Ειδήσεις

12 Ιαν 2009

Με πρωτοβουλία της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς δημιουργείται ΚΕΠ για τους φοιτητές στην Πολυτεχνειούπολη

Μήνυμα αναγνώστη

.......
12- 01- 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς δημιουργείται ΚΕΠ για τους φοιτητές στην Πολυτεχνειούπολη

Με πρωτοβουλία της Υπερνομάρχου Αθηνών-Πειραιώς κας. Ντίνας Μπέη και σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και τον Πρύτανη κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη προωθείται η δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου με σκοπό την εξυπηρέτηση των φοιτητών.
……..
Συνεχίζεται…


Για το σκοπό αυτό η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς μαζί με τον Πρύτανη του Ε.Μ.Π. επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη προκειμένου να προωθηθεί το ταχύτερο δυνατό η νομοθετική ρύθμιση της πρωτοβουλίας για την ίδρυση του Κ.Ε.Π., που θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων φοιτητών στο χώρο των σπουδών τους, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει υπηρεσίες και προς τους διδάσκοντες-καθηγητές και τους εργαζόμενους στην Πολυτεχνειούπολη.

Ο κ. Μουτζούρης δήλωσε ότι θα διαθέσει κατάλληλο χώρο για την εγκατάσταση του Κ.Ε.Π., που σημειωτέον θα βρίσκεται προς την πλευρά της Πανεπιστημιούπολης για να εξυπηρετούνται οι φοιτητές όλων των Ανωτάτων Σχολών τόσο της Πολυτεχνειούπολης όσο και της Πανεπιστημιούπολης.

Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχθηκε το αίτημα για τη δημιουργία του Κ.Ε.Π. και έδωσε εντολή για την άμεση προώθηση του θέματος.




Από το Γραφείο Τύπου