Ειδήσεις

23 Φεβ 2009

Επαιτούν μέσω αγγελιών και ίντερνετ

Τρόφιμα και ήδη καθαρισμού ζήτησε να της χαρίσουν η κυρία Ελένη από την Καλλίπολη του Πειραιά. «Δυστυχώς τα περισσότερα τηλεφωνήματα ήταν φάρσα», λέει πικραμένη.

Σε όλο και περισσότερο δραματικούς τόνους έρευνες και στατιστικές καταγράφουν τα όρια της φτώχειας στη χώρα μας. Με το κράτος να απουσιάζει και τους φορείς να αδυνατούν να βοηθήσουν, η μόνη ελπίδα τους... επαφίεται στον πατριωτισμό κάποιων φιλάνθρωπων συμπατριωτών μας.
......
Περισσότερα: Έθνος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/blog-post_1623.html

ΕΠΑΝΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

"Το συμπέρασμα είναι ότι ενδεχόμενη συμμετοχή ξένων πρακτόρων στις έρευνες για την τρομοκρατία θα έχει ΕΝΑΝ μόνο στόχο, τον αποπροσανατολισμό των Ελληνικών αρχών. 20 χρόνια Αμερικανικής "βοήθειας" χρειάστηκαν για τη MH σύλληψη των μελών της 17ΝΟΕ . Οι Έλληνες αξιωματικοί μόνοι τους θα τα καταφέρουν προφανώς καλύτερα. Άλλωστε αυτό που οδήγησε στη 17ΝΟΕ ήταν η "ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ" των Αφών Dalton-Ξηρών κι όχι οι δαιμόνιοι πράκτορες των ΗΠΑ. Όμως το δήθεν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα κατά Αμερικανικού στόχου ίσως είναι λόγος ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ κάποιων ειδικών συμφωνιών μεταξύ αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών Ελλάδας και ΗΠΑ κάτι που θα σημάνει...άλλα 20 χρόνια άγονων ερευνών κι ευθείας παρέμβασης των ξένων υπηρεσιών στο έργο της αστυνομίας κι όχι μόνον.

Άλλωστε η βλακώδης παραπομπή σε χτύπημα της Αλ Κάϊντα (όρος Αμερικανικής επινόησης) είναι ΜΟΝΟΝ η αρχή για την εκτροπή των ερευνών και την εστίασή τους ...στο γάμο του Καραγκιόζη. "...

..[ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΛ ΑΛΚΑΪΝΤΑ" ΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΕΔΩ: http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/01/blog-post_14.html]


"Αξίζει να μελετήσετε την περίπτωση της στοάς P2 στην Ιταλία τη συμβολή της CIA και των Ιταλικών Μυστικών υπηρεσιών στις ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ και ΦΟΝΙΚΕΣ στιγμές που έζησαν οι Ιταλοί πολίτες με τα πιο αιματηρά τυφλά χτυπήματα κατά αθώων ανθρώπων προσπαθώντας επηρρεάσουν τις πολιτικές ισορροπίες. Ακόμα και το εκρηκτικό ANFO ήταν κι αυτό Αμερικανικής επινόησης."
http://macedonia-greece.blogspot.com/
http://makelio.blogspot.com/2009/02/blog-post_23.html