Ειδήσεις

21 Φεβ 2009

Τελικώς μπορεί να μας πει κάποιος τι συμβαίνει στην ΕΥΠ - ΚΥΠ;

Μήνυμα αναγνώστη

......
Είναι μερικά πράγματα που προβληματίζουν του Έλληνες πολίτες... Διαβάζω στο έγκυρο και αξιόπιστο blog, "Το Λιμέρι": "...η ΕΥΠ διέρρεε τις πληροφορίες περί απόπειρας τρομοκράτησης δημοσιογράφων και μάλιστα γνωστών...
Πριν από αυτό, αλλά και στη συνέχεια έχουμε διάφορα χτυπήματα, με τελευταίο το περίφημο "εκφοβισμό" στο κανάλι "ALTER" και μετά έρχεται η επιβεβαίωση, με την ανάληψη ευθύνης (με τη προκήρυξη της "ΣΕΧΤΑ").
….΅
.........
Συνεχίζεται…
Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτή την Εθνική μας Υπηρεσία, άλλα μας κάνουν υπερήφανους αλλά και άλλα μας προβληματίζουν πολύ σοβαρά…
Το να πάρει κάποιος θέση και να πει με σιγουριά, τι ακριβώς συμβαίνει, είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο πολλά όμως που είτε γράφονται είτε ακούγονται είναι επιζήμια για αυτή την Κρατική Υπηρεσία η οποία κατά καιρούς δέχεται πολλά χτυπήματα.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι η εντύπωση που δίνεται προς τα έξω, ότι εκτός των άλλων αδυναμιών κλπ, υπάρχουν και διάφορες προστριβές και "εσωτερικά χτυπήματα".
Άκρη ΔΕΝ βγάζω, μόνο ερωτηματικά θέτω, όπως και η: Εφημερίδα "Η ΑΞΙΑ", 21/2/2009, σελίδα 6/26

Βέβαια εδώ η Εφημερίδα κάνει λόγο για κάποιον ισόβιο συνδικαλιστή και για διαχρονικές διαπλοκές και αναρωτιέται κάποιος καλόπιστα :
"Οι κυβερνήσεις πέφτουνε και κάποιος αναντικατάστατος συνδικαλιστής παραμένει…" με τη συναίνεση των κυβερνήσεων ή τελικά η εκάστοτε κυβέρνηση:
"αντί να δίνει (από) λαμβάνει Εντολές";

Να ένα ακόμη ερώτημα που προκύπτει: "Ποιος -α ή ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται από πίσω";

Είναι μόνος του ή είναι και άλλοι "διαχρονικοί" και ημέτεροι;

Πολλά ερωτηματικά με μάλλον χωρίς τις απαραίτητες πειστικές απαντήσεις και η ασυδοσία της (παρά-) εξουσίας πάνε μαζί με την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Ίδωμεν…

Νάσος Ζαγγογιάννης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ποιος να αντικαταστήσει τον ...αιώνιο παντός καιρού;
ο ...υποψήφιος;;;;;
Ελεος! και ο νοων νοείτω...και... ψηφισάτω!
Γιατί αν δεν το ξέρετε, στην αυλή τους ψάχνουν οι κότες, κόκορα!
Μα εντελώς στην αυλή τους!
... Οσο για τους κόκορους, του ίδίου αφέντη είναι.
Και για αυτό οι ...κοκορομαχίες!