Ειδήσεις

14 Ιαν 2009

Για αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Μήνυμα αναγνώστη
………..
Τα πήρε ο Κακλαμάνης με τον Τσίπρα.
Σας στέλνω την απάντηση του για το γήπεδο, γιατί αξίζει να την δημοσιεύσετε, να μάθει και ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να φτιάξει η Πανάθα γήπεδο.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως έχουν προκύψει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία θα ανασταλούν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου, την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι το γήπεδο θα χτιστεί και τρίτον, εάν υπάρχει άλλο πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτό που έχουμε μέχρι τώρα στα σκαριά.
Ο Νικήτας απάντησε...
………
Συνεχίζεται…

"Ο Δήμος, η Αθήνα και από ότι γνωρίζω και η ΠΑΕ, τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη, επισήμως δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εάν ισχύουν αυτά τα οποία γράφονται στον Τύπο και τα οποία οφείλονται σε διαρροές που έγιναν από το Συμβούλιο της Επικρατείας - κάτι το οποίο μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση εάν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα - όταν θα έρθει επισήμως η απόφαση και δούμε το σκεπτικό και το αιτιολογικό της, τότε θα υπάρξει και η αντίδραση του Δήμου της Αθήνας. Και θα είναι αντίδραση που πρέπει να γίνει όχι σαν Δήμος, αλλά σαν πόλις και σαν ένα εκατομμύριο κάτοικοι αυτής της πόλης.

Όλα τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν.

Τώρα, δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Τσίπρας. Ο κύριος Τσίπρας προφανώς επανέλαβε τα όσα είπε στη συνέντευξη, που έκανε σε υψηλότατο επίπεδο μέσα στη Βουλή και η οποία ήταν κατά τα δύο τρίτα υβρεολόγιο εναντίον του δημάρχου της Αθήνας και κατά το ένα τρίτο παντελώς ανακρίβειες και ψέματα, όπως αποδεικνύουν οι πράξεις και οι ψηφοφορίες που γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο κύριος Τσίπρας.

Αυτό που θέλω να πω όμως από σήμερα είναι ότι η διπλή ανάπλαση θα γίνει. Αργά η γρήγορα θα γίνει. Και όταν θα έρθει η ώρα που θα εγκαινιαστεί, γιατί θα γίνει και αυτό, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα στηθούν δύο στήλες. Στη μία στήλη θα αναγράφονται αυτοί που βοήθησαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση και στην άλλη θα αναγράφονται αυτοί που την πολέμησαν. Και αυτή η δεύτερη στήλη θα είναι χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε - αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς, και για τους οποίους όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για αυτούς."

Νικήτα παρότι είσαι γαύρος, οι Παναθηναϊκοί είμαστε μαζί σου.