Ειδήσεις

26 Ιουν 2009

Πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον

"Έφυγε" χθες αργά το βράδυ, σε ηλικία 50 ετών από ανακοπή καρδιάς ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ είχε θεωρηθεί παιδί θαύμα όταν πριν από 40 χρόνια μετείχε στους "Jackson 5", αλλά η καριέρα του απογειώθηκε το 1982 με το άλμπουμ «Thriller», το οποίο έσπασε ταμεία, πουλώντας περισσότερα από 50 εκ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο διατηρώντας έως σήμερα τον τίτλο του άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, ενώ ο Τζάκσον μέσα σε μια νύχτα απέσπασε 8 βραβεία Grammy.
….
Συνεχίζεται…

Ο Τζάκσον ετοιμαζόταν για σειρά συναυλιών που θα ξεκινούσαν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου και θα ολοκληρώνονταν το Μάρτιο του 2010.Τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από το Μάρτιο.
Ο Τζάκσον ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ το 1994 παντρέυτηκε την κόρη του Elvis Presley, τη Lisa Marie αλλά ο γάμος τους δεν διήρκησε περισσότερο από 19 μήνες.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετά την απαλλαγή του από την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, ζούσε απομονωμένος.

Η υγεία του είχε κλονιστεί έπειτα από τις αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις ενώ πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι έπασχε από καρκίνο του δέρματος.


Από: Alpha 98,9