Ειδήσεις

9 Μαρ 2009

Τι είναι το apasxolisi.wordpress.com

Μήνυμα αναγνώστη
,,,,,,,,
Το blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ δημοσιογράφου και τους Παναγόπουλο –Πολυζωγόπουλο και με προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της ΓΣΕΕ τον γνωστό εργατολόγο με το DVD της Τσέκου, μετά από 18 χρόνια εργασίας στο γραφείο τύπου και προώθησης σε αυτό κάποιων κυριών με πληρωμένα παρκινγκ, με ταξίδια στη Θεσσαλονίκη στις σουίτες του Ηλέκτρα ΠΑΛΛΑΣ και διορισμούς τους σε κρατικούς οργανισμούς ως εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και προσφάτως πληροφορήθηκα ότι ετοιμάζουν να προσλάβουν και την σύζυγο γνωστού κουμπάρου του, χωρίς αποζημίωση, αποκαλώντας τον εσωτερικό κανονισμό εργασίας κουρελόχαρτο…
……
Συνεχίζεται…

Επιπλέον ο Παναγόπουλος μου κατέθεσε ανταγωγή 100.000 ευρώ γιατί τόλμησα να διεκδικήσω δικαστικά την ακύρωση της βρώμικης απόλυσης από δύο κρατικούς υπαλλήλους –συνδικαλιστές με σκληρούς προστατευτικούς κανονισμούς της δικιάς τους εργασίας . Στο blog μου καταγγέλλω την απόλυση μου αποκαλύπτω τους διώκτες μου και τους διορισμούς των οικογενειών τους και όχι μόνο στη ΓΣΕΕ για να μου αφαιρέσουν την δική μου εργασία. Τους ψευτομάρτυρες και τους εργατολόγους της ΓΣΕΕ που προσήλθαν στο πρωτόδικο εργατικό δικαστήριο να υποστηρίξουν ότι ο αστικός κώδικας υπερισχύει της εργατικής νομοθεσίας!


Παράλληλα, ενημερώνω για θέματα εργασίας και απασχόλησης και έχω απαντήσει σε πάνω από 1000 ερωτήσεις εργαζόμενων.

Έχουν επισκεφθεί το blog 200.000 χρήστες του internet και έχω πολλαπλάσια επισκεψιμότητα από τα γραφειοκρατικά site της ΓΣΕΕ . (Εδώ να σημειώσω ότι ως εργαζόμενος στο γραφείο στην ΓΣΕΕ από το 1998 πρωτοστάτησα και έστησα το πρώτο site της ΓΣΕΕ στο internet με αποτέλεσμα να έχει προηγηθεί ακόμα να και των εργοδοτικών οργανώσεων με παρουσία στο διαδίκτυο. Ενώ καθιέρωσα και την ηλεκτρονική επικοινωνία με τα MME Ακόμα με φαξ θα έστελναν τα δελτία τύπου!) Θα με βρείτε και στο facebook όπου πάνω από 1000 άτομα μέσα σε τέσσερις μήνες έχουν γίνει φίλοι μου !

Προωθήστε αυτό το blog και γίνεται μέλη στο facebook.