Ειδήσεις

10 Φεβ 2009

Τα "γαλάζια" ρουσφέτια υπουργών, βουλευτών και Δημάρχων σχετικά με τους διορισμούς εφόρων και εφοριακών

Κόλαση από το πρωί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και στα πολιτικά κόμματα για τα έγγραφα-ντοκουμέντα που έπαιξαν στο χθεσινό "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του "Extra 3" για τα ρουσφέτια των "γαλάζιων" υπουργών, βουλευτών και Δημάρχων σχετικά με τους διορισμούς εφόρων και εφοριακών στις κατά τόπους ΔΟΥ.

Στο θέμα των αποκαλύψεων του Extra 3 και στα ντουμέντα που δημοσίευσε το pressmme, αναφέρθηκε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις του Βασίλη Σκουρή στο Δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1" του Πειραιά.

Β. ΣΚΟΥΡΗΣ: Εν τούτοις είδαμε στο EXTRA 3, λίστες με ρουσφέτια.

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
: Τις είδαμε κ. Σκουρή και, πραγματικά, μείναμε όλοι μας εμβρόντητοι. Όχι επειδή πιστεύαμε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, εμείς τα έχουμε καταγγείλει τα ζητήματα αυτά στη Βουλή επανειλημμένα. Αλλά ήταν νομίζω μία από τις πρώτες φορές που είχαμε τόσες σκαστές αποδείξεις, αν μου επιτρέπετε την έκφραση, με λίστες ονομάτων και διαδικασιών. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να δώσει απαντήσεις. Οφείλει να δώσει πολύ καθαρές απαντήσεις και να εξηγήσει τι είναι αυτά τα χαρτιά. Είναι αληθή αυτά τα χαρτά; Θα ισχυριστεί μήπως ότι αυτά αποτελούν πλαστά χαρτιά, τα οποία κάποιος κατασκεύασε; Όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι ένα παιχνίδι πελατειακό, ένα παιχνίδι κομματικών ρουσφετιών, το οποίο φαίνεται ότι δεν γίνεται τυχαία απο κάθε υπουργό, αλλά κεντρικά από τον μηχανισμό της Ρηγίλλης. Αυτό φάνηκε χθες. Ας βγει η Νέα Δημοκρατία και ας το διαψεύσει σήμερα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία για απαράδεκτες μεθόδους στις προσλήψεις και στις μετακινήσεις εφοριακών με ρουσφέτια που θυμίζουν άλλες εποχές.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης αύριο θα καταθέσουν ερωτήσεις για την λίστα της ντροπής. Στην Ρηγίλλης και το Μέγαρο Μαξίμου ψάχνονται από που προέκυψαν και πως διέρρευσαν τα έγγραφα...
......
Περισσότερα: pressmme.blogspot.com