Ειδήσεις

24 Φεβ 2009

Όχι στην παιδική αλυσίδα γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Μήνυμα αναγνώστη

....
Ο Δήμος Κορυδαλλού σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να στρέψει την δημοσιότητα πάνω του καλεί τα παιδάκια των δημοτικών σχολείων της πόλης να σχηματίσουν παιδική αλυσίδα γύρω από τις φυλακές της πόλης την 26.ΙΙ.09.
…..
Συνεχίζεται…

Παράλληλα ο Δήμος ζητά από του γονείς να υπογράψουν από πριν Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή τον παιδιών στην παράτολμη και πολύ επικίνδυνη, για εμένα τουλάχιστον, αυτή ιδέα αφού γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που υπάρχουν.


Την στιγμή που όλοι διαχρονικά ζητάμε να απομακρυνθούν οι φυλακές από την πόλη διότι η ύπαρξη τους εγκυμονεί συνεχείς και καθημερινούς κίνδυνους, ο Δήμαρχος κι ο Δήμος θέλουν να πάνε τα παιδάκια του δημοτικού «βόλτα» εκεί.


Δηλαδή τι; Κατά τον Δήμαρχο & τον Δήμο οι φυλακές είναι τόσο ασφαλείς που τα παιδάκια μπορούν να βρεθούν εκεί με ασφάλεια;


Φοβάμαι πως η παρουσία των παιδιών εκεί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους όπως πιθανότητα απόπειρας ομηρίας και ανταλλαγής εκτός πολλών άλλων.


Δήμαρχε, την ανθρώπινη αλυσίδα να την κάνεις εσύ με τους Δημοτικούς σύμβουλους και με όλους εμάς που θα σταθούμε δίπλα σου, μαζί σου. Τα παιδάκια δεν είναι ούτε για τηλεοπτική εκμετάλλευση ούτε σάκος του box.


Κορυδαλλός, 24.ΙΙ.2009


Κρούπης Ηλίας


Από: http://korydallos-gr.blogspot.com/