Ειδήσεις

10 Μαρ 2009

Έξαλλοι στη Κεφαλονιά οι Άγγλοι μόνιμοι κάτοικοι που έχασαν από τις φόλες τα σκυλιά τους - Κάλεσαν το BBC και ξένα κανάλια

Σύνθημά τους: Κανένας τουρίστας στο νησί που δολοφονούν σκυλάκια.
Αυτό μας έλειπε τώρα!!

Δεχτήκαμε τηλεφωνήματα από Άγγλους που ζουν μόνιμα στον Ελειό και έχασαν τα ζωάκια τους από τη τελευταία μαζική δηλητηρίαση ζώων στη περιοχή τη προηγούμενη Παρασκευή.
Οι περισσότεροι είχαν φέρει τα κατοικίδιά τους από την Αγγλία και τα είχαν μαζί τους πολλά χρόνια. Τα φρόντιζα και τηρούσαν όλους τους κανόνες υγιεινής. Τα έβγαζαν βόλτα πάντα με τα λουριά και ποτέ δεν προκάλεσαν ζημία σε κανέναν.
….
Συνεχίζεται…

Υποστηρίζουν ότι τα περισσότερα ζωάκια που δηλητηριάστηκαν ήταν Άγγλων και αναρωτιούνται αν υπάρχει σχέδιο να διωχτούν οι Άγγλοι από το νησί , αν δεν τους θέλουμε μαζί μας.


Επισκέφτηκαν την αστυνομία του Πόρου και προσέφυγαν σε δικηγόρο. Θα προσφύγουν στα media της Αγγλίας τόσο σε blogs όσο και σε τηλεοπτικούς σταθμούς καταγγέλλοντας τη κατάσταση και ζητώντας από τους Άγγλους να μην έρθουν στη Κεφαλονιά, σαν «αντίποινα» για τη δηλητηρίαση των σκυλιών τους.


Αυτό θα είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι του τουρισμού στο νησί μας. Ξέρετε πόσο δεμένοι είναι οι Άγγλοι με τα κατοικίδιά τους και πως θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα. Θα λειτουργήσει το αγγλικό λόμπυ μέσα από το διαδίκτυο , τα φόρα και τα blogs, το Myspace με την προτροπή: Κανείς Άγγλος στο νησί που δολοφονούνε σκυλάκια".
Θα γίνει κόλαση!

Ο Δήμαρχος Ελειού Πρόννων, Κώστας Ζαπάντης, μας διαβεβαίωσε ότι χειρίζεται το θέμα προσωπικά. Ο ίδιος άλλωστε έχασε δυο σκυλιά από αυτή την θηριωδία. Ήδη γίνεται ανάλυση στο δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε με στόχο να βρεθεί από πού και από ποιόν / ποιους αγοράστηκε. Στις όλες προσπάθειες συμμετέχει και ο κτηνίατρος Λευτέρης Ψαρρός ο οποίος πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στα δηλητηριασμένα ζωάκια.


Τι να πούμε , πατριώτες, με αυτή τη κατάσταση; Μήπως είναι η πρώτη φορά; Στον Ελειό έχουμε συνέχεια τέτοια φαινόμενα. Το προηγούμενο ήταν τον Οκτώβρη. Ξεκίνησαν τις φόλες από τις Πλατιές και έφτασαν στη Σκάλα. Σε μια διαδρομή 30 χιλιομέτρων δεν άφησαν τίποτε ζωντανό πίσω τους!


Ο Δήμαρχος μας είπε χαρακτηριστικά ότι στο Πόρο και Σκάλα δεν υπάρχει πια γάτα ούτε για δείγμα!

Και τώρα τι κάνουμε; Τι μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους; Όχι μόνο στους Άγγλους γιατί έχασαν τα ζωάκια τους και πολλοί ντόπιοι. Να ρίξουμε τα βάρη σε κάποιον τρελό, σε κάποιο αρρωστημένο μυαλό; Σίγουρα τρελός και άρρωστος θα είναι αλλά όχι άμοιρος ευθυνών.

Άντε να δούμε πως θα δικαιολογηθούμε στα αγγλικά κανάλια που θα μας περιλάβουν! Και κυρίως πως θα παρηγορήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που χάσανε του φύλακες και συντρόφους-ζωάκια τους..

Δήμαρχε επικήρυξε τους!


Από: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4735&Itemid=38



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση στην Κεφαλονιά έχει ξεφύγει!Όλοι είναι ασυνείδητοι και κοιτάνε το συμφέρον τους! Τι τους ενοχλούν τα σκυλάκια;; ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ. Και τώρα λένΕ κιόλας πως η δηλητηρίαση έγινε για να διώξουν τους Άγγλους απ την Κεφαλονιά;; Δηλαδή στους Αλβανούς που είναι χιλιάδες τι θα κάνουν θα τους κάψετε τα σπίτια;; Για να ξέρω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε, φωτιά και φόλα στην κεφαλλονιά και στους κεφαλλονίτες. ( Το κ με μικρό γιατί είναι ανύπαρκτοι.) Κανείς στην Κεφαλλονιά.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι μονο στη Νότια Κεφαλονιά και στη Βόρεια, στο δήμο Πυλάρου τα ίδια γίνονται χρονια τώρα και δεν ασχολείται κανείς. Μάλιστα σε μυνήματα διαμαρτυρίας προς το δήμο η απάντηση ήταν πως "εκεί δεν γίνονται τέτοια πράγματα" παρ' ότι υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελείες. το μονο που τους νοιάζει είναι να μην χάσουν τους τουρίστες...ΑΙΣΧΟΣ!!!!