Ειδήσεις

8 Μαρ 2009

Η «εξέγερση» των Μ.Κ.Ο. εναντίον της πολιτικής Χίλαρυ και Ε.Ε. για τη μαρτυρική Γάζα

Μήνυμα αναγνώστη

......
Εκατοντάδες πραγματικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Μαζικοί Φορείς και Αυτοδιοικήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξεκίνησαν τη δική τους «εξέγερση» εναντίον της πολιτικής που έχουν επιβάλλει ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση σ’ ότι αφορά την ανθρωπιστική βοήθεια και την ανοικοδόμηση της Γάζας.....

Συνεχίζεται...
Πρόσφατα, στις 2 Μάρτη, στο Κάιρο συνεδρίασαν οι ΥΠΕΞ της Ε.Ε. (παρούσα και η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη και μάλιστα με ξένα κόλλυβα, δηλαδή τον Τηλεμαραθώνιο και τη βοήθεια που συγκέντρωσαν φορείς), συμφώνησαν με την πρόταση της Χίλαρυ Κλίντον, στον τρόπο «διαχείρισης» της ανοικοδόμησης της Γάζας, ακόμη και ο "πρόεδρος" (;) Αμπάς, του οποίου η θητεία έχει λήξει από 8 Γενάρη!

Απέκλεισαν κάθε παρουσία της νόμιμα εκλεγμένης Παλαιστινιακής κυβέρνησης της Γάζας και κάθε «βοήθεια» θα περνάει από το χωροφύλακα των ΗΠΑ –ακόμη και οι αγορές των όποιων οικοδομικών υλικών αποφασίσουν ότι θα επιτρέψουν την εισαγωγή τους, θα γίνονται από το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ.

Τι ποιο τραγελαφικό; Το Ισραήλ βομβαρδίζει και καταστρέφει υποδομές (σχολεία, πανεπιστήμια, δημαρχεία, πολιτιστικά κέντρα, ναούς…) και κατόπιν η βοήθεια για την ανοικοδόμηση θα πρέπει να γίνει με αγορές από τη χώρα βιαστή-δολοφόνο!Χθες, οι Αιγυπτιακές αρχές, ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Χ. Κλίντον, απαγόρευσαν την έξοδο από τη Γάζα σε ιταλικές οργανώσεις (Μ.Κ.Ο. SOS Gaza), που κατόρθωσαν να μεταφέρουν και να παραδώσουν οι ΙΔΙΟΙ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο νοσοκομείο “Al Awda” για την ανοικοδόμηση βομβαρδισμένων πτερύγων του. Η γελοία αιτιολογία της απαγόρευσης, που έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στη Φαρνεζίνα (ΥΠΕΞ Ιταλίας): θα έπρεπε ν’ αποχωρήσουν από τη Γάζα όλοι μαζί τα μέλη της ιταλικής αποστολής.


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/03/blog-post_6596.html