειά σας.
Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου μου έκλεψαν ένα φορτηγό 5 τόνων, μάρκας Ιveco, το οποίο είναι διπλοκάμπινο, χρώματος μπλε και η καρότσα ασημί ανοιχτό.
Ο αριθμός πινακίδας είναι ΙΝΤ 1928.
Σας παρακαλώ να κάνετε από την πλευρά σας οτιδήποτε μήπως και βρεθεί.
.......
StudioA-Blog: Όποιος γνωρίζει κάτι, ας στείλει ένα e-mail σε εμάς.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Golden δημοσιογράφοι, μόλις γύρισα από την αγορά του Πειραιά..

GOLDEN ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΕΥΡΩ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ 4 ΕΥΡΩ
ΚΡΕΜΥΔΙΑ 0.7 ΕΥΡΩ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ 1.80 ΕΥΡΩ
ΜΗΛΑ 2 ΕΥΡΩ
ΑΧΛΑΔΙΑ 2.2 ΕΥΡΩ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μουσείο με "εκθέματα" ανθρώπους με AIDS!

Βρίσκεται στην Ταϊλάνδη.

Λέγεται «Life Museum» και προσφέρει στους τουρίστες την ευκαιρία να δουν ζωντανά την εξαθλιωτική πορεία της ζωής των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS.
Οι επισκέπτες δεν συναντούν μόνο κατάκοιτους ασθενείς, αλλά και δεκάδες μουμιοποιημένα κορμιά όσων έχασαν τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό.
……
Περισσότερα:
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&catID=11&artID=850478

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι του Ανοικτού Πανεπιστημίου

Μήνυμα αναγνώστη
......
Οι συμβασιούχοι του διοικητικού προσωπικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Πάτρα, οι οποίοι επί πέντε τουλάχιστον, χρόνια δεν παίρνουν

1) Αυξήσεις εισοδηματικής πολιτικής
2) Δώρο Χριστουγένων & Πάσχα και
3) Επίδομα αδείας,

είναι τώρα επί δέκα ημέρες απλήρωτοι και ζουν με δανεικά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο ηγέτης της Αυστριακής ακροδεξιάς Γιεργκ Χάιντερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Ο κυβερνήτης της Καρίνθια και ηγέτης της «Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας» απεβίωσε μετά από τροχαίο δυστύχημα νωρίς το Σάββατο στο Κλάγκενφουρτ, πρωτεύουσα πόλης της επαρχίας, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο APA επικαλούμενο την αστυνομία.
Ο 58χρονος Γιεργκ Χάιντερ βρισκόταν στο τιμόνι του επίσημου αυτοκινήτου του, νότια του Κλάγκενφουρτ, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και βγήκε από το δρόμο από άγνωστη αιτία.
Υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στήθος και υπέκυψε λίγη ώρα μετά το δυστύχημα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αερομεταφορά για το Γιώργο Κοίλιαρη

Σήμερα θα τον μεταφέρουν, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο, σε ιατρικό κέντρου στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα γίνει η επέμβαση για την αποκατάσταση της υγείας του.
Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος μαζί με συγγενείς του και συναδέλφους του από την ΕΡΤ θα βρίσκονται το Σάββατο το βράδυ στο πλευρό του και θα μπορούν να εκτιμήσουν ακριβώς, κατάσταση της υγείας του.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μην αδιαφορήσετε, στείλτε παντού αυτό το μήνυμα...

Δε συνηθίζω να στέλνω μηνύματα του είδους, αλλά ειλικρινά, όταν είδα αυτή τη φτωχή γυναίκα να περιφέρεται στους δρόμους της Μαδρίτης, δεν άντεξα.

Η φωτογραφία που σας στέλνω τη δείχνει με τα ρούχα σκισμένα και με πλαστικές σακούλες στο χέρι, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι προφανώς η φτώχεια υπάρχει ανά τον κόσμο.

Σας παρακαλώ πολύ, μη δείξετε αδιαφορία, αλλά στείλτε τη σε όλους και ίσως υπάρξει πιθανότητα να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας για την αδικία που βλέπουμε σε όλον τον κόσμο και, ακόμη περισσότερο, στον πολιτισμένο.

Πατήστε "Συνεχίζεται..." για να δείτε τη φωτογραφία.

Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων!


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...