Ειδήσεις

8 Απρ 2009

Αγοραίος έρωτας με αλλοδαπές στα χωριά του Ηρακλείου Κρήτης!

Θιασώτες του … «Λεωφορείου ο πόθος» έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες δεκάδες κάτοικοι χωριών της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου που τις νύχτες αναμένουν με προσμονή το λεωφορείο της …χαράς, όπως το αποκαλούν.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο αριστουργηματικό θεατρικό έργο αλλά στην παρουσία μιας λευκής κλούβας με τζάμια περιμετρικά-περισσότερο παραπέμπει σε μίνι λεωφορείο-που μεταφέρει νεαρές γυναίκες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα.
......
Συνεχίζεται...
Ο οδηγός της κλούβας εμφανίζεται κατά κανόνα νυκτερινές ώρες στα χωριά και… διαλαλεί την πραμάτεια του που δεν είναι άλλη από νεαρές αλλοδαπές που εξαναγκάζονται να ικανοποιούν τις ερωτικές επιθυμίες των χωρικών στο …χώρο τους, εντός της κλούβας ή κάπου αλλού.
Η επίμαχη κλούβα που είναι πλέον «δακτυλοδεικτούμενη» εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε χωριά όπως το Αρκαλοχώρι, το Καστέλι, την Επισκοπή.
Μέσα στη νύχτα και αφού τα περισσότερα φώτα σβήσουν, οι κοπέλες ξαμολιούνται στα σοκάκια, αφού οι πελάτες καταβάλλουν το ποσό της ταρίφας στα χέρια του συνοδού τους.
Μαρτυρίες ανθρώπων αναφέρουν ότι οι ερωτικές συνευρέσεις συντελούνται σε σπίτια, στους αγρούς ή ακόμα και σε στάβλους! Υπάρχουν χωριά που τις νύχτες «στενάζουν» από τον αγοραίο έρωτα.
Ουσιαστικά πρόκειται για πλήρη εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά και απαξίωση της γυναικείας υπόστασης καθώς οι γυναίκες που στοιβάζονται μέσα στην κλούβα για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε πελάτες ανά την ενδοχώρα αντιμετωπίζονται περίπου σαν ζώα.
Την ίδια ώρα οι κίνδυνοι που εγκυμονεί αυτή η κατάσταση είναι σοβαροί καθώς οι κοπέλες δεν ελέγχονται υγειονομικά και άρα όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους είναι εκτεθειμένοι.
Όπως καταγγέλλεται, τελευταία η παρουσία του επίμαχου οχήματος είναι όλο και συχνότερη στα χωριά καθώς η …ζήτηση είναι μεγάλη. Όταν στο χωριό εμφανίζεται το λεωφορείο της …χαράς, «πέφτει σύρμα».
Οι πελάτες προσέρχονται στην κλούβα όπου επιδεικνύεται το «εμπόρευμα». Δεν είναι μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις που απειλείται μέχρι και …σύρραξη καθώς εκδιδόμενη μπορεί να επικεντρώσει την ταυτόχρονη προτίμηση δύο πελατών.
Το χειρότερο είναι ότι η νύχτα για αυτές τις γυναίκες δεν σταματάει σε ένα χωριό. Υπάρχουν νύκτες που το δρομολόγιο έχει και συνέχεια σε γειτονικό χωριό όπου οι πελάτες αναμένουν με προσμονή την άφιξη του … λεωφορείου.
Η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες καθώς ουκ ολίγα είναι τα παρατράγουδα που έχουν προκύψει από την παρουσία του «αμαρτωλού» λεωφορείου εξαιτίας κυρίως της προσέλευσης και ανθρώπων που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας καθώς είναι οικογενειάρχες.
Για το λόγο αυτό υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και γκρίνιες από ντόπιες που έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται, απειλώντας με επεισόδια αν-όπως διαμηνύουν- δεν επιληφθούν της υποθέσεως οι αστυνομικές Aρχές.


Περισσότερα: Πατρίς