Ειδήσεις

26 Ιαν 2009

Νεκρός ο 30χρονος που παρασύρθηκε στο Λούσιο ποταμό

Τραγικό τέλος για τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε την Κυριακή από τα νερά του ποταμού Λούσιου στην Αρκαδία και έκτοτε αγνοείται, καθώς βρέθηκε νεκρός, σφηνωμένος ανάμεσα σε βράχια από κατοίκους της περιοχής.

.......
Συνεχίζεται....
Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος άνδρας με μία γυναίκα και ακόμη ένα ζευγάρι συμμετείχαν σε κατάβαση (rafting) του ποταμού Λούσιου, το πρωί της Κυριακής.

Η βάρκα στην οποία επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στο νερό. Τους τρεις από την παρέα περισυνέλλεξαν οι επιβαίνοντες σε άλλες βάρκες της ομάδας, αλλά ο άτυχος 30χρονος παρασύρθηκε από το νερό.
Για τον εντοπισμό του η ΕΜΑΚ – σε συνεργασία με την Πυροσβεστική -πραγματοποιούσε επιχείρηση από το απόγευμα της Κυριακής όταν και έγινε γνωστό το επεισόδιο. Ο άτυχος 30χρονος βρέθηκε όμως το απόγευμα της Δευτέρας σε όχθη του ποταμού, σφηνωμένος σε βράχια. Σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, το πτώμα εντοπίστηκε από κατοίκους.

Σημειώνεται ότι στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που οργανώνει το άθλημα στον ποταμό, καθώς και ο οδηγός της ομάδας.
Από: http://www.cosmo.gr/News/Hellas/228676.html