Ειδήσεις

15 Απρ 2009

Την ίδια γυναίκα «βλέπει» η Αστυνομία στην απόδραση και το Αλεποχώρι

Μία γυναίκα-μυστήριο βρίσκει και πάλι μπροστά της η Αστυνομία, η οποία ερευνά, αν η γυναίκα με το ψευδώνυμο Αλεξάντροβα που είχε νοικιάσει το ελικόπτερο για την απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι από τον Κορυδαλλό, είναι η ίδια με την Ελένη Φωτιάδου, που νοίκιασε τη μεζονέτα-κρησφύγετο στο Αλεποχώρι.
Στην πρώτη περίπτωση εμφανίσθηκε ως γυναίκα-κομάντο, που διηύθυνε την επιχείρηση-απόδραση και στην δεύτερη ως φιλήσυχη σύζυγος που έψαχνε σπίτι για την οικογένεια της.
…..
Συνεχίζεται…


Για την Αλεξάντροβα τόσο οι κάτοικοι της Ιτέας που την είχαν δει, όσο και ο διευθυντής της εταιρείας Interjet από την οποία νοίκιασε το ελικόπτερο, είχαν πει ότι επρόκειτο για μία ξανθιά, όμορφη γυναίκα, που μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Περίπου την ίδια περιγραφή δίνει και η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στο Αλεποχώρι Ανδριάνα Καστάνη, με την μοναδική διαφορά ότι περιγράφει μια γυναίκα με καστανά μαλλιά. Ένα ακόμη κοινό σημείο αποτελεί το στοιχείο της οικογένειας, καθώς η Αλεξάντροβα υποστήριξε στον πιλότο του ελικοπτέρου, ότι θα μετέφερε τα παιδιά της με το ελικόπτερο και η Ελένη Φωτιάδου είπε στην κ. Καστάνη, ότι θα έφερνε στον κόσμο το παιδί της.


Ακόμα και η ηλικία συμπίπτει. Για την Ελένη Φωτιάδου οι κάτοικοι στο Αλεποχώρι εκτιμούν ότι είναι μεταξύ 28 και 30 ετών και για την Αλεξάντροβα οι κάτοικοι της Ιτέας εκτιμούν ότι ήταν λίγο μεγαλύτερη. Αξιοσημείωτα είναι και τα αστραπιαία αντανακλαστικά της. Στο Αλεποχώρι εξαφανίσθηκε σε χρόνο ρεκόρ αμέσως μετά τη συμπλοκή. Στο ελικόπτερο ήταν εκείνη που έδινε τις διαταγές. Και τις δύο φορές δε, συνοδευόταν από έναν νεαρό άνδρα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα, ωστόσο δεν αποκλείουν, ο κύκλος του Βασίλη Παλαιοκώστα να απαρτίζεται από τρεις έως τέσσερις γυναίκες. Ίσως κάποια να συνδέεται συναισθηματικά μαζί του ή με τον Ριζάι, ενώ οι υπόλοιπες να χρησιμοποιούνται στην επιχειρησιακή δομή της ομάδας του.


Ρεπορτάζ: Χ. Μπόλκας


Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=36107