Ειδήσεις

25 Μαρ 2009

Παιδιά μην «τσιμπάτε»!

Μήνυμα αναγνώστη
...
Μην πιστεύετε όλους αυτούς που σας χαϊδεύουν τα αυτιά, οι οποίοι στην ουσία θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια των εντολοδόχων τους.
Μη πιστεύετε όλους αυτούς 50άρηδες με τις κοτσίδες τα δερμάτινα μπουφάν και τις άδειες ψυχές, που αφού πρώτα βολεύτηκαν, θέλουν σας κάνουν ίδιους μ' αυτούς για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους σαν ενεργοί πολίτες!
……..
Συνεχίζεται…

Καταλάβετέ το, στις μέρες μας, το πιο επαναστατικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας νέος, είναι να αγωνίζεται για την ανεξαρτησία της πατρίδας του και τη δική του!


Μην αφήνετε να σας αγελοποιούν και να σας αμερικανοποιούν. Αναπτύξτε την προσωπικότητά σας και τις ικανότητές σας και να είστε περήφανοι για αυτά.
Διαβάστε, μελετήστε, ενημερωθείτε, για να ανοίξει ο πνευματικός σας ορίζοντας.

Καταλάβετε, ότι αυτό που θέλουν από εσάς, είναι να είστε όλη μέρα πάνω σ' ένα κομπιούτερ και στις καφετέριες και όταν θέλουν να περάσουν τα σχέδιά τους,τότε να σας χρησιμοποιούν σαν αγέλη!

Να σέβεστε τους γονείς σας (μόνο έτσι θα σας σέβονται και τα παιδιά σας)όταν αυτοί το αξίζουν, και όταν δεν το αξίζουν να προσπαθείτε να τους διορθώνεται εσείς με το παράδειγμά σας!

Να είστε υπερήφανοι που είστε Έλληνες.

Μη τους αφήνετε να σας ποτίζουν το μυαλό ότι τάχα είστε κατώτεροι από τους άλλους και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστό.

Να είστε περήφανοι από τη μία, αλλά από την άλλη να μάθετε από τα λάθη των προγόνων σας, για να γίνεται εσείς καλύτεροι!

Και να θυμάστε: Αυτοί που δε θέλουν έθνη, στην ουσία δε θέλουν οικογένειες και όσοι δε θέλουν οικογένειες δε θέλουν ελεύθερες φωνές και διαφορετικές προσωπικότητες!