Ειδήσεις

8 Μαρ 2009

Βούλγαρος κατέκλεψε 80χρονη στις Σάπες παίρνοντας και το βούτυρο από το ψυγείο…

Σε άλλο χωριό οι κλέφτες πήραν τιμαλφή ηλεκτρικά αλλά και το μπρίκι του καφέ Υπάρχουν όμως και συγκροτημένοι αλλοδαποί από την Βουλγαρία όπως αυτός που πήγε στην Πόρπη ζητώντας δουλειά σε κήπους με 5 ευρώ και φυσικά έμεινε Κλοπές που γίνονται απροκάλυπτα με θύματα ηλικιωμένους ανθρώπους μας καταγγέλλουν αναγνώστες μας, λέγοντας ότι είναι στο έλεος του Θεού αφού αετονύχηδες από την Βουλγαρία τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους και χτυπούν σε βάρος ανθρώπων μοναχικών και ηλικιωμένων.
………
Συνεχίζεται…

Μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση αφορά 80χρονη από τις Σάπες όπου Βούλγαροι που μπήκαν στο σπίτι της ξεσήκωσαν σχεδόν τα πάντα πήραν και το κομπόδεμά της αλλά και το βούτυρο από το ψυγείο, θα πει χαρακτηριστικά δείχνοντας την ένδεια που υπάρχει αφού τα …σκουπίζουν όλα. Οι «πεινασμένοι» κλέφτες πήραν από κλοπή που έκαναν σε άλλο χωριό ηλεκτρικές συσκευές κλινοσκεπάσματα χρήματα αλλά και το μπρίκι του καφέ!

Σε αντιδιαστολή αυτών των περιστατικών είναι και άλλα όπως η περίπτωση Βούλγαρου πάλι νεαρού που πήγε στην Πόρπη και ζήτησε δουλειά από τους κατοίκους για να ζήσει δουλεύοντας για 5 ευρώ. Οι νοικοκυραίοι που τον πήραν για σκάψιμο σε κήπους και φυτέματα τον τάϊσαν, τον φιλοξένησαν και του έδωσαν γερό μεροκάματο 50 ευρώ, βλέποντας την ποιότητα της δουλειάς και την ταχύτητα με την οποία δούλευε, πιστεύοντας ότι είναι ένας άξιος άνθρωπος που έχει κάθε λόγο να μείνει και να είναι ευπρόσδεκτος. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ελεύθερης διακίνησης μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Μελαχροινή Μαρτίδου