Ειδήσεις

6 Φεβ 2009

Τα νέα φορολογικά μέτρα και οι χαμένοι από τις αλλαγές στο φόρο ακινήτων



Προσθήκη  εικόνας.
.
.
..
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Από: Τα Νέα

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
Έχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το Δεκέμβρη.
Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Χθές μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας στο 1% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.
Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2008 στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 20 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
Να συνεχίσω;
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.