Ειδήσεις

16 Μαρ 2009

Κι όμως δεν είναι πλάκα! Νέα αναβολή (6η) από το Συμβούλιο της Επικρατείας στην προσφυγή των κατοίκων της Στρατονίκης!

Μήνυμα αναγνώστη
…….

Οποιαδήποτε αντιδικία εκδικάζεται μετά από μια ή το πολύ δύο αναβολές και στο τελευταίο Ειρηνοδικείο της χώρας. Η προσφυγή των κατοίκων της Στρατονίκης που κατατέθηκε το 2005 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έλαβε έξι (6) αναβολές με την πρόσφατη, της 6ης Μαρτίου 2009. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 25η Σεπτεμβρίου 2009.
……
Συνεχίζεται…


Εν τω μεταξύ η άδεια λειτουργίας της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» -που κατέχει τα μεταλλεία του Στρατονικού Όρους (πρώην «Μεταλλεία Κασσάνδρας»)- για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος των «Μαύρων Πετρών», που βρίσκεται εξ’ ολοκλήρου κάτω απ’ το δομημένο οικισμό της Στρατονίκης, λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2009.
Τι θα δικάσει πλέον το Συμβούλιο της Επικρατείας; Γιατί όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, η οποία συνεδρίασε τον Ιουλίου 2008 στην Καλαμάτα, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Δικαιοσύνης: «Δικαιοσύνη δεν είναι ό,τι φαίνεται, αλλά αυτό που εισπράττει καθημερινά ο πολίτης που προσφεύγει στα δικαστήρια. Το όνομά της Αρνησιδικία».
Και ενώ οι κάτοικοι περιμένουν την απονομή της δικαιοσύνης, τα φουρνέλα συνεχίζουν «το χορό τους»: δονούν ακατάπαυστα το έδαφος του χωριού, τραυματίζουν τα σπίτια και τα δημόσια κτήρια και τρομοκρατούν τις ψυχές τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Μ.Μ.Ε. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ!


Από: http://stratoniki.wordpress.com/