Ειδήσεις

10 Μαρ 2009

Μπράβο Δανίκα!

Μήνυμα αναγνώστη
…….

Πού πήγες να μπλέξεις βρε κατακαημένε Κυριάκο; Αφού δεν το κατέχεις...
Είναι δυνατόν να προσπαθήσεις να φιμώσεις τον Δανίκα, επειδή δε σου άρεσαν αυτά που έλεγε για την κυβέρνησή σου και για την δήθεν εξωτερική κρίση και την δήθεν "συναίνεση", επικαλούμενος μάλιστα την δημοσιογραφική ανεξαρτησία του και να σε αφήσει έτσι;
……
Συνεχίζεται…

Και μάλιστα όταν εσείς είστε οι πρώτοι διδάξαντες της γκεμπελικής δημοσιογραφίας με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπό σας;

Μύγα Τσε Τσε σε τσίμπησε; Αφού από την αρχή είπε "ορισμένοι από εσάς" αναφερόμενος στην παράταξή σου. Όχι σε εσένα.




ΥΓ. Πρετεντέρη; "Μαλακωμένο" σε βλέπω...

--
Κρόγιας Γιώργος
Από: http://krogias.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέντε χρόνια Κυβέρνησης Νέας Δυστυχίας , το σεμνά και ταπεινά του 2004 προκαλεί μονάχα γέλιο και κλάματα.
Αν και το πιο σωστό συναίσθημα είναι η οργή. Σημερινές εφημερίδες αποκαλύπτουν με στοιχεία και παραστατικά το «πάρτι» των γαλάζιων επίλεκτων σε βάρος των δημόσιων ταμείων. Πού πηγαίνουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Αποκαλύπτουν πώς ζουν αυτοί που κάνουν τις απολύσεις, αυτοί που ζητούν από τους πολίτες να σφίξουν το ζωνάρι, αλλά -δυστυχώς- πώς εκμαυλίζονται και όσοι έχουν ταχθεί να τους ελέγχουν: οι συνδικαλιστές, που... συνεδριάζουν σε πανάκριβες ψαροταβέρνες!

Φούστες, μπλούζες, μεταξωτά πουκάμισα, πούρα, πανάκριβοι αναπτήρες και άλλα πιο... προσωπικά είδη περιλαμβάνονται στις δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων των golden boys που, προφανώς, ασκούν τη γοητεία τους -για το καλό του κόμματος βεβαίως- σε πρόθυμες (να δεχθούν το δώρο, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) κορασίδες (σ.σ. willing girls κατά το golden boys). Μόνο που τον λογαριασμό των εκλεκτών του Μεγάρου Μαξίμου που ζουν τον μύθο τους στην Ελλάδα τον πληρώνουμε... εμείς!
Γιατί δεν τους αρκεί που απολαμβάνουν μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, στέλνουν στο λογιστήριο κάθε μικρή και μεγάλη απόλαυση που ζουν. Τα δείπνα, τα γεύματα, τις «φιλοξενίες» και αρκετά μάλλον αμφιλεγόμενα δώρα.

Ανώνυμος είπε...

όποιος έχει τη Μίζενς, μυγιάζεται!

χαχαχαχα