Ειδήσεις

5 Απρ 2009

Ραδιομαραθώνιος UNICEF για την καταπολέμηση της ελονοσίας

Η UNICEF, σε συνεργασία με την κρατική ραδιοφωνία και πολλούς ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς διοργανώνουν μεγάλο Ραδιομαραθώνιο που είναι αφιερωμένος στον εμβολιασμό των παιδιών και την καταπολέμηση της ελονοσίας.
......
Συνεχίζεται...

Είκοσι τέσσερα εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο μένουν απροστάτευτα λόγω έλλειψης εμβολίων ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί από την ελονοσία. Ο Ραδιομαραθώνιος γίνεται στα πλαίσια μιας ευρύτερης εκστρατείας της UNICEF για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα και τον κόσμο για το σημαντικό αυτό ζήτημα της προστασίας της υγείας και της ζωής των παιδιών.
Η παρουσίαση αυτής της μεγάλης προσπάθειας καθώς και τα στοιχεία για την κατάσταση των εμβολιασμών στον κόσμο, θα γίνει σε Συνέντευξη Τύπου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, Τρίτη 7 Απριλίου, στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23 στις 12 το μεσημέρι.Για την ενίσχυση των προγραμμάτων Εμβολιασμού της UNICEF και την καταπολέμηση της Ελονοσίας θα λειτουργεί από το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου γραμμή δωρεών με SMS. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να στέλνουν κενό μήνυμα στο 54234 με χρέωση 1,19 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ.
Ο Ραδιομαραθώνιος προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Απριλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με δικτυώσεις των ραδιοσταθμών και ειδικά αφιερώματα.
unicef.gr
http://blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/04/unicef.html