Ειδήσεις

13 Μαρ 2009

Δηλώσεις Κακλαμάνη για τα επεισόδια στο Κολωνάκι

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
«Το κέντρο της Αθήνας για μια ακόμη φορά, ανυπεράσπιστο στην καταστροφική μανία όχι πλέον των «γνωστών αγνώστων» αλλά των γνωστών κουκουλοφόρων.
…….
Συνεχίζεται…


Η κυβέρνηση οφείλει να υπερασπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά την ιστορία της πόλης και τις περιουσίες των πολιτών, μετατρέποντας σε σκληρά μέτρα την πραγματική έννοια «ότι στη Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει αλλά δεν μπορεί να κάνει ό, τι θέλει».


Τα σημερινά «λεβεντόπαιδα» είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν και βανδάλισαν το Δημαρχείο της πόλης, οι ίδιοι που δημιούργησαν τα επεισόδια στην Κύπρου και Πατησίων, οι ίδιοι που βύθισαν την πόλη στην απόγνωση τον περασμένο Δεκέμβριο.


Σαν Δήμαρχος, έστω και υβριζόμενος και στοχοποιημένος, στέκομαι όρθιος στο πλευρό των συμπολιτών μου».

www.Athinapoli.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι αυτος που το ξερει ότι ηταν οι ιδιοι;

Οι γνωστές ομερπριονικες ποινικα κολασιμες μπουρδες. Ειναι ψευτης και συκοφαντης, θα παρει την απαντηση του στο δικαστηριο.

Εγω για παραδειγμα ημουν στο παρκακι στην κυψελη για τα νομιμα και αυτονοιτα αλλα καμια σχεση δεν εχω με τα χθεσινα. Μας συκοφαντει ο αλητης. Συκοφαντει οποιον αντιστεκεται στις παρανομιες του και τα συμφερονται τα οποια εξυπηρετει σε βαρος των δημοτων. Καταδικαστηκε, αλλα συκοφαντει το ακραιο στοιχειο. Το οργανο των εργολαβων.

Και εσεις το αναπαραγετε!!!


Τον στολισανε στο les-malakies οι μπλουπερς τζιαντ βουλευτης και λοιποι αλλοι μη ψευτες


αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι