Ειδήσεις

3 Απρ 2009

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στη Γκράβα

Μάχη για τη ζωή του έδινε όλη τη νύχτα στο χειρουγείο του νοσοκομείου Ερυθρός, 30χρονος αστυνομικός της νεοσύστατης ομάδας «Δ», ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από άγνωστο, την ώρα που μαζί με συνάδελφό του της ίδιας ομάδας είχαν σταματήσει και επιχειρούσαν να ελέγξουν συνεργό του δράστη. Ο δεύτερος αστυνομικός, ηλικίας 34 ετών, πυροβολήθηκε επίσης στο κεφάλι και νοσηλεύεται στον Ερυθρό έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
,,,,,,,
Συνεχιζεται…

To κέντρο της Αμεσης Δράσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα δέχθηκε τηλεφώνημα κατοίκου της Κυψέλης που ειδοποιούσε ότι κάποιοι επιχειρούσαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο. Οι δύο άνδρες της ομάδας Δέλτα πήγαν στο σημείο που είχε υποδειχθεί και συνέχισαν να ερευνούν στη γύρω περιοχή.


Σε ένα αλσάκι της περιοχής εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες, που τους φάνηκαν ύποπτοι. Τους ακολούθησαν για να τους ελέγξουν και σε μια διασταύρωση προσεγγισαν τη μοτοσυκλέτα και έκαναν σήμα στον οδηγό της να σταματήσει. Ο ένας από τους δύο υπόπτους πρόλαβε να απομακρυνθεί και όπως φαίνεται κρύφτηκε σε μικρή απόσταση για να βοηθήσει το συνεργό του. Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στο να ελέγξουν και να ακινητοποιήσουν τον δεύτερο και τότε ο συνεργός του πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, τραυματίζοντας τον ένα βαρύτατα στο κεφάλι - η ζωή του κρεμόταν από μία κλωστή- και τον δεύτερο ελαφρύτερα.


Από: Πρώτο Θέμα