Ειδήσεις

20 Φεβ 2009

Έχει προχωρημένο καρκίνο και οι γιατροί της δίνουν μερικές εβδομάδες ζωής – Παντρεύεται την Κυριακή και «πουλάει» και τον θάνατό της στην TV - Βίντεο

Το 2002, η Jade Goody μπαίνει στο Big Brother. Προκλητική, με χιούμορ, και με όρεξη για…σκανδαλιές, η Jade ξεχωρίζει αμέσως από τους υπόλοιπους στο σπίτι. Και μπορεί να μην κέρδισε το ριάλιτι, ωστόσο ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεκίνησαν καριέρα μετά τη συμμετοχή της στο σώου.
Από τότε έχει βγάλει από fitness DVD μέχρι άρωμα και από αυτοβιογραφία μέχρι βιβλίο μαγειρικής!
Μερικά χρόνια μετά, και συγκεκριμένα το 2007, η Jade Goody καλείται να πάρει μέρος στο Celebrity Big Brother.
….
Συνεχίζεται…


Και έτσι φτάνουμε στο Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και η Jade Goody έφτασε έως την Ινδία για να πάρει μέρος σε αντίστοιχο του Celebrity Big Brother ριάλιτι.
Εκεί δυστυχώς έμαθε τα νέα ότι οι εξετάσεις που είχε κάνει για καρκίνο της μήτρας, της επιφύλασσαν ένα δυσάρεστο και σύντομο μέλλον.


Δείτε στο βίντεο πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο:



Jade Goody Being Told the Bad News.. - Click here for funny video clips



Έφυγε από το ριάλιτι για να μπει σε νοσοκομείο της χώρας της και από τότε τα νέα που έπαιρνε ήταν μόνο άσχημα. Ο καρκίνος δεν σταματούσε και είχε προσβάλλει πλέον τα περισσότερα ζωτικά της όργανα.



Η Jade Goody δεν έκρυψε ποτέ τίποτα από την προσωπική της ζωή: ούτε τα άσχημα, ούτε τα καλά.


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από τότε που της ανακοινώθηκε ζωντανά ότι πάσχει από καρκίνο, και άρχισε να μιλά συνέχεια στα media και να παρακινεί κόσμο -και ειδικά τις γυναίκες- να κάνει check up, έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των γυναικών που τσεκάρουν την υγεία τους.


H Jade Goody, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, έχει λίγες εβδομάδες ζωής.


Και επέλεξε αυτή την Κυριακή, στις 20 Φεβρουαρίου, να παντρευτεί το σύντροφό της Jack Tweed. Ο γάμος θα γίνει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, φορώντας ένα νυφικό που της χάρισε ο ιδιοκτήτης των Ηarrods Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ.




Με πληροφορίες από: http://www.myself.gr/Article/Gossip-jade-goody/27-3360.html