Ειδήσεις

29 Απρ 2009

«Αποκλίνουσα συμπεριφορά»... ΚΟΥ ΚΟΥ!

Όπως αναμενόταν, αθωωτικό - κουκουλωτικό το πόρισμα της πλειοψηφίας (Ν.Δ. δηλαδή) για τον Παυλίδη.

"Η πλειοψηφία της Επιτροπής αναγνώρισε στην τελευταία σελίδα του πορίσματος ότι υπάρχει πολιτικό θέμα «αποκλίνουσας συμπεριφοράς» από το επιθυμητό (?), λόγω της μη απομάκρυνσης του στενού συνεργάτη του Αρ.Παυλίδη, κ.Παν.Ζαχαρίου, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση. Πάντως και για τον κ.Ζαχαρίου το «γαλάζιο» πόρισμα κατ' ουσίαν είναι αθωωτικό".


Συνεχίζεται...

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο google με τον όρο "αποκλίνουσα συμπεριφορά", πρώτο πρώτο θα σας βγει το κείμενο της Δρ. Ασπασίας Τσαούση, που μεταξύ άλλων γράφει μέσα:


"Άτομα που εκδηλώνουν αποκλίνουσα ή παραβατική συμπεριφορά (δηλ. παραβατικά άτομα) είναι οι χίπις, οι άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές ή νοητικά νοσήματα, αυτοί που πάσχουν από AIDS, οι αλκοολικοί, οι γυμνιστές, οι ναρκομανείς, οι πανκ, οι αθλητές που ντοπάρονται, οι φονιάδες, οι κλέφτες, οι μαφιόζοι, αυτοί που παραβιάζουν κατά συνήθεια τις ώρες κοινής ησυχίας, όσοι φοράνε σορτσάκια και αθλητικά παπούτσια σ’ έναν γάμο, όσοι γελάνε σε μια κηδεία, κ.ο.κ....


...Ωστόσο τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει γίνει περισσότερο αποδεκτό ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι “ιατρικά προβλήματα” και “διαταραχές” που παρουσιάζουν μεγαλύτερες ομοιότητες με σωματικές ασθένειες..."


Για να καταλάβω δηλαδή.

Βγάλατε τρελό τον Παυλίδη, η προσπαθείτε να τρελάνετε εμάς;


ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!


Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com/