Ειδήσεις

4 Μαΐ 2009

Εκδώστε το βιβλίο σας μέσα από μια ελληνική ιστοσελίδα, εύκολα και γρήγορα!

Κάθε μέρα δεκάδες χειρόγραφα φτάνουν στα γραφεία των εκδοτικών οίκων. Ορισμένα διαβάζονται μετά από καιρό. Άλλα μετά από μήνες. Κάποια ίσως εκδοθούν δοκιμαστικά. Από αυτά, τα περισσότερα θα καταλήξουν σε αποθήκες. Ελάχιστα μόνο θα βρουν τη θέση τους στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Κι αυτό γιατί, "τελικά, κάθε Έλληνας έχει γράψει κάτι. Δεν γίνεται όλοι να βγάλουν βιβλίο!".


Συνεχίζεται…
Είναι αλήθεια. Όλοι μας έχουμε κάποτε γράψει κάτι. Μερικά ποιήματα, στα εφηβικά μας χρόνια. Σκόρπιες σκέψεις στο τετράδιο, ένα ημερολόγιο, ένα μπλοκ που έκλεισε τον κύκλο του κι έπειτα το εγκαταλείψαμε. Μία νουβέλα ή την οικογενειακή μας ιστορία. Ένα μυθιστόρημα. Μία ερωτική ιστορία για κάποιον ανεκπλήρωτο πόθο μας. Ακόμα και μία αξιόλογη διατριβή, μία πολύ ενδιαφέρουσα πανεπιστημιακή μελέτη. Λέξεις που έμειναν στο συρτάτι, επειδή δεν πιστέψαμε ότι μπορούν να εκδοθούν. Ή επειδή δεν θεωρήθηκαν κατάλληλες από τους εκδοτικούς οίκους. Κι όμως, όσο αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε και γράφουμε, θα υπάρχει χώρος για τα δικά μας βιβλία. Κι ας είμαστε τα “Μαύρα Πρόβατα” των εκδοτών!

Στα mavra-provata.gr, κάθε έργο έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει. Απλά και άμεσα, επιλέγοντας οn-line το είδος και τη μορφή που σας εκφράζει, τυπώνετε το δικό σας βιβλίο. Με την ποιότητα των βιβλίων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων και ακριβώς σε όσα αντίτυπα χρειάζεστε!

Κρατήστε στα χέρια σας το δικό σας, αληθινό βιβλίο. Χαρίστε το σε φίλους, γνωστούς, μοιράστε το σε βιβλιοπώλες και διανομείς ή στους ίδιους τους εκδότες.


Γίνετε οι συγγραφείς που πάντα πιστεύατε πως είστε.


Από: http://www.mavra-provata.gr/