Ειδήσεις

27 Νοε 2008

Ο γερμανικός τύπος για τις αποζημιώσεις των οικογενειών των θυμάτων της σφαγής στο Δίστομο

Ελληνικού ενδιαφέροντος η σημερινή επισκόπηση τύπου: Απόφαση του Ιταλικού Εφετείου για τη σφαγή του Διστόμου και οι πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ο γερμανικός τύπος σχολιάζει.
Όλες οι γερμανικές εφημερίδες αναφέρουν σήμερα την απόφαση του Εφετείου της Φλωρεντίας που κήρυξε εκτελεστή την προηγούμενη απόφαση ιταλικού δικαστηρίου για τα θύματα της σφαγής του Διστόμου καθώς και την καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία.
Η Süddeutsche Zeitung σχολιάζει την απόφαση με τίτλο «Μια αλγεινή, δικαστική αλυσίδα»:

«Η Γερμανία καταδικάζεται τώρα στη Φλωρεντία να πληρώσει αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ. Ασφαλώς αυτή την νέα απόφαση θα ακολουθήσουν νέες δίκες.
Έτσι συνεχίζεται η διπλωματία της μετάθεσης ευθυνών μεταξύ Ρώμης, Αθήνας και Βερολίνου.
Θα μπορούσαν όμως όλες οι γερμανικές κυβερνήσεις να αποφύγουν αυτή την χρονοβόρα, αλγεινή, δικαστική αλυσίδα.
Γι’ αυτό στην περίπτωση του Διστόμου θα ήταν απαραίτητη, βεβαίως πριν από χρόνια, μια σαφέστατη πολιτική και ανθρώπινη χειρονομία.
Αντ’ αυτού διεξήχθη ψυχρή ανταλλαγή υπηρεσιακής αλληλογραφίας, η οποία το 1995 χαρακτήρισε τη σφαγή ως ‘μέτρο στα πλαίσια της διεξαγωγής ενός πολέμου’.
Τότε οι επιζώντες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη».

«Εάν η Χάγη καταστήσει διάτρητη την αρχή της κρατικής ετεροδικίας, θα ανοίξει η πόρτα για νέες προσφυγές»

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση φοβάται μήπως η περίπτωση του Διστόμου καταστεί νομικό προηγούμενο για χιλιάδες νέες μηνύσεις και προσφυγές για αποζημιώσεις.
Η ανησυχία είναι θεμιτή, αλλά οι διεθνολόγοι δεν θεωρούν καθόλου σίγουρο, ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο θέλει να προσφύγει η γερμανική κυβέρνηση, θα συμπαρασταθεί σε αυτή την περίπτωση στο Βερολίνο.
Σε περίπτωση δε που το δικαστήριο καταστήσει διάτρητη την αρχή της κρατικής ετεροδικίας, τότε θα ανοίξει όντως η πόρτα για νέες προσφυγές.
Θα ήταν επομένως καλύτερα να καταλήξουν σε μια συμφωνία με τον Αργύρη Σφουντούρη και τους υπόλοιπους επιζώντες ή συγγενείς των θυμάτων από το Δίστομο.»
.........
Από: DW

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σπάνια σύνοδος Αφροδίτη, Δία και Σελήνης από σήμερα έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Η σπάνια ουράνια συνάντηση θα είναι ορατή ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού.
Στη νοτιοδυτική πλευρά του ουρανού, σχετικά κοντά στον ορίζοντα, ο Δίας και η Αφροδίτη θα αρχίσουν να πλησιάζουν από το απόγευμα της Πέμπτης και την Κυριακή θα φαίνονται να απέχουν μόλις δύο μοίρες, περίπου όσο το πλάτος ενός δάχτυλου αν κανείς τεντώσει το χέρι μπροστά στα μάτια του.
Η συνάντηση των τριών ουρανίων σωμάτων δεν είναι τόσο σπάνια, όμως είναι εξαιρετικά σπάνιο να είναι ορατή.
Το επόμενο ανάλογο ραντεβού δεν αναμένεται πριν από τις 18 Νοεμβρίου του 2052.
.....
Περισσότερα: http://apneagr.blogspot.com/2008/11/blog-post_5861.html
και
ta-nea

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2008 οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Ημέρας που στηρίζει τους καρκινοπαθείς

Μήνυμα αναγνώστη
......
Το Κέντρο Ημέρας για ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο ιδρύθηκε το 2004 από την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Αποτελεί μια πρότυπη εξωνοσοκομειακή μονάδα για την ψυχολογική στήριξη του ογκολογικού ασθενούς και δέχεται παραπομπές από όλες τις ογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων, καθώς και από συλλόγους και σωματεία πασχόντων.
Οι υπηρεσίες μας (ψυχολογική στήριξη, ψυχιατρική παρακολούθηση, ψυχοθεραπεία, ατομική ή οικογενειακή συμβουλευτική, μουσικοθεραπεία και τεχνικές χαλάρωσης) παρέχονται δωρεάν. Το Κέντρο Ημέρας στελεχώνεται από έμπειρους και με ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση ψυχίατρους, ψυχολόγους και άλλους ειδικούς ψυχικής υγείας.
………
Συνεχίζεται…

Έργο μας είναι η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υποστήριξης σε μια ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα όπως είναι οι καρκινοπαθείς και τα μέλη των οικογενειών τους. Παράλληλα με την ιατρική θεραπεία για την αντιμετώπιση της νόσου, η ψυχολογική βοήθεια είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν οι αλλαγές που επιφέρει η νόσος.

Από τον Αύγουστο του 2008 οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται, παρά την υποχρέωση και τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το αντίθετο, και οι προοπτικές για το μέλλον δεν προοιωνίζονται καλές.

Υπό τις συνθήκες αυτές κινδυνεύει άμεσα η λειτουργία του Κέντρου Ημέρας.
Έτσι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι το Κράτος Πρόνοιας στέκεται ανάλγητο απέναντι στις ανάγκες των πλέον ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Ενόσω το αρμόδιο υπουργείο κωφεύει, εμείς συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας για όσο αντέξουμε. Αναρωτιόμαστε όμως, θα αφήσουμε χωρίς στήριξη τους ασθενείς μας στην δυσκολότερη περίοδο της ζωής τους; Έχουμε όλοι ευθύνη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Και βέβαια δεν σε αφορά» - Η αυτοβιογραφία μιας οροθετικής

Μήνυμα αναγνώστη
………..

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Αθηναίου και είμαι η συγγραφέας της αυτοβιογραφίας «Και βέβαια δεν σας αφορά».
Η αυτοβιογραφία μου, παρουσιάζει το κόστος της άγνοιας στη ζωή μου, του απροφύλαχτου έρωτα, της διάγνωσης του ιού μέσα από την γέννηση του μονάκριβου γιου μου αλλά και της δύναμης που έχει ο καθένας μας να διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο το θεριό που τον βασανίζει
Το βιβλίο το χαρακτήρισε στην παρουσίαση του η Λιάνα Κανέλλη ως την πιο καλογραμμένη μοιραία ερωτική ιστορία του σήμερα προσθέτοντας ότι μπορεί να ταυτιστεί καθένας και ειδικά μια γυναίκα με την ηρωίδα είτε ως κόρη, σύντροφος, μάνα, γυναίκα. ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα της αυτοπροστασίας πέρα από εκείνο της αυτοδιάθεσης.
……………..
Συνεχίζεται…

Σας παρακαλώ πολύ, αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να αναφέρετε το βιβλίο για να μην ακουστεί σαν διαφήμιση, αναφέρετε την ανάγκη για προφύλαξη και μόνιμη χρήση του προφυλακτικού είτε σε επαφή μιας βραδιάς είτε σε επαφές που φαντάζουν να ανήκουν σε έναν μεγάλο έρωτα που μπορεί όμως να προδώσουν πέρα από την καρδιά και την ίδια την ζωή..
Σας παρακαλώ ιδιαίτερα να προσφέρετε αυτό το κοινωνικό έργο ώστε διεκδικώντας το δικαίωμα της αυτοπροστασίας πέρα από εκείνο της αυτοδιάθεσης να έχουμε λιγότερα νέα κρούσματα - θύματα άγνοιας αλλά και αλαζονείας μια που οι περισσότεροι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν τους αφορά, ακριβώς όπως πίστευα κι εγώ πριν 15 χρόνια.
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι νέοι και δη γυναίκες καταστρέφονται πιστεύοντας ότι δεν θα τύχει σε αυτούς, όλο και περισσότεροι θα ζουν χωρίς όνειρα μέσα στον πόνο, στον φόβο και εν δυνάμει στον θυμό.

Η φυσική μου συνέχεια, ο γιος μου έγινε με πολύ χαρά, έζησε σε πόνο, χάθηκε αλλά μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο ζωής, την γνώση και την συνειδητοποίηση.
Το βιβλίο μου έγινε με πολύ πόνο, εύχομαι να ζήσει μέσα στην αποδοχή και στην αγάπη και να γίνει δώρο αφύπνισης.

Εσείς οι bloggers μπορείτε να του δώσετε φωνή, φωνή τόσο δυνατή ώστε να φτάσει στα αυτιά τουλάχιστον ενός νέου και να απολαμβάνει τον έρωτα για πάντα χωρίς να χρειαστεί ποτέ να γίνει εθελοντής κουκουλοφόρος για να ζήσει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Αλεξάνδρα Αθηναίου

http://www.alexandraathinaiou.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κύπριος επιχειρηματίας νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στη Βομβάη

Ένας Κύπριος επιχειρηματίας, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, με βρετανικό διαβατήριο, περιλαμβάνεται στους νεκρούς των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βομβάη.
Πρόκειται για τον Ανδρέα Λιβέρα, 72 ετών, πλοιοκτήτη, που είχε πάει σε μια έκθεση πλοίων, πιάστηκε όμηρος και εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τους τρομοκράτες.
Είναι ο Βρετανός πολίτης του οποίου το θάνατο είχαμε μάθει από το πρωί και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους έξι νεκρούς ξένους από την τρομοκρατική επίθεση.
Ο άτυχος επιχειρηματίας έτρωγε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ταζ Μαχάλ στο οποίο διέμενε, κρατήθηκε όμηρος μαζί με άλλους, οι τρομοκράτες ζήτησαν από τους ομήρους να δείξουν τα διαβατήριά τους και αυτός, ο οποίος είχε αγγλικό διαβατήριο, πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μαζί με άλλα πέντε άτομα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατάθεση του μοναχού Ευδόκιμου στην Εξεταστική Επιτροπή

Ο οικονομικός διαχειριστής της Μονής Βατοπεδίου, μοναχός Ευδόκιμος παραδέχτηκε στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ότι ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος είχαν επαφές με υπουργούς για το θέμα των ανταλλαγών των επίμαχων οικοπέδων και ότι η Μονή δεν ήταν σίγουρη εάν τα χρυσόβουλα αποτελούσαν τίτλους κυριότητας.
Ο μοναχός Ευδόκιμος εκτίμησε στα 15,5 εκατομμύρια ευρώ τη ζημιά του Δημοσίου από την ανταλλαγή της Βιστωνίδας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ο μοναχός Αναστάσιος στην κατάθεσή του στην Εξεταστική

Διεκπεραιωτής των εντολών του μοναχού Ευδόκιμου, δήλωσε ενώπιον της Εξεταστικής επιτροπής, ο μοναχός Αναστάσιος.
Ανέφερε ότι ναι μεν συνέτασσε και υπέγραφε τα φαξ μέσω των οποίων η Μονή έδινε εντολές πληρωμών, ωστόσο δεν θυμόταν, ούτε τις αιτιολογίες, ούτε τα ποσά και τελικά το μόνο που θυμόταν για την υπόθεση των ανταλλαγών, είναι πληρωμές που είχαν γίνει στο δικηγόρο της Μονής, που έχει σχέση με τις ανταλλαγές, τον Διονύση Πελέκη και την Αικατερίνη Πελέκη - Βουλγαράκη, αλλά υπήρξαν και εντολές καταβολής εκατομμυρίων ευρώ προς την κυπριακή εταιρία «Rassadel».
Για τον Άθω Κοιρανίδη, είπε ότι είναι έμπιστος της Μονής, ενώ για τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα, τόνισε ότι τον γνωρίζει από επισκέψεις που έκανε ως προσκυνητής στη Μονή τα τελευταία δύο χρόνια.
«Ταπεινός προσκυνητής ήταν και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος», είπε, ενώ ερωτηθείς για τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπαζίδη, ανέφερε ότι, είναι επιχειρηματίας και έχει σχέση με τα ακίνητα που πούλησε η Μονή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επεισόδια από νεαρούς στο Χημείο – Τραυματίστηκε ο πρόεδρος και μια καθηγήτρια

Περίπου 30 νεαροί, σύμφωνα με τους καθηγητές, εισέβαλαν στο αμφιθέατρο με κράνη και κρατώντας μαδέρια, φωνάζοντας πως κυνηγούν ακροδεξιούς.
Επιτέθηκαν στους καθηγητές με συνέπεια να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο πρόεδρος του τμήματος Γιάννης Παπαδάτος και στο χέρι η καθηγήτρια Μαρία Τζάννη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Πατριάρχης δεν μπορεί να απαιτήσει από τον Εφραίμ να παραιτηθεί, μπορεί μόνο να του το προτείνει

Μήνυμα αναγνώστη

....
Το κλίμα για τον Εφραίμ στο Φανάρι είναι βαρύ και ο Βαρθολομαίος μπορεί να επιθυμεί την παραίτησή του, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά δεν μπορεί να την απαιτήσει γιατί το Άγιο Όρος είναι αυτοδιοίκητο.
Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του προτείνει κάτι τέτοιο αλλά σε καμία περίπτωση να του το επιβάλλει.
Από την άλλη, η ομαλή εξέλιξη είναι ο Εφραίμ να δεχθεί για το καλό της Εκκλησίας να παραιτηθεί χωρίς να προκαλέσει προβλήματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανασύρθηκε νεκρός ο 30χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο στο Νέο Ψυχικό

Διαβάστε και: Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού εργάτη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνεχείς εκρήξεις στην Ινδία - Νεκρός ένας Ιταλός - Και Έλληνας με την αλλοδαπή σύζυγό του ανάμεσα στους ομήρους

Εκρήξεις αυτήν τη στιγμή στο ξενοδοχείο "Ομπερόι" στη Βομβάη όπου παραμένει απροσδιόριστος αριθμός ομήρων και περίπου δώδεκα εξτρεμιστές.
Τελικά, νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βομβάη είναι και τέσσερις ξένοι υπήκοοι, ένας Ιταλός, ένας Βρετανός, ένας Ιάπωνας και ένας Αυστραλός.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διεθνής καταδίκη για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βομβάη - Πάνω από 100 είναι οι νεκροί

Πάνω από 100 είναι οι νεκροί στην Ινδία και άλλοι 287 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό ενώ το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών ενημερώνει ότι δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς ή τους τραυματίες και ότι όλοι οι Έλληνες ταξιδιώτες είναι ασφαλείς.
Στο ξενοδοχείο "Ομπερόι" στη Βομβάη παραμένει απροσδιόριστος αριθμός ομήρων από δέκα έως δώδεκα εξτρεμιστές.
Την ευθύνη για τις επιθέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ενός καφέ όπου ο συχνάζουν τουρίστες και του σιδηροδρομικού σταθμού της Βομβάης, ανέλαβε η ισλαμική οργάνωση "Μουτζαχεντίν του Ντεκάν".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού εργάτη

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν δώδεκα άνδρες της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν έναν εργάτη ο οποίος καταπλακώθηκε στις 8:00 σήμερα το πρωί, από κατάρρευση τοίχου και χώματα σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, στην οδό Μπακοπούλου 7 στο Νέο Ψυχικό.
Δυστυχώς, μέχρι στιγμής οι προσπάθειες είναι χωρίς αποτελέσματα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από την τσέπη τους θα εξακολουθούν να πληρώνουν τα φάρμακά τους, οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου στα φαρμακεία της Αττικής

Μπορεί οι φαρμακοποιοί της περιφέρειας να ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και να χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, οι φαρμακοποιοί της Αθήνας όμως, δεν ικανοποιήθηκαν από τις δεσμεύσεις του υπουργού Υγείας για εξόφληση των χρεών μέχρι τον Ιανουάριο του 2009.
Έτσι, οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου στα φαρμακεία Αθήνας και Πειραιά θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα φάρμακά τους.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένα σκυλάκι που περπατάει μόνο με τα δυο του πόδια, ζητάει φιλοξενία

Γεια σας με λένε Αγέρα γιατί αν μπορούσα να περπατήσω θα περπάταγα γρήγορα.
Αν μπορούσα να τρέξω θα έτρεχα σαν τον αγέρα.
Αν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες θα τις ανέβαινα τρέχοντας.
Όμως τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει...
Εμφανίστηκα από το πουθενά. Βρέθηκα να σέρνομαι στα δυο μπροστινά μου ποδαράκια στο γκαράζ μιας μεγάλης εταιρείας. Εκεί με βρήκε ο φίλος μου ο Νίκος. Μην τρομάζετε. Δεν είχα ούτε αίματα ούτε ήμουν άθλιος και βρωμερός...
Απλά δεν έχω πατουσάκια στα πίσω πόδια, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να περπατήσω.
Με ρωτάνε συνεχώς αν το πρόβλημα το είχα εκ γενετής ή αν ήταν από ατύχημα, αλλά δεν ξέρω τι προσπαθούνε να μάθουνε... Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω με τα πίσω ποδαράκια μου... Δεν σας φτάνει αυτό;
Πολλά λέγονται...
………
Συνεχίζεται…

Κάτι για μια μεγάλη ένεση που θα με κοιμίσει αλλά εγώ δεν θέλω να κοιμηθώ για πάντα και να μην ξαναξυπνήσω.
Κάτι λένε για να μείνω στους δρόμους και δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να τρέξω ή να κάνω φίλους ή να βρω φαγητό μόνος μου.
Κάτι λένε για να πάω σε κυνοκομείο αλλά δεν θα είμαι καλή παρέα για τα άλλα ζωάκια που χοροπηδάνε όλη μέρα. Ούτε μου αρέσουν τα σύρματα και τα κλουβάκια.

Ίσως, λέω ίσως...να έβρισκα ένα σπίτι..
Ίσως, λέω ίσως...να με έπαιρνε κάποιος αγκαλίτσα και να μην με άφηνε ποτέ?
Ίσως, λέω ίσως...να έβρισκα μια γωνίτσα, ένα κόκαλο, ένα φίλο;

Αλλά ποιος είμαι εγώ για να ονειρεύομαι...
Είμαι απλά ένας δίποδος σκύλος! Ένας σκύλος που δεν θέλουν να με κοιτάζουν, που με πέταξαν για να μη με βλέπουν & για να μη τους χαλάω την όρεξη... Αυτός είμαι!

Αν πάντως θέλει να αγαπήσει αυτό το πραγματικά σπάνιο ζώο στη συμπεριφορά & στο χαρακτήρα πάρτε μας τηλέφωνο
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ & ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ!
ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
http://adespotathriasio.blogspot.com/, saveileia2@yahoo.gr,
6944860451, Χριστίνα
6977604904, Νίκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...