Ειδήσεις

22 Μαΐ 2009

Ανακοίνωση της Αστυνομίας και φωτογραφίες για την καταγγελία αλλοδαπού σύμφωνα με την οποία αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι

21-05-2009: Aνακοίνωση σχετικά με καταγγελία αλλοδαπού θρησκευτικού περιεχομένου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 21-05-2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 00.10 ώρα της 21-05-09 καταγγέλθηκε στο Α.Τ Αγ. Παντελεήμονα από αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ, ότι την 20.45 ώρα της 20-05-2009 σε αστυνομικό έλεγχο που υπεβλήθη στην πλατεία Αγ. Νικολάου, ένστολος αστυνομικός αφαίρεσε και έσκισε έντυπο, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο ήταν απόσπασμα του Κορανίου.
Από την Υπηρεσία μας για την διακρίβωση της καταγγελίας, έχει διαταχθεί έρευνα και σε περίπτωση που προκύψουν ευθύνες, θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις.

1 σχόλια:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ετοιμάζουν …άγρια νύχτα στην Αθήνα είπε...

Οι επόμενες ενέργειες των λαθρομεταναστών, η έρευνα της αστυνομίας για το Κοράνι και μία έκπληξη: η ταυτότητα του φιλήσυχου λαθρομετανάστη που έκανε την καταγγελία!
Αυτή την στιγμή ομάδες λαθρομεταναστών μαζί με συμμορίες αναρχικών έχουν καταλάβει χώρους στην ΑΣΟΕΕ και στο Πολυτεχνείο και μπορείτε να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας κρίνουν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ τις φήμες για το σκίσιμο του Κορανίου που διέδωσε ο κύριος Κούλογλου και πλήθος ακόμα «προοδευτικών» δημοσιογράφων!

Όσον αφορά τον Ιρακινό υπήκοο που έκανε την καταγγελία… έχει συλληφθεί με την κατηγορία μαστροπίας μαζί με 2 ιερόδουλες! Ζήτω ο «αντιρατσισμός»!