Ειδήσεις

1 Μαρ 2009

Άντε, για να τελειώνουμε με τον "μυστικό" δείπνο...

Μήνυμα αναγνώστη
....
Καλά κάνει ο Μάνεσης και το παίζει "συνήγορος του διαβόλου" - και έτσι γίνεται ένα σωστό ρεπορτάζ - γιατί με αυτό τον τρόπο βγήκε όλη η αλήθεια, που είναι πάρα πολύ απλή.
Ο Παπανδρέου κάνει συναντήσεις με όλες τις παραγωγικές τάξεις, επίσημες ή ανεπίσημες. Ετοιμάζεται να κυβερνήσει και όλοι θέλουν να ακούσουν και να μάθουν τις σκέψεις και τις προτάσεις του (και το αντίστροφο) για να βγει αυτή η χώρα από το αδιέξοδο επιτέλους!

Ήθελα να δω ποιοι είναι αυτοί που προσεγγίζουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει το ΠΑΣΟΚ σε όλα τα επίπεδα για να είναι έτοιμο να κυβερνήσει την επόμενη ημέρα και ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν αυτή την δήθεν "μυστική συνάντηση" για μικροπολιτικούς και ιδιοτελείς σκοπούς.
......
Συνεχίζεται...

Επίκαιρο σε σχέση με την διαφάνεια των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Παπανδρέου αυτό που λέει το κάνει και ξεκινά από το ίδιο του το "σπίτι":


Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ μιλάει για την διοικητική οργάνωση, το νέο κτήριο και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.







ΥΓ: Και τώρα που τελείωσε το ευχάριστο διάλειμμα, ας επανέρθουμε στα σοβαρά, του "καταλληλότερου" και της Συνόδου Κορυφής...




Από: http://krogias.blogspot.com/2009/03/blog-post_01.html