Ειδήσεις

23 Απρ 2009

Συνεχίζει την προκλητική του στάση για το "γαλάζιο" διαγωνισμό

"Με αφορμή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στον ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης ανακοινώνεται ότι:Ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε ήδη εντολή να σταλεί ο σχετικός φάκελος στο ΑΣΕΠ και να επικυρωθούν τα τελικά αποτελέσματα με πλήρη διαφάνεια ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε σκιά σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού."Το παραπάνω δημοσίευμα που υπάρχει στο www.ypetha.gr είναι τελείως ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ γιατί…
…….
Συνεχίζεται…
…έτσι ζητείται να επικυρωθούν τα τελικά αποτελέσματα μια ώρα νωρίτερα!!! εντωμεταξύ, η ένσταση απευθύνεται στο Υπουργείο και όχι στο ΑΣΕΠ, το οποίο δε θα δει τις ενστάσεις , λογικά!! Επομένως στο ΑΣΕΠ θα πάνε κατευθείαν οι κατάλογοι- κομματικές λίστες των υποψηφίων που επιλέχθησαν, και που προφανώς θα έχουν τα τυπικά προσόντα!! αν είναι δυνατόν!
Και επιπλέον, στο ίδιο site λίγο παραπάνω θα δείτε ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα πλήρωσης θέσεων δικαστικών λειτουργών. Δείτε διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζονται!! (αναλυτικά, με τις βαθμολογίες, ενυπόγραφα κλπ.) Και δεν ντρέπονται να τα έχουν δίπλα- δίπλα!! ΑΙΣΧΟΣ!
Το πιο σωστό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κ.υπουργε είναι να ακυρώσετε την προκύρηξη και να την δώσετε εξόλοκλήρου για επανέκδοση στο ΑΣΕΠ.
Ποιος είναι αρμόδιος στο υπουργείο σας να εξετάσει τις ενστάσεις?Το ΑΣΕΠ για ποιό λόγο υπάρχει?
βάλατε απο το παράθυρο όλα τα κομματόσκυλα και αφήσατε ικανότατους επιστήμονες με χρόνια στα έδρανα,διδακτορικα και μαστερ να απορούν με την κατάντεια της χώρας.
Έπρεπε να ντρέπεστε κ.υπουργέ.

Πραγματικά εσείς και η παράταξή σας δεν έχετε τσίπα πάνω σας…


http://spyros1000.blogspot.com/2009/04/blog-post_23.html