Ειδήσεις

3 Μαρ 2009

Ένα notebook για... Ολυμπιακούς

Μήνυμα αναγνώστη
.
Φυσικά είναι κόκκινο και είναι βασισμένο στο μοντέλο Dell Studio 1537 και έχει το σήμα του ΟΣΦΠ στο κάλυμα.
Θα βγαίνει σε τρεις συνθέσεις (ο ΛΕΤΟ λείπει και από τις τρεις), Home, Business, Media Center, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 690 ευρώ.
…..
Συνεχίζεται…

Από πλευρά επιδόσεων μην περιμένετε τίποτα σπουδαίο, Intel Core 2 Duo T3200 στη θέση του επεξεργαστή με 2GB μνήμης, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 4500M HD και 160GB σκληρό δίσκο.


Δηλαδή, κάτι σαν τον Ολυμπιακό, πολύ καλός για χρήση στο σπίτι, στο εσωτερικό δηλαδή, αλλά μέχρι εκεί.


Το μόνο που μένει να βάλει ο Κόκαλης και WiFi στο Καραϊσκάκη ώστε να τον παίρνετε μαζί σας.
……
Από: http://anopetra-eleos.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρά λίγο σύγκρουση
Αστεροειδής πέρασε «ξυστά» από τη Γη τη Δευτέρα

Τα Νέα
Ο αστεροειδής θα μπορούσε να είχε εξαφανίσει μια μεγαλούπολη αν είχε πέσει στη Γη (εικόνα αρχείου)
Ουάσινγκτον




Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες είχαν τελειώσει με το πέταγμα του χαρταετού το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ένα διαφορετικό ιπτάμενο αντικείμενο διέσχιζε τον ουρανό χωρίς να γίνει αντιληπτό: ένας διαστημικός βράχος σε μέγεθος 10ώροφου κτιρίου.

Ο αστεροειδής 2009 DD45, με διάμετρο από 21 έως 47 μέτρα, θα μπορούσε να είχε εξαφανίσει μια ολόκληρη μεγαλούπολη αν είχε πέσει στη Γη.

Ο βράχος εκτιμάται μάλιστα ότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον αστεροειδή ή κομήτη που ισοπέδωσε 2.000 τετραγωνικά χλμ δάσους στην Τουγκούσκα της Σιβηρίας το 1908, αναφέρει το Space.com.

Ο 2009 DD45 βρέθηκε ελάχιστη απόστασή του από τη Γη στις 15.44 ώρα Ελλάδας. Απείχε εκείνη την ώρα μόλις 72.000 χιλιόμετρα, περίπου το ένα πέμπτο της απόστασης Γης-Σελήνης, ή δύο φορές το ύψος ενός μέσου δορυφόρου τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διαστημικός βράχος έγινε αντιληπτός μόλις το Σάββατο από αστρονόμους του Siding Spring Syrvey στην Αυστραλία. Η ανακάλυψη επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα από το Κέντρο Ελασσόνων Πλανητών της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης.

Το πλησιέστερο πέρασμα αστεροειδή που έχει γίνει ποτέ αντιληπτό καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2004, όταν ένας βράχος διαμέτρου περίπου 6 μέτρων πέρασε μόλις 6.500 χλμ από τη Γη.

Newsroom ΔΟΛ

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι βγήκε και κολόχαρτο με τον Δαφνοστεφανομένο??? Αν μαι που το πουλάνε ????