Ειδήσεις

6 Μαρ 2009

Από τη μια κάνει λόγο για παράγκα Παναγιώτης Ψωμιάδης και από την άλλη κάνει έκκληση για ηρεμία

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 5 Μαρτίου 2009: «Όπως αποδείχθηκε χθες, η παράγκα των Αθηνών συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο».

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 6 Μαρτίου 2009: «Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια».
......
Συνεχίζεται...
Παναγιώτης Ψωμιάδης, 5 Μαρτίου 2009
«Όπως αποδείχθηκε χθες, η παράγκα των Αθηνών συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο», δήλωσε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.
«Ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της σφαγιαστικής διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη σε βάρος ενός εξαιρετικού ΠΑΟΚ. Τέτοιες διαιτησίες είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή με τόσο απροκάλυπτο τρόπο να γκρεμίζονται οι στόχοι μιας σπουδαίας ομάδας και τα όνειρα μιας τόσο μεγάλης μερίδας φιλάθλων», πρόσθεσε ο κ. Ψωμιάδης.

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 6 Μαρτίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εμείς στη Θεσσαλονίκη έχουμε μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο, όχι με επιστολές εντυπωσιασμού και παρασκήνιο.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την εμπλοκή του Ολυμπιακού, τις συνεχείς αδικίες σε βάρος του Ηρακλή, τη σφαγιαστική διαιτησία κατά του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις εβδομάδες και την τελευταία κατάφωρη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όταν πράγματι η ομάδα τους έχει αδικηθεί. Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γ΄ αυτό κάθε φορά που θα κατεβαίνεις προς Πειραιά και θα σας δέρνουν γερά οι απολίτιστοι , οι κάφροι, οι γύφτοι, ( Συγγνώμη από τους γύφτους ) και ότι άλλο ταιριάζει, και θα σας αποβάλουν από δύο παίκτες και ο ΑΒΡΑΑΜ θα κάνει ότι του γουστάρει και ο διαιτητής θα σας γράφει μεγαλοπρεπώς εκεί που σας αξίζει. Βουρ στον πατσά που λένε. Να κλάσουν μπαμπάκι από τη στιγμή που θα φτάσουν στην Θεσσαλονίκη. Να φάνε τέτοιο ξύλο που να το θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Παντού. Πρέπει να πάψει η ασυλία σ΄ αυτούς τους κάφρους . Δείτε και πιο κάτω ένα διαιτητή γεννημένο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κάπως έτσι είναι και αυτοί που σφυρίζουν για αυτόν. Και μια ιδέα. Να τον βάζουν να σφυρίζει τους αγώνες του γαύρου στην Ευρώπη μπας και δει άσπρη μέρα .


http://www.youtube.com/watch?v=cVGzKs7PlJk&eurl=http://www.sport.gr/default.asp?pid=53&aid=28320

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλά τα πράγματα. Εδώ και πολλά χρόνια βλέπουμε το ίδιο έργο. Βαρεθήκαμε. Δεν θα μιλήσω για ακραίες λύσεις αλλά όσο δεν γίνεται τίποτα, όταν θα παίζουν οι αθηναικές ομάδες στην Ευρώπη εμείς θα υποστηρίζουμε φανατικά τις ξένες ομάδες. Γιατί πολύ απλά δεν αξίζουν για αυτές τις θέσεις, ετσι όπως τις παίρνουν. Κυριολεκτικά φτύνουμε τους υποστηρικτές της παράγκας η οποία παραμένει.