Ειδήσεις

27 Ιουν 2009

Στα 77 τα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Τέσσερα (4) επιπλέον κρούσματα αναφέρθηκαν έως σήμερα, 27 Ιουνίου 2009 και ώρα 08:00 από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος. Πρόκειται για:
" Γυναίκα 65 ετών, Ελληνικής καταγωγής, που ήρθε από την Αυστραλία," Γυναίκα 19 ετών, Ελληνικής καταγωγής, η οποία ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα το οποίο ήρθε από το Ηνωμένο Βασίλειο,
" Άντρα, 29 ετών, Ελληνικής καταγωγής, ο οποίος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που ήρθε από το Ηνωμένο Βασίλειο,
" Γυναίκα 19 ετών, Ελληνικής καταγωγής, η οποία ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα το οποίο ήρθε από το Ηνωμένο Βασίλειο.
......
Συνεχίζεται...

Τα περιστατικά που νόσησαν από το νέο ιό της γρίπης ανέρχονται σε εβδομήντα επτά (77), από τα οποία εικοσιεπτά (27) έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας. Η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως. Επισημαίνεται ότι η συμπτωματολογία της νόσου συνεχίζει να είναι ήπια και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο Τομέας Υγείας, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. βρίσκονται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση περιστατικών από τον Νέο Ιό της Γρίπης.