Ειδήσεις

6 Δεκ 2008

Το θάνατο του Νίκο Τεμπονέρα το 1991 ακολούθησαν άλλοι τέσσερις…

Ο Νίκος Τεμπονέρας ήταν ο πρώτος νεκρός στη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων ενάντια στο νομοσχέδιο του τότε Υπουργού Παιδείας Κοντογιαννόπουλου (θα ακολουθούσαν άλλοι τέσσερις στην Αθήνα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημα Κ. Μαρούσης στη διάρκεια διαδήλωσης).
Δολοφονήθηκε στην Πάτρα στις 8 Ιανουαρίου 1991 σε ηλικία 38 ετών από τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Καλαμπόκα. Ο Καλαμπόκας χτύπησε θανάσιμα τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο υπό κατάληψη 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πάτρας.
Η δολοφονία του Τεμπονέρα, η οποία συνέβη σε μία περίοδο οξείας πολιτικής αντιπαράθεσης, ξεσήκωσε κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών σε όλη την Ελλάδα. Ο Καλαμπόκας δικάστηκε στο Βόλο και καταδικάστηκε πρωτόδικα για φόνο εκ προμελέτης σε ισόβια δεσμά, ενώ αργότερα η ποινή του μειώθηκε. Βγήκε 3 χρόνια μετά την φυλάκισή του.
Το 3ο Γυμνάσιο Πάτρας, τόπος δολοφονίας του Τεμπονέρα, σήμερα φέρει το όνομά του.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σοβαρά επεισόδια αυτήν τη στιγμή στα Εξάρχεια - Νεκρός νεαρός από σφαίρα αστυνομικού - Ξύπνησαν μνήμες από το θάνατο του Καλτεζά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα 50 νεαρών πέταξε πέτρες σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας και οι δυο αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς.
Οι νεαροί μιλούν για εν ψυχρώ δολοφονία, οι αστυνομικός του οποίου η σφαίρα τραυμάτισε θανάσιμα το 16χρονο, λέει ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και η σφαίρα εξοστρακίστηκε.
Αυτή τη στους δρόμους των Εξαρχείων διεξάγονται συμπλοκές μεταξύ νεαρών και αστυνομικών και όλα δείχνουν ότι η βραδιά θα είναι δύσκολη αφού οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για δολοφονία τύπου Καλτεζά.
Στην πλατεία Εξαρχείων πέφτουν δακρυγόνα αλλά και πέτρες και καρέκλες εναντίον των ΜΑΤ.
Ακούγονται παντού συνθήματα, "το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει" και μέσω διαδικτύου οργανώνονται και άλλες συγκεντρώσεις.
Το ερώτημα παραμένει το ίδιο. Πώς είναι δυνατόν αστυνομικοί να έχουν στην κατοχή τους όπλα που μετατρέπονται σε δολοφονικά εργαλεία από τους χειρισμούς τους;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ας θυμηθούμε πώς σκοτώθηκε ο Μιχάλης Καλτεζάς το 1985 και τι επακολούθησε - Μέχρι και η 17 Νοέμβρη έδρασε με αποτέλεσμα να έχουμε και άλλον νεκρό

Ο Μιχάλης Καλτεζάς (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) ήταν μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1985. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων.
Αμέσως μετά το θάνατο του Καλτεζά καταλήφθηκε το παλιό Χημείο στη Σόλωνος και το Πολυτεχνείο.
……….
Συνεχίζεται…

Το πρωί της 18ης δόθηκε η άδεια από την Επιτροπή Πανεπιστημιακού Ασύλου, με πρόεδρο τον πρύτανη Μιχάλη Σταθόπουλο, να μπει η αστυνομία στο Χημείο. Η εισβολή έγινε με χρήση δακρυγόνων, για πρώτη φορά μετά το 1976, και οι αστυνομικοί συνέλαβαν 37 άτομα τα οποία ξυλοκόπησαν, ενώ λίγοι κατάφεραν να φτάσουν στην κατάληψη του Πολυτεχνείου από τους υπονόμους. Αυτή ήταν και η πρώτη άρση ασύλου από την επίσημη θεσμοποίησή του το 1982. Τα επεισόδια στην Αθήνα συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες.
Ύστερα από τα γεγονότα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μένιος Κουτσόγιωργας υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε δεκτή.
Στις 26 Νοεμβρίου του 1985 η 17 Νοέμβρη, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Καλτεζά, επιτέθηκε με βόμβα σε κλούβα των ΜΑΤ κοντά στο Χίλτον, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν δεκατέσσερις.
O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο[6] καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν "εν βρασμώ ψυχής".
Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νεκρός νεαρός ανήλικος από σφαίρα αστυνομικού, στα Εξάρχεια

Ένας από τους δυο αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό, πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα 16χρονο, από μια ομάδα περίπου 50 νεαρών που διαδήλωναν στα Εξάρχεια.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου εξέπνευσε λίγο μετά την ειδσαγωγή του.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Εύα Καϊλή συγκεντρώνει δώρα για τα παιδιά που δεν θα τα επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης

Ξεκινάμε και συγκεντρώνουμε δώρα για κάποια παιδιά που δεν συνάντησαν τις δικές μας αυτονόητες επιλογές και δυνατότητες, αλλά που τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν η αρχή στην ελπίδα.
Ένα παιχνίδι που κάποτε σε ενθουσίαζε, ένα βιβλίο που σε ταξίδεψε, ένα ρούχο που αγαπάς αλλά δεν σου κάνει πια, τύλιξε το και γράψε μια κάρτα με αληθινές ευχές και το όνομά σου.
Και θα δεις πολύ σύντομα στο ίντερνετ, το χαμόγελο που προκάλεσες.

Αποστολή:
Εύα Καϊλή,
Εθνικής Αμύνης 21,
546 21 Θεσσαλονίκη

και

Βουλής 4,
Αθήνα, 10672
Τηλέφωνο: 2310 238 891 …………

Περισσότερο: http://evakaili.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περαίωση ή φορολογικός έλεγχος

Το υπουργείο Οικονομίας καλεί επιχειρήσεις και όσους έχουν Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών να πληρώσουν αναδρομικά φόρο για την περίοδο 2000- 2006 για να κλείσουν τα βιβλία τους χωρίς έλεγχο.
Το υπουργείο Οικονομίας μέσω της περαίωσης που αφορά σε σχεδόν 800.000 φορολογουμένους θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1 δισ. ευρώ ενώ όσοι παραλάβουν το χαρτί της περαίωσης θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 500 ευρώ ο καθένας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξεταστική: Τι θα αναφέρουν τα πορίσματα των κομμάτων

Ένα σκάνδαλο, μια Εξεταστική Επιτροπή αλλά πέντε πορίσματα!

Η ΝΔ στο πόρισμα της, αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν συντρέχει λόγος για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και θα ρίξει όλο το βάρος του σκανδάλου στους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αποδώσει ποινικές ευθύνες στον Θόδωρο Ρουσόπουλο, για τον οποίο θα επιμείνει ότι συντόνισε το σκάνδαλο, με τη βοήθεια των κυρίων Κοντού, Μπασιάκου και Δούκα, ενώ ερωτηματικό παραμένει ακόμη εάν θα πράξει το ίδιο και για τους κυρίους Κιλτίδη και Μπέζα.

Το ΚΚΕ κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του αν και φαίνεται να έχει καταλήξει σε ποινικές ευθύνες για τον Πέτρο Δούκα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών και τους Μπασιάκο και Κοντό, ενώ αναμένεται να κρατήσει επιφυλάξεις για τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Ο ΛΑΟΣ θα συντάξει καταγγελτική έκθεση εναντίον όλης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της Focus για τη Realnews

Πρόθεση ψήφου στην Α' και Β΄Αθηνών

ΠΑΣΟΚ: 30%
ΝΔ: 22,3%
ΚΚΕ: 10,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 10,3%
ΛΑΟΣ: 5,1%
Άλλο: 9,3%
Λευκό - Άκυρο: 4,8%
Αναποφάσιστοι: 7,6%

Οι απώλειες που καταγράφονται για τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλες αλλά πρέπει να μείνει κάτι για να διαβάσετε αύριο...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιοι πολύ γνωστοί πολιτικοί θα έμεναν έξω από τη Βουλή αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές

Με μια πολύ ευρηματική δημοσκόπηση κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα "Realnews".

Γιώργος Βουλγαράκης, Πέτρος Δούκας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Θόδωρος Ρουσόπουλος και άλλοι θα έμεναν εκτός Βουλής αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της Marc για το "Έθνος της Κυριακής"

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εφημερίδας 'Έθνος", στο 5,2% κλειδώνει αμετάκλειτα η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ από τις σκάνδαλο του Βατοπεδίου θίγεται και η Εκκλησία.
.........
Πρόθεση ψήφου....

ΠΑΣΟΚ: 34,15
ΝΔ: 28,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,1%
ΚΚΕ: 7,2%
ΛΑΟΣ: 4,4%
Οικολόγοι - Πράσινοι: 2,3%
Άλλο κόμμα: 3%
Άκυρο - Λευκό: 4,2%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 7,8%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εισοδήματα 3,6 εκατομμύριων ευρώ για τους υιούς Σιούφα στην τετραετία της ΝΔ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" που κυκλοφορεί αύριο, το δικηγορικό γραφείο των αδελφών Σιούφα έχει ως κύριο αντικείμενο τις διαταγές πληρωμών για χρέη ακόμα και 1.500 ευρώ ενώ αναφέρεται ότι το εισόδημά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

στην εφημερίδα παράλληλα δημοσιεύεται και επιστολή των αδελφών Σιούφα με την οποία διαψεύδουν την οποιαδήποτε ανάμιξή τους με εισπρακτική εταιρεία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σταματίνα Μαντέλη: Μπασιάκος και Κοντός με ανάγκασαν να υπογράψω αλλιώς θα με έδιωχναν

Η διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνέντευξή της στο αυριανό "Πρώτο Θέμα" "καρφώνει" τους δυο υπουργούς και τον υφυπουργό Κιλτίδη και λέει ότι "αν δεν έκανα τις ανταλλαγές θα μετακινιόμουν και θα κατηγορούμουν για απείθεια.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δέκα βουλευτές της ΝΔ τολμούν: Έχουμε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι

Με τις δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ρίχνουν το γάντι στον Καραμανλή και προτείνουν να μη συμπεριληφθούν στις λίστες όσοι ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βρήκαν τη 16χρονη που σκότωσε τη μητέρα της να προσεύχεται σε μια εκκλησία κοντά στο σπίτι της

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη 16χρονη που σκότωσε τη μητέρα της, να προσεύχεται σε μια εκκλησία κοντά στο σπίτι της.
Αυτήν τη στιγμή η ανήλικη βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνεται.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20 αδερφή της στην αστυνομία, στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από έντονο διαπληκτισμό με τη μητέρα της, η16χρονη πήρε ένα μαχαίρι και τη σκότωσε.
Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εδώ και καιρό η αδερφή της, θύμα ναρκωτικών ουσιών, τσακωνόταν συνεχώς με τη 43χρονη μητέρα τους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι πιο διάσημοι άνθρωποι όλων των εποχών, σε μία εικόνα!


Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δάσος "βλέπει" στο Πολύγωνο η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πολύγωνο μετά τις διεκδικητικές αγωγές τις οποίες έχουν λάβει από το Ελληνικό Δημόσιο, στις οποίες υποστηρίζει ότι είναι αποκλειστικός ιδιοκτήτης οικοδομών και οικοπέδων στην περιοχή.
Σχεδόν στο κέντρο της Αθήνας, 500 μέτρα πίσω από τον Άρειο Πάγο, το Δημόσιο με αγωγές, ουσιαστικά κάνει λόγο για καταπάτηση της περιουσίας του, βασιζόμενο, στη Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης (1832) και τα Πρωτόκολλα του Λονδίνου (1830)!
………
Συνεχίζεται…


Οι αγωγές βασίζονται και στο Οθωμανικό Δίκαιο διεκδικώντας κατ' αρχήν μια πυκνοκατοικημένη περιοχή 1.300 στρεμμάτων, τα οποία αντιστοιχούν σε 25.000 διαμερίσματα, που το Δημόσιο, μετά από τόσα χρόνια, θυμήθηκε να τη χαρακτηρίσει «δάσος».
Σημειώνεται ότι η περιοχή έχει ενταχθεί στο σχέδιο πόλης της Αθήνας πριν από μισό αιώνα, το 1957 συγκεκριμένα και είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου δομημένη, με νόμιμες άδειες.
Έχει χτιστεί, έχει μπει στο Σχέδιο Πόλεως, έχουν γίνει πλατείες, σχολεία, έχουμε πάρει ρεύμα… όλα αυτά ποιος τα έχει κάνει; Το κράτος τα έχει κάνει» μας λέει ο Ηλίας Γκόβαρης, κατασκευαστής οικοδομών στην περιοχή.
«Πώς λοιπόν το κράτος τόσα χρόνια επέτρεπε τη δόμηση μιας περιοχής που χαρακτηρίζει δασική», αναρωτιέται.
Αλλά και ιδιοκτήτες ακινήτων και εργολάβοι λένε ότι πριν χτίσουν έκαναν όλες τις απαραίτητες έρευνες.
«Η συνήθης πρακτική είναι να ελέγχουμε 20 με 30 χρόνια πίσω. Εγώ για μια από τις οικοδομές που διεκδικεί το κράτος, έψαξα έως το 1920 και ήταν όλα εντάξει. Ε, δεν έφτασα και στο 1830» μας λέει ο δικηγόρος, Παντελής Μαρκιανίδης.
Το ευτράπελο είναι ότι την ίδια στιγμή που το κράτος διεκδικεί οικοδομές στη συγκεκριμένη περιοχή, η δόμηση συνεχίζεται κανονικά.
Το ερώτημα μοιάζει αναπάντητο. Πώς είναι δυνατόν να διεκδικεί το Δημόσιο μια τόσο μεγάλη έκταση στην οποία παράλληλα επιτρέπει τη δόμηση;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς γλίτωσα από τις εισπρακτικές εταιρείες

Μήνυμα αναγνώστη
.......

Πώς γλίτωσα από τις εισπρακτικές εταιρείες
1) Έκανα αίτηση στην Αρχή Προστασίας Προσ. Δεδομένων, την λεγόμενη αίτηση του άρθρου 13.
2) Από κει και μετά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ σε κλήσεις με ένδειξη απόκρυψη και αν καμιά φορά επιμένουν τους εξηγώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε αν δεν φανεί ο αριθμός τους στο τηλέφωνό μου. Πολλές φορές μου ζητήσανε να μου αφήσουν δικό τους τηλέφωνο για να τους τηλεφωνήσω εγώ. ΠΟΤΕ δεν το έκανα διότι τα τηλέφωνα έχουν την δυνατότητα ανακατεύθυνσης της κλήσης.
Πιστέψτε με γλύτωσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες; Διαμαρτυρηθείτε!

Στο τηλεφωνικό αριθμό 210 33 62 262 του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων, του συνδέσμου των εισπρακτικών εταιρειών δηλαδή, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να αναφέρετε τις πιεστικές οχλήσεις των εταιρειών αυτών.
Προηγουμένως και κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με τον υπάλληλο της εισπρακτικής εταιρείας που επικοινώνησε μαζί σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα πλήρη στοιχεία του και της εταιρείας του.
Αν δε σας τα δώσει, μπορείτε να αρνηθείτε οποιαδήποτε συνομιλία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απίθανα γλυπτά από πάγο

Δείτε παρισσότερες φωτογραφίες στο: http://www.pineza.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2582&Itemid=56

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Τάσσου Παπαδόπουλου

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό του Τάσσου Παπαδόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, πάσχοντας από μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.
Ο κ. Παπαδόπουλος νοσηλεύεται από τις 22 Νοεμβρίου στη ΜΕΘ με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και του χορηγείται οξυγόνο.
Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του, οι στενοί συγγενείς του και ο προσωπικός του ιατρός Χάρης Φεσάς.
Λόγω αυτής της εξέλιξης, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέβαλε την αποψινή αναχώρηση του για το Σινά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συναυλία αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αρχίζουν αύριο οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Στις 8:00 το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Συντάγματος, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μαζί του ολόκληρη η Αθήνα.

Κέντρο και των φετινών εκδηλώσεων, η Πλατεία Συντάγματος, αλλά η γιορτή θα απλωθεί σε όλη την πόλη: από την Κυψέλη και το Κολωνάκι ως το Νέο Κόσμο, το Θησείο και τον Κολωνό. Διαβάστε το ακριβές πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στο αυτοκίνητο του γιατρού που βρέθηκε στα Λιμανάκια εστιάζει τις έρευνες η αστυνομία

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι βρέθηκε καμένο ένα από τα αυτοκίνητα του γιατρού.
Λόγω της κοντινής απόστασης από το σπίτι, η αστυνομία θεωρεί ότι το έκαψαν πρώτο για να εξαφανίσουν τα ίχνη του γιατρού τον οποίον πιθανότατα έχουν αφήσει στην περιοχή.
Έτσι, τις τελευταίες ώρες η αστυνομία έχει επικεντρώσει τις έρευνές της στην περιοχή της Βάρης. «Χτενίζει» την περιοχή με ελικόπτερα, σκυλιά και σκάφη του λιμενικού.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οικογενειακή τραγωδία στα Σπάτα – Σκότωσε τη μητέρα της μετά από διαπληκτισμό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από έντονο διαπληκτισμό μια 16χρονη πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε τη 43χρονη μητέρα της καταφέρνοντάς της τραύμα στο θώρακα.
Μάρτυρας στη δολοφονία και η άλλη κόρη του θύματος, 20 χρονών. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εδώ και καιρό η αδερφή της τσακωνόταν συνεχώς με τη μητέρα τους.
Η 16χρονη έχει φύγει από το σπίτι και αναζητείται.
Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ή 16χρονη ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη στιγμή του φόνου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...