Ειδήσεις

3 Φεβ 2009

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης το 1991 ανέβαινε στα τρακτέρ των αγροτών ενώ τώρα για να μην συναντήσει τους αγρότες "δραπέτευσε" στις Βρυξέλλες... Φωτογραφία

«Δραπέτευσε» στις Βρυξέλλες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης για να μη συναντήσει τους Κρητικούς αγρότες. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, θα συναντούσε την Κύπρια Επίτροπο αρμόδια για θέματα Υγείας και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Ανδρούλα Βασιλείου.
Συνεργάτιδα, ωστόσο της κ. Βασιλείου, που ρωτήθηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ουσιαστικά διέψευσε ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού της Επιτρόπου με τον κ. Χατζηγάκη και πρόσθεσε ότι η ατζέντα της κ. Βασιλείου ήταν ιδιαίτερα φορτωμένη.
Ραντεβού δεν υπάρχει ούτε σήμερα αφού όπως πρόσθεσε η ίδια συνεργάτιδα, η κ. Βασιλείου θα βρισκόταν στο Στρασβούργο.
Κύκλοι του κ. Χατζηγάκη επιχείρησαν αργά το βράδυ να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν. Και τόνιζαν ότι το ραντεβού με την κ. Βασιλείου είχε πράγματι κλειστεί εδώ και 3 ημέρες από τον μόνιμο πρέσβη της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κ. Βασίλειο Κασκαρέλη, ωστόσο ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από την ίδια την επίτροπο που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Από: Τα Νέα