Ειδήσεις

8 Ιαν 2009

Ο βουλευτές Γεωργιάδης και Πλεύρης, ήταν οι μόνοι πολιτικοί οποιουδήποτε κόμματος που πήγαν στη συγκέντρωση των αστυνομικών έξω από τον Ερυθρό Σταυρό

Μήνυμα αναγνώστη
……………

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Βουλευτής Β΄ Αθηνών κος Σπυρίδων - Αδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών κος Αθανάσιος Πλεύρης, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 παρευρέθησαν στην συγκέντρωση των αστυνομικών έξω από τον Ερυθρό Σταυρό, που έγινε με αφορμή την άνανδρη επίθεση προς τον 22χρονο συνάδελφό τους.
………
Συνεχίζεται…


Αποτέλεσμα της επίθεσης, είναι αυτή τη στιγμή ο νεαρός άνδρας να βρίσκεται στην εντατική του Νοσοκομείου, με κίνδυνο της ζωής του. Οι αστυνομικοί, στο σύνολό τους 2.500 με 3.000 άτομα, διαδήλωσαν για τη δυσαρέσκεια που νιώθουν σχετικά με όσα συμβαίνουν στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα, καθώς και για την μαζική επίθεσή προς το λειτούργημα τους, που πολλές φορές προέρχεται από μερίδα των Μ.Μ.Ε. Είναι ντροπή πια, συνάνθρωποί μας οι οποίοι δουλεύουν για 600 με 700€, να νιώθουν ότι απειλείται η ζωή τους, μόνο και μόνο επειδή είναι όργανα της τάξεως και υπηρετούν την Πατρίδα και την Δημοκρατία.

Ο βουλευτές κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης, ήσαν οι μόνοι πολιτικοί οποιουδήποτε κόμματος που παρευρέθησαν στην συγκέντρωση, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση των ιδίων και του ΛΑ.Ο.Σ. στον αγώνα των αστυνομικών και τον αποτροπιασμό τους για την εγκληματική επίθεση.

Οι Βουλευτές συζήτησαν επίσης και με συγγενείς του άτυχου νεαρού αστυνομικού και ευχήθηκαν ταχεία αποκατάσταση της υγείας του και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια του.


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ