Ειδήσεις

14 Ιαν 2009

Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εστάλη η προκήρυξη με την οποία ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις

Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εστάλη η προκήρυξη με την οποία ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις, αλλά και για ένα συμβάν που μέχρι πρότινος δεν ήταν σαφές εάν ήταν τρομοκρατική επίθεση ή αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου.
Συγκεκριμένα η οργάνωση παραδέχεται ότι τα μέλη της πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά και εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια στις 4 Ιανουαρίου.
…….
Συνεχίζεται…

Εκεί, με δύο καλάσνικοφ, υποπολυβόλο MP-5 και χειροβομβίδα επεδίωξαν να σκοτώσουν αστυνομικό ή αστυνομικούς, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον Διαμ.Ματζούνη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουν την ευθύνη και για την τοποθέτηση βόμβας με δυναμίτιδα που δεν εξερράγη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη συμβολή των οδών Χαρίτων και Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Οκτώβριο. Σημειώνεται ότι δίπλα στο σημείο αυτό υπάρχει κεντρικό σούπερ μάρκετ.

Στο κείμενό της οκτασέλιδης προκήρυξης κατά πληροφορίες γίνεται αναφορά και στην δολοφονία του 15χρονου Αλέξ.Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. Επαμεινώνδα Κορκονέα.
…….
Από: Έθνος