Ειδήσεις

28 Φεβ 2009

Ο Παλαιοκώστας πίσω απο την κλοπή αυτοκινήτου στα Τρίκαλα;

Μια περίεργη κλοπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στην πόλη των Τρικάλων όταν άγνωστοι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν και έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο απο το κέντρο της πόλης και έφυγαν ανενόχλητοι.

Το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του πατσατσίδικου των Τρικάλων "Τα Τέμπη" και οι ιδιοκτήτες όπως δήλωσαν στο www.trikaland.gr αντιλήφθηκαν ότι έλειπε το όχημα περίπου στις 5 τα ξημερώματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έγινε καταγραφή του συμβάντος και στάλθηκε σήμα για την ανεύρεση του. Πού εμπλέκεται ο Παλαιοκώστας;
......
Συνεχίζεται…

Όπως έντονα ειπώθηκε στα τοπικά ραδιόφωνα με την ανακοίνωση του γεγονότος, το αυτοκίνητο εθεάθη από ακροατή του Ράδιο Ζυγός στη Πύλη ενώ πολλοί κάνουν λόγο για ανθρώπους του Παλαιοκώστα ο οποίος χρειαζόταν ένα αγροτικό όχημα για να μπορεί να μεταβαίνει στα ορεινά του νομού όπου συνηθίζει να κρύβεται όταν τον κυνηγά η Αστυνομία.
Η Αστυνομία όπως είναι φυσικό δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο ωστόσο οι έρευνες κινούνται σε όλα τα πλαίσια.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν την κλοπή του αυτοκινήτου σημειώθηκε ληστεία σε οίκο ανοχής της πόλης με δράστες δυο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με καλσόν και με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα από την επιχείρηση.

Κατά πόσο αυτό συνδέεται με την κλοπή του αυτοκινήτου και αν ένας από τους ληστές ήταν ο Παλαιοκώστας θα προκύψει τις επόμενες μέρες έπειτα από έρευνες και διασταύρωση πληροφοριών που θα γίνουν από την Αστυνομία.