Ειδήσεις

3 Ιαν 2009

Πονηροί καιροί ΙΙ

Με το σημείωμα αυτό θέλω πολύ σοβαρά να επισημάνω σε όλους, πολίτες και πολιτικές δυνάμεις, να συνέλθουν γρήγορα από την πρωτοχρονιάτικη ευφορία και να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις των επόμενων ωρών του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, για την εγκυρότητα των οποίων δεν διατηρούμε ίχνος αμφιβολίας, το ζήτημα αυτών των ωρών δεν είναι κανενός είδους ανασχηματισμός, αλλά μια κίνηση σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο για την ανύψωση του καταβαραθρωμένου κύρους του Κ. Καραμανλή.
Οι πληροφορίες που βρίσκονται στη διάθεσή μας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε κανέναν.
Αυτό όμως που μας επιτρέπεται να πούμε είναι ότι ο κ. Καραμανλής έχει συζητήσει με τουλάχιστον έναν ξένο παράγοντα για την «εξαγωγή» της εσωτερικής κρίσης που πλήττει την κυβέρνησή του και γενικότερα το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.
……..
Συνεχίζεται…


Τέτοιες κινήσεις δεν είναι άγνωστες στην πολιτική, αλλά κρίνουμε ότι στην περίπτωσή μας και σε αυτή την φάση θα αποτελούσαν κοινό τυχοδιωκτισμό, με αμφίβολα οφέλη για τον ίδιο και τη ΝΔ σε αυτή την συγκυρία.
Τίποτε άλλο και ευχόμαστε ολόψυχα τίποτα απ' όσα μάθαμε να μη συμβεί τελικά.

Ο κ. Καραμανλής μπορεί να αποδείχθηκε «λίγος» για τους καιρούς μας και κάτω του μετρίου κυβερνήτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για να ανατρέψει τις εις βάρος του εντυπώσεις θα πρέπει να δοκιμάσει το ρόλο του «μεγάλου παίχτη».
Οι μεγάλοι παίχτες στην πολιτική, εκτός από αντίστοιχη ιδιοσυγκρασία, διέθεταν και αξιόλογα επιτελεία και έμπιστους συμμάχους και υποστηριχτές.
Με το συμπάθιο, αλλά δεν νομίζω ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις συντρέχουν στην περίπτωση του πρωθυπουργού μας.

Αυτά και εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω.




Από: http://grbloopers.blogspot.com/2009/01/blog-post_7843.html