Ειδήσεις

16 Απρ 2009

Σούλα: Η (ξανθιά) «Λάρα Κροφτ» της παρέας που κυκλοφορεί με τη... μαμά της

Στην … κλασική συνταγή, που από συστάσεως αστυνομικής έρευνας βρίσκει απήχηση στη γαλλική φράση «serce la femme», επενδύει η αστυνομία για να ξαναβρεί τα εξαφανισμένα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα, όπως και του Αλκέτ Ριζάι.

Στην προκειμένη περίπτωση, των άπιαστων φαντομάδων, το γυναικείο άρωμα το φορά μια κοπέλα περίπου 35 χρόνων, η οποία παρά τη σχετικά μικρή ηλικία της έχει προλάβει να παντρευτεί, να γίνει μητέρα δύο παιδιών, να χωρίσει και να συνδεθεί ερωτικά με τον Αλκέτ Ριζάι.
Ως γνήσια σύντροφός του, το κορίτσι του Αλκέτ (που δεν ήταν μαζί του στην πρώτη κινηματογραφική απόδραση) έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να αρπάζει και να πετά με ελικόπτερα, να μεταφέρει όπλα και εκρηκτικά, να νοικιάζει κρησφύγετα και να παίζει φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο στο... ριμέικ της δεύτερης απόδρασης από τον Κορυδαλλό. ………

Συνεχίζεται…

Η Ασπασία ή Σούλα, όπως είναι το χαϊδευτικό της, ή «Αλεξάνδροβα», όπως δήλωσε στην εταιρεία εκμίσθωσης ελικοπτέρων, ή... Λάρα Κροφτ, όπως την αποκάλεσαν (ως προς τη δράση της), είναι από το Περιστέρι και κουβαλά μαζί της, για στάχτη στα μάτια, την ηλικιωμένη μητέρα της με την οποία διέμενε, έχοντας φυσικά μαζί τους Παλαιοκώστα - Ριζάι.
Η ξανθιά θελκτική Σούλα, το ελληνικό αντίγραφο της μούσας του Κουέντιν Ταραντίνο στο «Kill Bill», της Ούμα Θέρμαν δηλαδή, έχει «αγκαλιάσει» και -όσο οι συνθήκες και οι συγκυρίες της το επιτρέπουν- φροντίζει να κρατά μακριά από την αστυνομία το διάσημο παράνομο δίδυμο.
Η Σούλα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που προσέγγισαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μετά τη φυγή με το ελικόπτερο, για να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το πού ενδεχομένως είχαν καταφύγει οι δραπέτες. Αυτή δεν δίστασε να πει ότι είναι παράφορα ερωτευμένη με τον Αλκέτ και ότι δεν επρόκειτο να τους πει τίποτα.
Τις προηγούμενες από την απόδραση ημέρες έδινε καθημερινά το «παρών» στην αίθουσα των δικαστηρίων του Πειραιά, όπου δικαζόταν μεταξύ άλλων ο σύντροφός της και ο Παλαιοκώστας. Παρ’ ότι μετά τη διαφυγή τους και το νέο έπος… «Air Παλαιοκώστας» μπήκε στο στόχαστρο της στενής αστυνομικής παρακολούθησης, κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής και έκτοτε αναζητείται κι αυτή.
Απ’ ό,τι φαίνεται, στο «κόλπο γκρόσο» ήταν και η μητέρα της, με την οποία ζούσαν όλοι μαζί στη γιάφκα του Αλεποχωρίου, δεδομένου ότι αμέσως μετά την απόδραση και την προσπάθεια να δημιουργηθεί κάποιο άλλοθι, έκανε δήλωση εξαφάνισης της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, με την υποσημείωση πως έχει να δώσει σημάδι ζωής μία ολόκληρη εβδομάδα.
Όπως επίσης εικάζεται, όταν ο Παλαιοκώστας ξέφυγε τη Μεγάλη Δευτέρα από το μπλόκο της Ασφάλειας, επικοινώνησε στο κινητό με τον Ριζάι και εκείνος «φόρτωσε» σε άγνωστης μάρκας και χρώματος αυτοκίνητο τα απαιτούμενα, επιβίβασε τη Σούλα και τη μητέρα της και αναχώρησαν για άλλη βάση προσωρινής εγκατάστασης.


Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=980558&catID=16