Ειδήσεις

9 Μαρ 2009

Ψηφιακό εκκλησάκι των ηρώων της κυπριακής τραγωδίας

Μήνυμα αναγνώστη
........
Μπορείτε να το επισκεφτείτε και να ανάψετε το κεράκι σας υπέρ των ηρώων του 1974 στο www.agnooumenoi74.gr/top.html.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ικανοποίηση παραδίδουμε σε λειτουργία το πρώτο ψηφιακό εκκλησάκι του web με όνομα "ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ".

Αποτελεί έναν τόπο αφιερωμένο στην προσευχή όλων μας υπερ των αγνοουμένων και πεσόντων της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974 σχεδιασμένο ειδικά για τους πολίτες της άυλης χώρας του Κυβερνοχώρου.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε και να ανάψετε το κεράκι σας υπέρ των ηρώων του 1974 στο www.agnooumenoi74.gr/top.html.
. Στείλτε μας τα σχόλια σας ή το υλικό σας στο humanrights1974@windowslive.com για να το βελτιώνουμε συνεχώς.

Επιλέξαμε να τον αφιερώσουμε στην Παναγία,την Αειπάρθενο Μητέρα του Θεανθρώπου,σε Εκείνη που έζησε το Πάθος,τη Σταύρωση και τον άδικο Θάνατο του Πανάγαθου Υιού της υπέρ του Κόσμου από χέρια ανόμων και την καρδιά της τη διαπέρασε η ρομφαία του πόνου.

Μόνο αυτή μπορεί μετά Θεόν να καταλάβει καλύτερα από τον καθένα τον πόνο και την αγωνία της ΜΑΝΑΣ,της ΣΥΖΥΓΟΥ,της ΑΔΕΛΦΗΣ και καθέ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ για την τύχη αγαπημένων τους προσώπων,πόσο μάλλον,ειδικά στη δική μας περίπτωση,ανθρώπων ηρώων που έπεσαν ή αγνοούνται μαχόμενοι υπέρ Πατρίδος κατά των ανόμων Τούρκων Εισβολέων.στην Κύπρο το 1974.

Επιλέξαμε,μάλιστα,να αφιερώσουμε την προσπάθειά μας ειδικά στην Παναγία «'Αξιον Εστί»,το Παλλάδιον του Αγίου Όρους και προστάτιδα όλων των μοναχών,καθότι η εικόνα αυτή αποτέλεί και θα αποτελεί ες αεί,το κατ' εξοχήν σύμβολο της ευλογίας του Τριαδικού θεού,δια πρεσβειών της Θεοτόκου και πάντων των Αγίων,σε κάθε τι που κατά τη θεία Πρόνοια αξίζει μιας ιδιαίτερης προστασίας ή έχει μια άκρως εξαιρετική αξία.Ταπεινά πιστεύουμε ότι η αναζήτησή μας εμπίπτει στα παραπάνω κριτήρια.

Για το λόγο αυτό,αιτούμεθα τη Μεσιτεία της Υπερευλογημένης Θεοτόκου,ώστε,όπως και αυτή αξιώθηκε μετά το Πάθος του Υιού της να δει πρώτη και την Ένδοξη Ανάστασή του,έτσι να έλθει και στα μαραμένα σπίτια μας η ανάσταση του ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΓΙΟΥ ,ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ,ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ,ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ.

Αυτές τις άγιες μέρες της προσευχής και της ασκήσεως οι Μεγάλες Πυλες του Ουρανού άνοιξαν.Ήρθε ο καιρός.Ας ενώσουμε τις καρδιές μας,και υψώνοντας τα χέρια παρακλητικά ας στείλουμε τη φωνή μας «εις τα άνω» μέχρι και τον πιο υψηλό Ουρανό,και πάνω από αυτόν,μέχρι το Θρόνο του Φιλανθρώπου Θεού,έως να εισακουσθούμε.


Είμαστε η πρώτη ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ που έγινε ΚΙΝΗΜΑ.
Είμαστε το πρώτο ΚΙΝΗΜΑ που δεν θα γίνει ποτέ ΚΟΜΜΑ.

Εκτιμήστε τo Δίκαιο του αγώνα μας και βοηθείστε μας.Διαδώστε το όσο περίσσότερο μπορείτε.Μη μας παρεξηγήσει κανείς για την επιμονή μας Με την υπόθεση Ολγκάτς άκομα στην επικαιρότητα δίδεται μεγάλη ευκαιρία να υπάρξει αποτελμάτωση του θέματός μας και μεγάλη αφύπνιση της κοινής γνώμης.

ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΝΟ.

·

ΣαςΣας ευχαριστούμε εκ των προτέρων


Η Πρόεδρος Ο Ειδικός Γραμματέας
Μαίρη Κουρούπη Δημήτριος Αλεξόπουλος
Σύζυγος αγνοούμενου
Σχη(ΠΖ) Παύλου Κουρούπη





Η «ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» δεν αποτελεί κατά κυριολεξίαν «εκκλήσία»,ή «ευκτήριο οίκο» ή «καθιερωμένο χώρο» ,
αλλά ιστοσελίδα αφιερωμένη στην προσευχή και σε καμία περίπτωση ούτε υποκαθιστά την ορθόδοξη λατρεία των κανονικών Ι.Ν ,
ούτε έρχεται σε αντίθεση με τους προκείμενους Νόμους της Πολιτείας και Ιερούς Κανόνες.