Ειδήσεις

16 Απρ 2009

Δηλώσεις Καρχιμάκη και Βορίδη στο Marconiradio 96,1

Σας αποστέλλουμε τις δηλώσεις των κ.κ. Καρχιμάκη και Βορίδη στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και πιο συγκεκριμένα στους δημοσιογράφους Αντώνη και Γιώργο Κουμιώτη αντίστοιχα, από τις οποίες και προκύπτουν η είδηση στήριξης του ΛΑΟΣ στο πρόσωπο του πρώην υπουργού κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και οι δηλώσεις Καρχιμάκη για την ίδια υπόθεση, όπως επίσης η σκληρή "επίθεση" του Βουλευτή Λασιθίου εναντίον του Εισαγγελέα Σανιδά.
......
Συνεχίζεται...

Δηλώσεις Μιχάλη Καρχιμάκη


Για «ανατροπή στο ακτοπλοϊκό τοπίο και στις άγονες γραμμές, ανατροπή που βλάπτει την νησιωτική οικονομία και που την οδηγεί στην κατάρρευση», έκανε λόγο σήμερα το πρωί, στο “MarconiRadio 96,1 F.M.” του Βόλου και στον δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΠαΣοΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.


Μίλησε για ακόμα ένα «θέμα που υπάκουσε σε έναν κεντρικό πυρήνα στόχευσης, που έχει να κάνει με τα φαινόμενα της διαφθοράς και της αδιαφάνειας», ενώ τόνισε πως «είναι ένα από τα πολλά θέματα, που έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο, στο μεγάλο, στο μακρύ κατάλογο αυτών των φαινομένων, που ουσιαστικά αποδεικνύει, πως, όπως ο Πρωθυπουργός κάποτε είχε πει, αλλά τώρα τον αφορά, η μίζα και η ρεμούλα έγιναν κυβερνητική οδηγία από τα στελέχη της κυβέρνησής του».


Σε έντονο μάλιστα ύφος πρόσθεσε ότι «Μανούσης και Παυλίδης, Παυλίδης και Μανούσης, δύο γαλάζια στελέχη, μπορώ να πω ότι αποτέλεσαν τα μέλη της ιδίας σπείρας και ίδιας συμμορίας, τα οποία σε τελική ανάλυση έλυσαν της διαφορές τους κατά τη μέθοδο της μαφίας… Είχαμε δηλαδή την σύγκρουση της ίδιας συμμορίας, η οποία απεκαλύφθη και δεν είναι μόνο αυτό», για να συνεχίσει, όντας λάβρος έναντι του Εισαγγελέα κ. Σανιδά, μην διστάζοντας να δηλώσει ότι «Το μεγάλο ζήτημα που μπαίνει όταν αυτά τα φαινόμενα εκδηλώνονται ή όταν αυτά τα φαινόμενα αποκαλύπτονται, το μεγάλο θέμα που μπαίνει είναι και ο ρόλος ορισμένων επιόρκων λειτουργών της Δικαιοσύνης, που παρεμποδίζουν την διερεύνηση αυτών των φαινομένων. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτόν τον κρίσιμο ρόλο της συγκάλυψης, για να οδηγηθούν όλα αυτά τα φαινόμενα στη παραγραφή, τον έπαιξε ο κ. Σανιδάς, ο αρχιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο διορισμένος αρχιεισαγγελέας από την Κυβέρνηση. Ένας Εισαγγελέας ο οποίος ήταν «κρατούμενος», αλλά τι μπορείτε να περιμένετε από έναν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος έχει καταπατήσει δημόσια έκταση, δασική έκταση και έχει χτίσει αυθαίρετο και είναι ένας Εισαγγελέας που έχει πρωτόκολλο κατεδάφισης; Ο οποίος παρανομεί ο ίδιος στην καθημερινότητά του.


Ποιό είναι το μήνυμα που στέλνει; Είναι το μήνυμα ασυδοτείστε, λεηλατείστε, παρανομείστε. Λειτουργεί ως παραβάτης στη κοινωνία. Κι εδώ όλα παραγράφονται».


Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για την υπόθεση Παυλίδη, συμπλήρωσε πως «Είναι φανερό, ότι οι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας λειτουργούν ως συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Παυλίδη και λειτουργούν ως συνήγοροι υπεράσπισης συγκαλύπτοντας αυτά τα φαινόμενα, αυτά τα φαινόμενα της διαφθοράς. Και λειτουργούν ως συνήγοροι γιατί δεν θέλουν να γίνουν εκλογές, γιατί οι μισοί από αυτούς δεν πρόκειται να εκλεγούν».


Τελειώνοντας, δήλωσε πως «Οι Παπανδρέου, γενικώς, να ξέρετε ότι δεν είναι ταυτισμένοι με τέτοιους είδους φαινόμενα. Οι Παπανδρέου είναι ταυτισμένοι με την προσφορά, την κοινωνική προσφορά. Είναι ταυτισμένοι κυρίως με την προσφορά στις κοινωνικές ομάδες οι οποίες έχουν ανάγκη και παραδοσιακά ήταν οι κοινωνικοί και πολιτικοί μας σύμμαχοι".



Δηλώσεις Μάκη Βορίδη


Λίγη ώρα αργότερα, στο “MarconiRadio 96,1 F.M.” και στον Γιώργο Κουμιώτη αυτή τη φορά, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Μάκη Βορίδης ουσιαστικά έδωσε την είδηση της πολυαναμενόμενης από τη Νέα Δημοκρατία στήριξης του ΛΑΟΣ στο πρόσωπο του Αριστοτέλη Παυλίδη, κάνοντας λόγο για «εξαιρετικά ‘ανεμικά’ - ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία» εναντίον του πρώην υπουργού Παυλίδη.
Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζοντας την προσωπική – νομική του άποψη από αυτή του ΛΑΟΣ, είπε πως «Ο ισχυρισμός του εκβιασμού αντικειμενικά ευρήματα δεν έχει, γιατί οι περίφημες επιταγές δεν υφίστανται πουθενά, απλώς τις αναφέρει ο Μανούσης. Τα 100.000 ευρώ, αν και φαίνεται μια κίνηση από τον λογαριασμό του, δεν προκύπτει ότι δόθηκαν στον Ζαχαρίου, γιατί ο μόνος που υπήρχε για να το αποδείξει επικαλέστηκε δυο μάρτυρες, ο ένας μάρτυρας έχει γυρίσει ήδη εναντίον του Μανούση και τον διαψεύδει πλήρως και ο άλλος μάρτυρας δεν ήταν αυτόπτης, δηλαδή λέει ότι του το είπε ο Μανούσης», ενώ με νόημα συμπλήρωσε πως «Εδώ δεν κρίνουμε μια πολιτική υπόθεση, δεν κρίνουμε ένα σχέδιο νόμου, ούτε το οτιδήποτε σχετικό, εδώ κρίνουμε έναν άνθρωπο».



MARCONI RADIO 96,1 F.M.

Νικομηδείας 2 (Κτίριο Μεταξουργείο)


38 446, Νέα Ιωνία, Μαγνησία


Τ: 24210 91960 - 24210 91961


W: http://www.marconiradio.gr/