Ειδήσεις

16 Μαΐ 2009

Τσακωμός για το ποιος νεκροθάφτης θα τον έθαβε!

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Το ειρωνικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Γολγοθάς της οικογένειας δεν τελείωσε εκεί σίγουρα. Είναι γνωστό στην κοινωνία της Πάτρας ότι τα χειρότερα τα παθαίνεις όταν πας τον άνθρωπό σου στην τελευταία κατοικία του και ειδικά όταν αυτή είναι στο Α΄ Νεκροταφείο Πατρών.
Εκεί σε αναλαμβάνει η μαφία του Νεκροταφείου. Σε πλησιάζει ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές. Διαδίδει ότι είναι άπορος πολύτεκνος, ενώ είναι δημοτικός υπάλληλος (φύλακας στο κολυμβητήριο), με σκοπό να τον λυπηθείς και να σου ανάβει το καντήλι κάθε μέρα προς 25€ το μήνα. Αυτός ο άνθρωπος ακούγεται ότι έχει γύρω στους 1000 τάφους, δηλαδή 25.000€ το μήνα χωρίς να κόβει έστω ένα παροχής υπηρεσιών.

Συνεχίζεται…
Και το πιστεύω αυτό γιατί για να λειτουργήσει αυτή η «επιχείρηση» εργάζεται σε αυτή η γυναίκα του, το ένα του παιδί και δύο κυρίες-υπαλλήλους . Η δουλειά δεν σταματά εκεί καθώς ο συγκεκριμένος κύριος κάνει ζημιά και στους μαρμαράδες της περιοχής αφού πιάνει τους συγγενείς και τους λέει ότι με τα μισά λεφτά φτιάχνει το μνημείο αυτός. Εννοείτε ότι φτιάξεις σε αυτόν στους έξι μήνες διαλύεται και πρέπει να το ξαναφτιάξεις σε κανονικό μαρμαρά . Όμως ο συγκεκριμένος κύριος τα έχει βρει με έναν δημοτικό υπάλληλο – νεκροθάφτη του Α΄ Νεκροταφείου και τον προωθεί . Δηλαδή πείθει τους συγγενείς να φτιάξουν το μνημείο εκεί. Ορίστε που έχουμε φτάσει για λεφτά, δημοτικοί υπάλληλοι να κινούν χρήματα μεταξύ τους , να κάνουν ότι θέλουν σε έναν τόσο ιερό χώρο και όλα αυτά κάτω από την προστασία του Δήμου ρωτώ?


Φυσικά ούτε εγγύηση έχει στον δήμο, ούτε άδεια βγάζει ούτε τίποτα. Στο Α’ κοιμητήριο Πατρών κάθε μέρα είναι εκεί ο προϊστάμενος, φύλακες και υπάλληλοι του Δήμου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι δεν βλέπουν. Άρα συμβαίνει κάτι ανάλογο του περιστατικού που δημοσιεύτηκε σήμερα και ειδικά στις τελευταίες αράδες του δημοσιεύματος.


Tο κακό σε όλα αυτά είναι ότι όλα τα περιστατικά είναι σε γνώση των αρμόδιων αντιδημάρχων, προϊσταμένων αλλά και του πρώτου πολίτη της πόλης κ. Α. Φούρα. Οι ευθυνόφοβοι κύριοι απαντούν ότι είναι δεμένα τα χέρια τους γιατί κάποιος πρέπει να κάνει επώνυμη καταγγελία. Ποιος θα το κάνει αυτό αφού εκτοξεύουν απειλές και τους φοβούνται όλοι.


Το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί που κατέχουν τις θέσεις των προϊσταμένων κ.τ.λ. δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους δηλαδή να διοικήσουν την υπηρεσία και να προστατέψουν τον Έλληνα πατρινό φορολογούμενο πολίτη.


Πως γίνεται κ. Φούρα να έχει δύο προϊσταμένους το κοιμητήριο και να μην μπορούν να ελέγξουν και να διοικήσουν πέντε υπάλληλους-εργάτες ? Αν δεν είναι ικανοί και άξιοι να τους διώξετε ή να τους μεταθέσετε σε άλλη υπηρεσία αν τους λυπάστε, αυτούς που αλλάζουν κάθε χρόνο αμάξι και έχουν κτίσει τριώροφα.


Τι να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!