Ειδήσεις

11 Ιαν 2009

Μήπως οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κοραή ήταν οι περισσότεροι...δικηγόροι;

Μήνυμα αναγνώστη
..........
Να ρωτήσω κάτι; Mήπως τελικά οι περισσότεροι από τους δήθεν αγανακτισμένους πολίτες που βλέπαμε τον Δεκέμβριο στην πλατεία Κοραή να τα βάζουν με την αστυνομία, ήταν απλά... δικηγόροι;
Μήπως ήταν δικηγόροι που συνδύαζαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή την σικέ επαναστατικότητα (κράξιμο αστυνομίας, δημιουργία εντυπώσεων περί αγανάκτησης) με την εύρεση νέων πελατών (καρτούλα στους συλληφθέντες, εγώ θα σε σώσω παιδί μου...).
……….
Συνεχίζεται…

Γιατί αν είναι έτσι τότε τι να πω; Aυτοί είναι χειρότεροι και από τα γραφεία τελετών. Παλιά είχαμε τους εργολάβους κηδειών που όταν πέθαινε κάποιος έτρεχαν να δώσουν την κάρτα τους στους συγγενείς, τώρα έχουμε τους εργολάβους επαναστατικότητας που όταν συλλαμβάνετε κάποιος τρέχουν να δώσουν τις υπηρεσίες τους και παράλληλα κολλάνε και ένσημα αγωνιστικότητας με την κάλυψη των αναγκών για "αγανακτισμένους πολίτες με την αστυνομία"..
Δεν εξηγείτε διαφορετικά το φαινόμενο, τόσοι δικηγόροι να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, την ίδια ώρα... εκτός αν είναι σύμπτωση
Και από τέτοιες συμπτώσεις στην Ελλάδα το τελευταίο καιρό έχουμε πάρα πολλές


Υ.Σ το αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας, το ξέρετε;
Γιατί αν το ξέρετε, τότε καλό θα ήταν να το θυμηθούν και όλοι αυτοί οι θιγμένοι δικηγόροι, πως ακόμη και σαν δικηγόροι εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις και πως και για αυτούς ισχύουν οι νόμοι. Το ότι είναι δικηγόροι δεν σημαίνει πως έχουν δικαίωμα να συμπεριφέρονται όπως οι κοπελίτσες στο βίντεο της σελίδας τους Κούλογλου που απειλούν τους αστυνομικούς πως θα τους βρουν....μόνους τους!

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Ακούστε μια από τους δικηγόρους στο δελτίο του ALPHA.
Αργότερα ο πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Βερβεσός, εξέφρασε την ντροπή του που είχε δάσκαλο τον Παυλόπουλο, ενώ ζήτησε την διαγραφή Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη από όλους τους δικηγορικούς συλλόγους.

"αγανακτισμένοι πολίτες" είναι ΜΟΝΟΝ αυτοί οι φασιστοειδείς. Αναλυτικά στο tvxs.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ίδια κοινωνικά περιττώματα της χρυσής αυγής, ετοιμάζουν αυτή την εβδομάδα μια αντισυγκέντρωση για τους μετανάστες.