Ειδήσεις

10 Φεβ 2009

Ποιοι "γαλάζιοι" βουλευτές πήγαν στην παρουσίαση του διαγραφέντος από τη ΝΔ, Πέτρου Τατούλη; Υπήρχε "απαγορευτικό" από τη Ριγίλλης;

Τo «παρών» έδωσαν τέσσερις «γαλάζιοι» βουλευτές στην παρουσίαση του βιβλίου του διαγραφέντος από τη ΝΔ, Πέτρου Τατούλη, παρά την... ντιρεκτίβα της Ρηγίλλης και τα σχετικά τηλεφωνήματα από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Λ. Ζαγορίτη, σε βουλευτές και στελέχη.

Παραβλέποντας τις περί του αντιθέτου... οδηγίες, οι «γαλάζιοι» βουλευτές Γεράσιμος Γιακουμάτος, πρώην υφυπουργός Απασχόλησης, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, πρώην υφυπουργός Υγείας, Γιάννης Γιαννέλης, βουλευτής Λέσβου που πρόσφατα έστειλε στον πρωθυπουργό επιστολή για το Εφετείο, και Γιάννης Λαμπρόπουλος, βουλευτής Μεσσηνίας, πρώην υφυπουργός Άμυνας, βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου για την παρουσίαση του βιβλίου «Δεξιά - Blog - Αριστερά, ελπίδα εμείς οι ίδιοι».

Παρόντες επίσης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και ο επίσης πρώην βουλευτής Νίκος Κάκαλος.

Τα όσα γράφονται στο σημερινό Έθνος σχετικά με «ντιρεκτίβα της Ριγίλλης» διέψευσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ., Γιάννης Γιαννέλης.