Ειδήσεις

13 Φεβ 2009

Πριμοδοτούν με 90 ώρες πρόσθετων υπερωριών τουλάχιστον 2.660 υπαλλήλους βουλευτών, πολιτικών κομμάτων, υπουργών

Με την υπουργική απόφαση 2/5220/0022 της 26ης Ιανουαρίου του 2009 καθιερώνεται η υπερωριακή εργασία 90 ωρών το μήνα για το προσωπικό που αποσπάται ή διατίθεται ή διορίζεται στα γραφεία πρωθυπουργού, υπουργών, γενικών γραμματέων, βουλευτών κ.λπ.

Το συνολικό ποσό σε ετήσια βάση υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
.....
Από την εφημερίδα: Η Σφήνα
.......

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Καραμανλής προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία και το μόνο που είχε να πει ήταν: "Απέτυχα. Οφείλετε να γίνετε συνένοχοι στην αποτυχία μου"...
Την ίδια ώρα τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. συσκέπτονταν πυρετωδώς για τον...Μανώλη!! Όλοι οι πολίτες ρωτάμε: Είναι σε θέση αυτοί οι άνθρωποι να διαχειριστούν τα σοβαρά προβλήματα της χώρας; Άλλη μία φαρσοκωμωδία-απόδειξη του πόσο αναγκαίες είναι οι εκλογές και η συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας για να μπει τέλος στην ακυβερνησία και να υπάρξει πολιτική σοβαρότητα και σταθερότητα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.Έχουμε όλοι καταλάβει τα σενάρια της συντήρησης σε Ελλάδα και Ευρώπη που θέλει να μετακυλήσει το κόστος της κρίσης μονομερώς στους εργαζόμενους. Ακόμα και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας το βλέπει η Νέα Δυστυχία και φωνάζει ; Ευκαιρία να βολέψουμε τα 'δικά μας' παιδιά». Αυτή είναι η αντίληψη της αποχωρούσας κυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα των 300 και πλέον ρουσφετολογικών προσλήψεων στο ΙΚΑ σε βάρος χιλιάδων άλλων υποψηφίων.

‘’PASOK poisonous’’