Ειδήσεις

18 Φεβ 2009

Άγριο ξύλο στο Καραϊσκάκη!

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο Καραϊσκάκη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA!
///
Συνεχίζεται…

Στις 16:15, κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι Γάλλοι προκάλεσαν με χειρονομίες τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάθονταν στις καφετέριες. Στη συνέχεια τους πέταξαν πέτρες, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να απαντήσουν στην πρόκληση.

Η ελλιπής αστυνομική δύναμη έκανε χρήση χημικών έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να μεταφερθούν μέσα στο γήπεδο!

Στις 16:32 οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν μπήκαν στην εξέδρα τους και έσπαγαν όσα καθίσματα έβρισκαν μπροστά τους. Εν συνεχεία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν να επιτεθούν στους φίλους του Ολυμπιακού (περίπου 300 βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες).

Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν κι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τους πάρουν στο κυνήγι και να ακολουθήσουν στιγμές άπειρου κάλλους, με ανταλλαγή καθισμάτων, φωτοβολίδων, ενώ έβρεχαν τους Γάλλους με τις μάνικες που ποτίζεται το χορτάρι.

Στις 16:45 και μετά από παρέμβαση αστυνομικών, οι οπαδοί των δύο ομάδων ανέβηκαν στις εξέδρες, με τους Γάλλους να σπάνε τα υπόλοιπα καθίσματα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ψάχνουν τρόπους και να τους επιτίθενται μέσω των VIP θυρών!

Στις 17:08και μετά από παρέμβαση του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Τσιρώνη, τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη.




Aπό: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=32820