Ειδήσεις

14 Απρ 2009

ΟΚ σύντροφοι, ξεχνάτε όμως ένα πραγματάκι...

Μήνυμα αναγνώστη
....
Το πιο σημαντικό.
Αυτό είναι ότι το δικό μου προσωπικό blog. Δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Το blog αυτό το έχω στήσει με ιδρώτα και είναι ένα από τα καλύτερα Ελληνικά blog συμφωνά με την Alexa. Βρίσκομαι στο top 30. Τρίτος στις μηχανές αναζήτησης της google.
……….
Συνεχίζεται…

Εκτιμώ ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν άφησα το blog μου να γίνει κομματικό ραδιοφωνάκι. Επιπλέον με υπομονή επίμονη και σταθερότητα επέλεξα να συνεχίζω να στηρίζω Βενιζέλο χωρίς να ντρέπομαι ή να μετανιώνω για την επιλογή μου σε καμία περίπτωση. Τιμή μου και καμάρι μου και δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο Βενιζέλος για εμένα αφού εγώ αισθάνομαι όμορφα.

Άλλωστε είμαι ένας απλός πολίτης ελεύθερος.

Θεωρώ ότι προσφέρω στην Ελλάδα και έχω δηλώσει ότι: “Το μόνο που με αφορά είναι το δημόσιο συμφέρον και πιστεύω ότι προϋπόθεση για να πάει μπροστά η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο νικηφόρο ΠΑΣΟΚ ως οδηγός της και φως”

Επέλεξα για το Blog να παραμείνει μια ελεύθερη φωνή απαλλαγμένη από κομματικές σκοπιμότητες ή τα προσωπικά μου συμφέροντα. Μέσα από αυτό εκφραστήκαν απόψεις που όπως λένε πολλοί έκαναν καλό.

Δεν φταίω εγώ που το ΠΑΣΟΚ δεν ενώθηκε μετά την 11/11. Δεν φταίω εγώ που εξωπετάχτηκαν στα αζήτητα στελέχη που δεν στήριξαν Παπανδρέου ή στελέχη που δεν προσκύνησαν το δαχτυλίδι μετά.

Δεν φταίω εγώ που μου έδειξαν την πόρτα παρά πολλές φορές. Δεν μετανιώνω που επέλεξα να μείνω.

Μετανιώνω μονό για όσα δεν έχω κάνει, και για τις φόρες που για χάρη κάποιου “δήθεν” συντρόφου στεναχωρήθηκα και το κατάπια, αντί να τον σκυλοβρίσω.

Σήμερα κύριοι, ο μόνος Βενιζελικός σε κεντρικά όργανα είναι ο Βενιζέλος και ένα δυο άλλοι που τους κοιτάτε ύποπτα (Λοβέρδος πχ). Εχθές κάποιοι σύντροφοι έβαλαν στο στόχαστρο και τον Σκανδαλίδη. Υπάρχουν ακόμη στελέχη εκλεγμένα από τον Λαό (βουλευτές) που η θέση τους τρίζει. Ας μην μιλήσω για υποψηφίους.

Μας διώχνεται σταδιακά και κοιτάτε ύποπτα τα διάφορα στελέχη που στήριξαν Βενιζέλο στις κατά τόπους ΝΕ.
Ούτε εδώ φταίω εγώ.

Το ψυχολογικό χάσμα που στήθηκε ανάμεσα μας δεν το αφήσατε να κλείσει και αυτό το χάσμα δεν κλείνει με το να ζητάτε υποταγή.

Υπάρχει πολύς κόσμος -δεν αντιλέγω- που έρχεται εδώ και με διαβάζει. Μαθαίνει για το ΠΑΣΟΚ ακούει κριτική άποψη για τον Γιώργο και άλλα στελέχη. Μαθαίνει ακόμη και τι κάνει ή τι θα κάνει δεξιά και πολλά άλλα.

Τους έχουμε ανάγκη.

Ας γίνει αντιληπτό ότι από το 33% του Γιώργου έως την αυτοδυναμία τους έχουμε ανάγκη. Δεν περισσεύει κάνεις.

Ας βρουν εδώ μια δυνατότητα παρέμβασης σε ένα κατά βάση αρχηγικό κόμμα που φτιάξατε. Ας πουν εδώ τον πόνο τους ελευθέρα και πέρα από λογοκρισίες έστω και ανώνυμα. Ας κάνουμε λίγο πλάκα με τον Γιώργο, το αντέχει. Η σάτιρα είναι για τους πολιτικούς.

Την κρίσιμη στιγμή θα είμαστε όλοι μαζί στην κάλπη. Και ας ξέρουμε ότι θα “φταίμε εμείς” πάλι… εάν δεν έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η ζωή.

Δεύτερον η θέση μου στο ΠΑΣΟΚ και τα καθήκοντα μου (γιατί ναι έχω και εγώ θέση και καθήκοντα σε τοπικό μέγεθος) τα εξασκώ πλήρως και ελέγχομαι καθημερινά για αυτό.

Δεν θέλω να πω τι κάνω γιατί έχω προσωπικούς λόγους και δεν μου αρέσει να μιλώ για τις αυτονόητες υποχρεώσεις μου ως μέλος.
Για όσους συντρόφους με κρίνουν με αστείες κατηγορίες (Όργανο του ΔΟΛ, πρεντεντέρης, κρυφοδεξιός, μέρος σχεδίου, συνωμότης κλπ.) δεν θα ασχοληθώ σοβαρά.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τοοόσο σημαντικό. Ούτε προφανώς “Γκουρού της πολιτικής”.

Νομίζω ότι ίσως μέσω εμού προσπαθούν να χτυπήσουν μέλη της ΝΕ ή της ΠΕ με τους οποίους σχετίζομαι και στήριξαν Βενιζέλο. Τι να πω;

Θλιβερό περιστατικό στον αγώνα που κάνουν για ένα μικρό καθαρό ΠΑΣΟΚ.

Δεν συμμετέχω.

Ελπίζω να συνεχίζουν να χτυπούν μόνο εμένα και όχι πανάξια στελέχη που ψήφισε ο Λαός της Λάρισας.

Να είστε καλά σύντροφοι και να περνάτε όμορφα.


Από: papaioannou.wordpress.com