Ειδήσεις

20 Μαΐ 2009

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Καλλιθέα

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς και ένα παιδί να δίνει μάχη για τη ζωή του σημειώθηκε στην Καλλιθέα.

Σαραντάχρονος σκότωσε με μαχαίρι την 26χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε στην αγκαλιά του τα δύο παιδιά τους ηλικίας 3 και 2 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε μαζί τους από τον 6ο όροφο στο κενό.
Ο ίδιος και το 2χρονο αγόρι σκοτώθηκαν, ενώ το 3χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με συντριπτικά κατάγματα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
................
Συνεχίζεται...

Η τραγωδία διαδραματίστηκε στην οδό Σόλωνος και όλα ξεκίνησαν από έναν ακόμη από τους πολλούς –σύμφωνα με τους γείτονες- καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. Όπως λένε οι γείτονες, ο 40χρονος είχε χάσει την δουλειά του πριν από περίπου 6 μήνες και έκτοτε ήταν άνεργος. Συχνά δε τον τελευταίο καιρό τσακωνόταν με τη σύζυγό του, η οποία υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό. Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν νεκρή την 26χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα και τον 40χρονο σύζυγο της με το 2χρονο γιο τους νεκρούς στην ταράτσα διπλανού διώροφου εγκαταλειμμένου κτιρίου.


Σαν από θαύμα το ηλικίας 3 ετών δεύτερο αγοράκι κατάφερε να επιζήσει απ’ την πτώση. Ο δράστης όπως όλα δείχνουν, είχε προσχεδιάσει την παρανοϊκή πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, με γράμμα που άφησε πίσω του, εξηγούσε ότι το έκανε για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Από: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=36806